- 18 June 2006
- 812
Απάντηση: DLP ή LCD ?
Βασιλη,τσαμπα χαλας την ζαχαρενια σου φιλε....
Δεν υπαρχουν μισολογα και θολουρες πουθενα......
ΕΙΠΑ:
Το rainbow εχει να κανει με τον τροχο και το κοντραστ......
Δεν εχει να κανει με την οθονη.......
Εαν αυτο ειναι μισολογα και θολουρα.....τοτε τι να πω.!!!!!!!!!
Για να το λεω,υπαρχει καποιος λογος.......
Το ποιος ειναι ο λογος ειναι μεγαλη ιστορια και δεν εχω την διαθεση να πω και να εξηγησω για διαφορους λογους....
Σημασια εχει οτι μιλαω συγκεκριμενα.....:music-smiley-005:
Στο forum ΑΥΤΟ Τακη μπορει και γραφει ο καθε ενας την αποψη του οπως πιστευει και θεωρει σωστο......και δεν ειναι αναγκαζμενος να δινει επειχηρηματα......
"Κοτσανες"πετανε ολοι,εκτος απο ΕΣΕΝΑ φυσικα
Και οντως ασχολουμαι ελαφρος εως καθολου με το αθλημα και οι αποψεις μου ειναι απολυτες εδω και χρονια......
Οταν εσυ ξεκιναγες την βιντεοπροβολη σου ελεγα εδω μεσα να μην κανεις ρυθμιση φωτεινοτητας με βαση το δισκακι του χαι τεκ γιατι ειναι λαθος.....
Μπορει να μην το θυμασε βεβαια........
Για να το ελεγα τοτε(που δεν υπηρχαν δισκακια αναφορας)φαντασου τι εβλεπα......
:fahne90: :fahne90: :fahne90:

Βασίλης Σωκρατίδης said:Κωστα, το να πετας μια δικη σου θεωρια γεματη αλληγοριες και μετα να βαριεσαι να τεκμηριωσεις, ειναι χειροτερο απο μια αποψη που να ειναι λαθος αλλα τεκμηριωμενη οσο το δυνατον καλυτερα.
Με μισολογα και θολουρες δεν γινεται δουλεια..
Βασιλη,τσαμπα χαλας την ζαχαρενια σου φιλε....

Δεν υπαρχουν μισολογα και θολουρες πουθενα......
ΕΙΠΑ:
Το rainbow εχει να κανει με τον τροχο και το κοντραστ......
Δεν εχει να κανει με την οθονη.......
Εαν αυτο ειναι μισολογα και θολουρα.....τοτε τι να πω.!!!!!!!!!
Για να το λεω,υπαρχει καποιος λογος.......
Το ποιος ειναι ο λογος ειναι μεγαλη ιστορια και δεν εχω την διαθεση να πω και να εξηγησω για διαφορους λογους....
Σημασια εχει οτι μιλαω συγκεκριμενα.....:music-smiley-005:
Τακης Σωτηροπουλος said:Κωστα, σε ΑΥΤΟ το forum, οταν καποιος εκφραζει μια αποψη διαφορετικη απο την κρατούσα, φροντιζει να ενημερώνει τους συνφορουμίτες του για ποιο λόγο πιστευει ο,τι πιστευει, παραθετοντας τουλαχιστον ενα επιχειρημα...
Το να πεταμε μια "κοτσανα" και μετα να λεμε ψαξε βρες αν εχω δικιο, δεν νομιζω οτι προωθει την κουβεντα...
Α, και παροτι ασχολεισαι "ελαφρος" με το αθλημα, οι αποψεις σου ειναι πιο απολυτες και απο πραγματικους guru της εικονας.....
Στο forum ΑΥΤΟ Τακη μπορει και γραφει ο καθε ενας την αποψη του οπως πιστευει και θεωρει σωστο......και δεν ειναι αναγκαζμενος να δινει επειχηρηματα......
"Κοτσανες"πετανε ολοι,εκτος απο ΕΣΕΝΑ φυσικα

Και οντως ασχολουμαι ελαφρος εως καθολου με το αθλημα και οι αποψεις μου ειναι απολυτες εδω και χρονια......
Οταν εσυ ξεκιναγες την βιντεοπροβολη σου ελεγα εδω μεσα να μην κανεις ρυθμιση φωτεινοτητας με βαση το δισκακι του χαι τεκ γιατι ειναι λαθος.....
Μπορει να μην το θυμασε βεβαια........

Για να το ελεγα τοτε(που δεν υπηρχαν δισκακια αναφορας)φαντασου τι εβλεπα......

:fahne90: :fahne90: :fahne90:
Last edited: