Συζήτηση που μεταφέρθηκε απο την παρουσίαση "Ο άρχοντας της νύχτας "

Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

για να πειράξεις (την παρουσίαση) πρέπει πρώτα να ξέρεις για τί πράγμα ακριβώς μιλάς. Αν ξέρεις, ανήκεις στο club οπότε no problem ;)

Αν δεν ξερω..ισως θα πρεπει να μαθω.Παντως τωρα και να ηθελα δεν εμαθα τιποτα να πω την αληθεια..παρα μονο πως να ειρωνευεσαι τον αλλο με το γαντι.Πραγμα που το κατεχω..ηδη..και εγω και αλλοι..δυστυχως.

Εγω δεν ξεχωριζω ποιοτικους και μη ..δεν βαζω τετοιες γελοιες ταμπελες..μου φτανει να μαθαινω απο οποιοδηποτε που εχει κατι να προσφερει.Αν το κανω τελικα κτημα μου(αν μπορω η θελω )..δικο μου θεμα.

Αλλα τωρα επαναλαμβανω δεν εμαθα τιποτα..ουτε κανεις αλλος..

Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

τελικά,

είναι η μουσική κατηγορία ανοιχτή για όλους και για όλα τα είδη της μουσικής και για όλους τους καλλιτέχνες ?

ναι ή όχι ?

Mαλλον ειναι μισανοιχτη και λυπαμαι γι'αυτο. Στα λιγο "αμφιλεγομενα" θεματα παντα θα βρεθει καποιος ή καποιοι που θα πουν κατι απρεπες ή αναρμοστο. Δεν ξερω γιατι, αλλα νομιζω πως παντα ετσι ηταν. Απο παρουσιασεις παμε καλα. Προσωπικα, δεν προλαβαινω να παρακολουθησω (δηλαδη να ακουσω δειγματα, εστω) ουτε καν τις εδω παρουσιασεις, ποσο μαλλον τα οσα διαβαζω στα διαφορα περιοδικα και ακουω στα ραδιοφωνα.

Συνεπως, ποσοτητα, ποικιλια και ποιοτητα, ΙΜΗΟ, υπαρχει. Το κλιμα ομως δεν ειναι τοσο ωραιο οσο ηταν καποτε. Ξερω τι (μου) φταιει και το εχω γραψει παλιοτερα. Δεν εχει σημασια ομως. Οσο μαθαινω για μουσικες που δε γνωριζα, θα συνεχισω να κυκλοφορω εδω μεσα. Αλλωστε, αυτος δεν ειναι ο σκοπος της συμμετοχης καποιου σε ενα φορουμ? Ή μηπως, οχι?:chinscratch:

Αλλα τωρα επαναλαμβανω δεν εμαθα τιποτα..ουτε κανεις αλλος..

Το περίεργο meletov είναι οτι μπαίνεις και βγαζεις συμπεράσματα μόνο σε συζητήσεις flames και λες απο πάνω οτι δεν μαθαίνεις. Τόσες καλές στιγμές έχει η κατηγορία...αλλα εκεί δεν σε είδα πουθενα...

Το περίεργο meletov είναι οτι μπαίνεις και βγαζεις συμπεράσματα μόνο σε συζητήσεις flames και λες απο πάνω οτι δεν μαθαίνεις. Τόσες καλές στιγμές έχει η κατηγορία...αλλα εκεί δεν σε είδα πουθενα...

Διαβαζω τα παντα φιλε busoni.Eχω τονισει τις καλες στιγμες.Οι παρουσιασεις που γινονται ειναι εξαιρετικες..δεν θα λεω το αντιθετο επειδη το θεμα ειναι flame.O Λυμπεροπουλος με τον οποιο τωρα ανταλλασουμε ποστ..εχει κανει τρομερες παρουσιασεις.

Αλλα ελεος ρε φιλε...ελεος...τετοια ειρωνια επειδη καποιος εβαλε ενα δισκο (σκυλε κατα πολλους...)πως να την καταπιεις ? Και να θες δεν..

Οσο για τα flame...το προσπερναω...μονο να δεις τι θεασεις εχει και θα μαζεψει αυτο το θεμα.Μονο που εγω εχω το ''κακο'' συνηθειο..να εχω αποψη

Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

τελικά,

είναι η μουσική κατηγορία ανοιχτή για όλους και για όλα τα είδη της μουσικής και για όλους τους καλλιτέχνες ?

ναι ή όχι ?

Καλημέρα Δημήτρη,
όσο με αφορά η απάντηση είναι όχι.
Η μουσική κατηγορία έχει ταυτότητα, όσοι παρακολουθούν
και πολύ περισσότερο αυτοί που γράφουν το γνωρίζουν πολύ καλά.

η ταυτότητα της Κατηγορίας Ηλία, θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι υπό συνεχή διαμόρφωση: τη διαμορφώνουν αυτοί που γράφουν. Αν γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, η ταυτότητα...γέρνει μονόπαντα.

Αυτό δεν βλέπω στις καλές στιγμές...την άποψή σου.

Φιλε busoni..καλύτερα να ασχοληθουμε με το οτι οι περισσοτεροι (ομιλουμενοι για τον εαυτο τους παντα ) νιωθουν η βλεπουν οτι η κατηγορια δεν ειναι ανοιχτη τελικα σε ολους.Αυτο εχει περισσοτερο ενδιαφερον (δυστυχως )...παρα απο τον (ισως και σπα@ και εριστικο ) meletov.

Kαι ξαναλεω...ισως πρεπει ολοι να ξαναδιαβασουν το ποστ του Δημοκηδη.Οι μπορουμε να βρουμε χιλιαδες δικαιολογιες...μια απο αυτες μπορει να ειμαι και..εγω :pppp

Οσο μαθαινω για μουσικες που δε γνωριζα, θα συνεχισω να κυκλοφορω εδω μεσα. Αλλωστε, αυτος δεν ειναι ο σκοπος της συμμετοχης καποιου σε ενα φορουμ? Ή μηπως, οχι?:chinscratch:

αν ρωτάς εμένα, όχι: τον δικό μου σκοπό, τον γράφω στην υπογραφή μου.

μα βρε παιδιά,
αν έχει ταυτότητα η κατηγορία, τότε θα έπρεπε να την χωρίσουμε σε υποκατηγορίες,
hi end και Low end π.χ
αλλά αυτό είναι στο όριο του ρατσιστικού όπως θα' λεγε και ο φίλος μου ο Σπύρος...
ή αν πρέπει να έχει αποκλειστικά μια ταυτότητα η κατηγορία τότε θα πρέπει να αναγράφεται και να είναι φανερό σε όλους.

πολύ ελιτιστικο το βρίσκω όμως και δεν μου αρέσει.

θα μου πεις απο την άλλη, απο που κι ως που δικαιούμαι να έχω άποψη για την μουσική μιας και δεν συμμετέχω, απλά μόνο παρακολουθώ?

ε μάλλον κατατάσσομαι κι εγώ στα μούσμουλα.:rolleyes:

οι περισσοτεροι (ομιλουμενοι για τον εαυτο τους παντα ) νιωθουν η βλεπουν οτι η κατηγορια δεν ειναι ανοιχτη τελικα σε ολους.

στο τέλος θα μας πάρουν και το γάϊδαρο :blink:
μήπως να απολογηθούμε κιόλας που γράφουμε; σε ποιούς; σ αυτούς που δεν γράφουν; :confused:

Ίσως παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα,
(και δε χρειάζονται άλλες παρεξηγήσεις).

Εγώ λέω ότι καλώς η μουσική κατηγορία έχει ταυτότητα, εμένα αυτό μου αρέσει εδω μέσα.
Και, ναι, η κατηγορία είναι ανοιχτή σε όλους. Εγώ αυτό εισπράττω τουλάχιστον. Είναι ανοιχτή σε όλες τις απόψεις που έχουν να κάνουν με τη μουσική.

Ο Νότης όμως δεν είναι μουσική και αυτή είναι η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας.

φίλε Ηλία, την καλημέρα μου.

κρίνονται συμπεριφορές αυτήν την στιγμή αν κατάλαβα καλά.

το θέμα δεν είναι ο Νότης και ο κάθε Νότης (για τον οποίο δεν μου καίγεται καρφάκι) αλλά το πως υποδεχόμαστε και σχολιάζουμε την όποια προσπάθεια παρουσίασης του όποιου δίσκου γίνεται εδώ μέσα.

edit: το τι είναι μουσική για τον καθένα μας δεν είναι λιγάκι σχετικό ?

Μελέτωφ ,
μπορείς να μας πείς επιτέλους τι ακριβώς θέλεις ;

Διότι αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ εξ όλων των μηνυμάτων σου είναι ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η διαρκής παράθεση της γκρίνιας σου για όλα στο όνομα της δημοκρατικότητας στις μουσικές επιλογές .

Το γράφειν , όμως , οπουδήποτε και αν λαμβάνει χώρα ( φόρουμ , περιοδικό , ιστότοτοπος ) περιλαμβάνει πρωτίστως το εκτίθεσθαι και δευτερευόντως το αποδέχεσθαι την κριτική των άλλων επί των γραπτών σου .

Το διαδίκτυο προσφέρει την ελευθερία που έλειπε παλαιότερα από τα περιοδικά του ειδικού τύπου , ελευθερία που συνίσταται στην δυνατότητα οιουδήποτε να απαντήσει σε κάποια παρουσιαση να πεί την άποψη του για τον καλλιτέχνη , για το έργο του κ.ο.κ. Το μονοπώλιο του από καθέδρας ειδικού , έπαψε . Τα επίχειρα τα έχουμε μπροστά μας , μας αρέσει δεν μας αρέσει .

Εσύ όμως δεν κάνεις ούτε αυτό. Δεν εκτίθεσαι . Μόνον γκρινιάζεις . Ενδεχομένως να είσαι light τύπος και να μην σου αρέσουν οι συγκρούσεις , οι αψιμαχίες . Εμείς δεν είμαστε . Αλλά με 'τούτα και μ' αυτά , στο τέλος θα βαρεθούν κι οι 4-5 άνθρωποι που λένε την άποψη τους για κάποιο δίσκο της προκοπής και μετά θα βάζουμε μόνο βίντεο κλιπ .

Αρκετά λοιπόν με την καραμέλλα της δημοκρατίας σε θέματα προτιμήσεων . Η θέση της δημοκρατίας είναι στην πολιτική . Στις τέχνες δημοκρατία σημαίνει ισοπέδωση στον ελάχιστο κοινό παρονομαστή .

στο τέλος θα μας πάρουν και το γάϊδαρο :blink:
μήπως να απολογηθούμε κιόλας που γράφουμε; σε ποιούς; σ αυτούς που δεν γράφουν; :confused:

OK Kωστα ... αφου δεν υπαρχει κατι στραβο σε ολο αυτο το θεμα εγω πασο.Δεν ξαναμιλω.
Πολλοι δεν γραφουμε αλλα διαβαζουμε.Αυτο δεν σημαινει απαραιτητως οτι αυτοι που γραφουν εχουν το δικαιωμα να λενε οτι θελουν.

Κα πραγματικα τωρα...πιστευεις οτι το θεμα της fedra (να θυμομαστε ποιο ειναι το θεμα ) αξιζε αυτη την αντιμετωπιση ?

Φιλε busoni..καλύτερα να ασχοληθουμε με το οτι οι περισσοτεροι (ομιλουμενοι για τον εαυτο τους παντα ) νιωθουν η βλεπουν οτι η κατηγορια δεν ειναι ανοιχτη τελικα σε ολους

Εσυ ασχολήσου με ο,τι θελεις... Στις άσχημες στιγμές, εγω ασχολούμαι με όσους έχουν εκφέρει άποψη και στις καλές. Τα υπόλοιπα περι ρατσισμών, κλειστής κατηγοριας κλπ εμένα δεν με αφορουν... Και υπενθυμίζω οτι μπήκα στην κατηγορια(όχι στο φόρουμ) πριν ενα χρόνο περιπου, χωρίς καμια ιδιαίτερη προσπαθεια. Απλά γράφοντας για τις μούρλες μου... -bye-

ΟΚ τελος δεν ξαναμιλω..μια που τωρα διαβασα και τα παραπανω ποστ.

Δεν θα αποτελεσω εγω την δικαιολογια σας !!

Δεν αναφερομαι στο post του busoni.

στο τέλος θα βαρεθούν κι οι 4-5 άνθρωποι που λένε την άποψη τους για κάποιο δίσκο της προκοπής και μετά θα βάζουμε μόνο βίντεο κλιπ .

Αρκετά λοιπόν με την καραμέλλα της δημοκρατίας σε θέματα προτιμήσεων . Η θέση της δημοκρατίας είναι στην πολιτική . Στις τέχνες δημοκρατία σημαίνει ισοπέδωση στον ελάχιστο κοινό παρονομαστή .

Ι couldn't agree more :ADFADF1:

αν σας διαφεύγει υπήρξε και χαρακτηρισμός ...για να μην πω εξύβριση !

τέλος πάντων, όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματά μας.

Μελέτωφ ,
μπορείς να μας πείς επιτέλους τι ακριβώς θέλεις ;

Διότι αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ εξ όλων των μηνυμάτων σου είναι ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η διαρκής παράθεση της γκρίνιας σου για όλα στο όνομα της δημοκρατικότητας στις μουσικές επιλογές .

Το γράφειν , όμως , οπουδήποτε και αν λαμβάνει χώρα ( φόρουμ , περιοδικό , ιστότοτοπος ) περιλαμβάνει πρωτίστως το εκτίθεσθαι και δευτερευόντως το αποδέχεσθαι την κριτική των άλλων επί των γραπτών σου .

Το διαδίκτυο προσφέρει την ελευθερία που έλειπε παλαιότερα από τα περιοδικά του ειδικού τύπου , ελευθερία που συνίσταται στην δυνατότητα οιουδήποτε να απαντήσει σε κάποια παρουσιαση να πεί την άποψη του για τον καλλιτέχνη , για το έργο του κ.ο.κ. Το μονοπώλιο του από καθέδρας ειδικού , έπαψε . Τα επίχειρα τα έχουμε μπροστά μας , μας αρέσει δεν μας αρέσει .

Εσύ όμως δεν κάνεις ούτε αυτό. Δεν εκτίθεσαι . Μόνον γκρινιάζεις . Ενδεχομένως να είσαι light τύπος και να μην σου αρέσουν οι συγκρούσεις , οι αψιμαχίες . Εμείς δεν είμαστε . Αλλά με 'τούτα και μ' αυτά , στο τέλος θα βαρεθούν κι οι 4-5 άνθρωποι που λένε την άποψη τους για κάποιο δίσκο της προκοπής και μετά θα βάζουμε μόνο βίντεο κλιπ .

εδώ διαφωνώ...

αν δεν υπήρχε Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα στην μουσική,,εσύ εγώ και κάτι άλλοι θα είμαστε κρεμασμένοι στην πλατεία συντάγματος και θα μας μαστίγωναν και από πάνω...

για κοίτα τι γίνεται στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο που έχει χαθεί κάθε μορφή Δημοκρατίας...βασιλεύει ο Νοτις και ο κάθε Νοτις..

εκτός και αν θες να λειτουργούμε σαν πραξικοπηματίες στον χώρο αυτό που με βρίσκει εν μέρη σύμφωνο αλλά στην πορεία το όλο θέμα θα εξελιχθεί σε εμφύλιο

ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ