Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Status
Not open for further replies.
Κριμα για το multiview πιστευω επρεπε να βγουν μαζι , ποιος να πρωτοδει το προγραμμα στο σπιτι!! , πιστευω το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα.

@imcan: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ποιος είπε πως το techblog είναι έγκυρο; Καλύτερα να μείνουν σε αυτά που γράφουν για κινητά κτλ και να μη μπλέκουν σε χωράφια που δε γνωρίζουν ...

Πάντως το "διάθεση μέσα στον Οκτώβρη" μπορεί να σημαίνει και τέλος του μήνα ή και αρχές Νοεμβρίου.

Πιστεύω όμως ότι θα αξίζει η αναμονή , είδομεν.

@imcan: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ποιος είπε πως το techblog είναι έγκυρο; Καλύτερα να μείνουν σε αυτά που γράφουν για κινητά κτλ και να μη μπλέκουν σε χωράφια που δε γνωρίζουν ...

Ενώ όλοι οι άλλοι που βγαίνουν με ένα ψευδώνυμο είναι έγκυροι .....Και έχουν πέσει σε όλα μέσα . .Ειδικά για το pvr του ΟΤΕ.

Τα μέλη που έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με τον ΟΤΕ έχουν επιβεβαιωθεί κατ' επανάληψη, άρα είναι έγκυρα.

Το ίδιο ισχύει και για τη nova φαντάζομαι με συγκεκριμένους χρήστες?
Τελικά έχεις φάει τρελό κόλλημα.
Αλλά τι να συνεχίσουμε σε λίγο θα έχουν σβηστεί όλα τα μηνύματα της διαφωνίας μας.
Κρίμα που η κατηγορία των δορυφορικών δεν έχει ελευθερία έκφρασης ακόμα και όταν δεν περιέχει βρισιές αυτή.

@tiniakos: Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Έγραψε μια μπαρούφα το techblog και την αναπαρήγαγε μέλος του φόρουμ. OK, δε πειράζει, σχεδόν όλοι έχουμε κάνει αυτό το λάθος. Τα σχετικά άτομα με το αντικείμενο επιβεβαίωσαν την αρχική μου άποψη πως επρόκειτο για μπαρούφα και όλα καλά.

Η Nova που κολλάει; Αν αναφερόταν μία αντίστοιχη χαζομάρα για τη Nova να είσαι σίγουρος πως εγώ τουλάχιστον θα την σχολίαζα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο μόνος χρήστης που έχω δει εδώ μέσα από τη Νοβα επιβεβαιωμένα είναι το παλικάρι που έχει βοηθήσει κόσμο μέσω pm και σόρυ στον φίλο που διαφεύγει το όνομά του.

Για τους υπόλοιπους είναι εικασίες, ειδικά ο sakels.... Υπάρχει και ο όρος funboy, μια βόλτα στην κατηγορία των τηλεοράσεων και των smartphones θα λύσει απορίες...

Για τον οτε και ποιοι λένε τα σωστά δεν θα αναφερθώ γιατί κάποιους τους γνωρίζω και προσωπικά λόγω επαγγέλματος...

Μία προσεκτικότερη ανάγνωση (χωρίς παρωπίδες) σε αυτά που γράφουν τα μέλη θα σας λύσει απορίες .....

Ο nikoska είναι Αντώνη και προσπαθεί να συμμαζέψει λίγο το ασυμμάζευτο χάος της υποστήριξης πελατών της Nova.

Σιγά μη το συμμαζέψει !!!

Να είναι καλά ο άνθρωπος !!

Κρίμα που η κατηγορία των δορυφορικών δεν έχει ελευθερία έκφρασης ακόμα και όταν δεν περιέχει βρισιές αυτή.

Το "ελευθερία έκφρασης" είναι λίγο αόριστο σαν όρος Παναγιώτη , ευτυχώς που υπάρχουν και κανονισμοί και εφαρμόζονται να λες γιατί ορισμένοι γράφουν μόνο για να βγάλουν τα άπειρα κόμπλεξ τους.

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Υπάρχει και ο όρος funboy, μια βόλτα στην κατηγορία των τηλεοράσεων και των smartphones θα λύσει απορίες...

Αντουάν, για τους τύπους το ορθό είναι fan....( εγώ ξέρω έναν που γίνεται funboy μετά από μπυροποσία :p )
Τεσπά, sorry για το off topic, όλοι καταλάβαμε τι θες να πεις.... :flipout: :flipout:

:ernaehrung004: :ADFADF1:

Κριμα για το multiview πιστευω επρεπε να βγουν μαζι , ποιος να πρωτοδει το προγραμμα στο σπιτι!! , πιστευω το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα.

Δεν θα διαφωνήσω ότι το multiview είναι πολύ σημαντικό, αλλά και δύσκολο να υλοποιηθεί σωστά χωρίς να απαιτεί νέα καλωδιώση σε όλο το σπίτι.
Δεν βλέπω το λόγο λοιπόν γιατί θα πρέπει να καθυστερήσει και άλλο το PVR μόνο και μόνο για να βγει με το multiview....μία μία οι υπηρεσίες αρκεί να βγαίνουν σωστά

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρ

Αντουάν, για τους τύπους το ορθό είναι fan....( εγώ ξέρω έναν που γίνεται funboy μετά από μπυροποσία :p )
Τεσπά, sorry για το off topic, όλοι καταλάβαμε τι θες να πεις.... :flipout: :flipout:

:ernaehrung004: :ADFADF1:

θα σου εξηγήσω από κοντά το fun.... :antlers:

Το ίδιο ισχύει και για τη nova φαντάζομαι με συγκεκριμένους χρήστες?
Τελικά έχεις φάει τρελό κόλλημα.
Αλλά τι να συνεχίσουμε σε λίγο θα έχουν σβηστεί όλα τα μηνύματα της διαφωνίας μας.

Δεν είναι κακό να δουλεύει κανείς στην νόβα ή στον ΟΤΕ. Ίσα ίσα που μαθαίνουμε και κάτι εγκυρότερο, από ότι θα υποθέταμε μόνοι μας.
Μακάρι να είχαμε και μέλη που να είναι ψηλά στην ιεραρχία στις 2 πλατφόρμες, μπας και βγει κάτι χρήσιμο από αυτά που λέμε εμείς οι απέξω (που έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε...)

Συγνωμη τι ειπε ο ανθρωπος και τον αποκλεισατε;Eξεφρασε μια προσωπικη αποψη,μια κατηγορηματικη απαντηση αρκουσε πιστευω...

Ξέρω πως θα πάω για μπάνιο κι εγώ, αλλά συγνώμη, δεν μπορώ να συγκρατηθώ και θέλω να πω την γνώμη μου.Ο tiniakos δεν έχει άδικο.Πρέπει να κατανοήσετε οι moderators πως το φόρουμ απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι στην καθομιλουμένη χρησιμοποιούμε και μια λέξη παραπάνω(δείτε το και στην παρέα σας) και όποτε ένα μέλος ξεφεύγει κατ' εσάς, διαγράφονται τα πάντα και πάει για "μπάνιο".

Οι κατηγορηματικές απαντήσεις έχουν δοθεί πολλές φορές.

Οταν πλέον δεν πίπτει λόγος πίπτει ban.....

Υ.Γ. Και για να μην επανερχόμαστε, οι αποκλεισμοί στην παρούσα κατηγορία είναι ελάχιστοι, και γίνονται μόνο αφού έχουν εξαντληθεί όλες οι πιθανότητες συννενόησης. Τα παλαιότερα μέλη το γνωρίζουν.

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας....

Last edited:
Πιστεύω ότι είσαστε υπερβολικά σκληροί!Σβήνονται post για πλάκα και παραδειγματισμό, γίνονται ban κόσμος που τις περισσότερες φορές ενημερώνουν και τους άλλους ακόμη και όταν τα κείμενά τους είναι κόσμια.Μετά από την αντιπαράθεση που είχα και εγώ σε άλλο thread (Nova vs OTETV) είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναποστάρω αλλά αυτό ήταν αδικία.Αλήθεια εαν αυτό που έγινε στο tiniako είναι δίκαιο, ο sakels "Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ post#2711
αντι ο ''ελληνικος'' οτε να να δωσει εργασια σε καναν μορφωμενο στη χωρα τουτη βοηθα στη αναπτυξη του ελληνικου πορνο. ευγε για αλλη μια φορα " τι πρέπει να πάθει?Μόνο παραπληροφόρηση και δηλητήριο είναι αυτό το άτομο.
+1000 peko88 και vforvendetta85

Status
Not open for further replies.