Όπως πρέπει λειτουργεί. Δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα, συνεργάζεται άψογα με diseqc 1.1. Απλώς δε σε αφήνει να έχεις τον Hotbird σε θέση μεγαλύτερη της 4. Από τη στιγμή που δε βλέπει άλλους δορυφόρους ο Pace, η υποστήριξη που έχει για diseqc 1.1 είναι υπέρ αρκετή και μάλιστα μου έχει φανεί χρήσιμη στην περίπτωσή μου (ο Hotbird απλώς μετακινήθηκε από τη θέση 6 στη θέση 4 του 16πλου 1.1 diseqc switch μου).
Ας επιστρέψουμε on topic, μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ η παρουσίαση που ανέβηκε στο youtube, αναλυτική και επεξηγηματική των δυνατοτήτων του νέου δέκτη. Φαίνεται πολύ καλό μηχάνημα, από PVR δυνατότητα το μόνο που λείπει είναι skip forward - backward χωρίς χρήση rewind/ff αλλά με συγκεκριμένο βήμα (έχει μόνο 10λεπτο βήμα απ' ότι είδα). Το timeshift κάνει reset σε αλλαγή καναλιού, όπως συνηθίζεται πλέον στους PVR δέκτες αν και κάποιοι προτιμούν τον συνεχόμενο buffer. Από την παρουσίαση δε φαίνεται αν μπορείς να συμπεριλάβεις τον timeshift buffer σε μία εγγραφή. Πχ, ξεκινάς και βλέπεις μία ταινία στο Ote Cinema αλλά ξαφνικά πρέπει να φύγεις. Η ταινία από την αρχή της είναι ήδη στον timeshift buffer και τώρα είσαι στο 20'. Αν πατήσεις να γίνει εγγραφή της ταινίας, θα συμπεριλάβει τα πρώτα 20 λεπτά;
Πολύ καλή δουλειά στον ΟΤΕ, μπράβο.