Συζήτηση που μεταφέρθηκε απο την παρουσίαση "Ο άρχοντας της νύχτας "

Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Τα ιδια και τα ιδια...

Οτι θεμα και να διαβασει καποιος τελευταια στο χωρο αυτο τα ιδια πραγματα... Τσακωμοι, ειρωνειες, ψευτο-μαγκια και κουτσαβακιλικι!

Οτι χρειαζεται δηλαδη για να αποτρεψει την συμμετοχη στην εκαστοτε κουβεντα, ανθρωπων που θα ηθελαν να μαθουν κατι παραπανω-σαν εμενα- ή να κανουν ερωτησεις επί του θεματος.
Ενα θεμα που σταματα να υφισταται μετα τις πρωτες αντεκλησεις...

Λυπαμαι κυριοι, λυπαμαι γιατι ο καθενας από σας εχει πολλα να δωσει εδω μεσα αλλα καταληγει να αναλωνεται σε φθηνες ειρωνειες.

Αλλα παλι ποιος ειμαι εγω που θα σας πω τι να κανετε? Απεχω λοιπόν αναγκαστικα ΚΑΙ από εδω μια που τα παραπανω δεν με εκφραζουν.
Προσπαθω με το κουβαδακι μου να βρω χωρο στην παραλια του AVClub μια που την γουσταρω και θα συνεχισω να ψαχνω. Δεν φευγω...

Να ειστε καλα!-bye-

Ο ''σνούπι'' αυτό το μικρό σκυλάκι καρτούν που μικροί βλέπαμε στην tv η διαβάζαμε τα κατορθώματά του στα κόμικς είχε ένα όνειρο:
ανέβαινε πάνω στη στέγη του σκυλόσπιτου που είχε (νύχτα) και έβλεπε τον έναστρο ουρανό........
Ήθελε να γίνει πιλότος το καημένο......
Έβλεπε πως στον ουρανό υπήρχαν και μεγάλα και μικρά αστέρια και έλεγε στον εαυτό του'' πότε θα σας γνωρίσω από κοντά είμαι πιλότος εγώ...........''
Αφού ο ουρανός μπορέι και φιλοξενεί τόσων ειδών άστρα σε λαμπρότητα και μέγεθος σε ηλικία κλπ.αρμονικά, γιατί η μουσική κατηγορία να μην μπορεί να φιλοξενήσει ένα ''σνούπι'' Νοτις που θέλει να γίνει ''πιλότος'' πιο ποιοτικός απο το ξεκίνημα του στην άτυχη νυχτερινή πίστα?

ΑΝ παρουσίαζα ένα έργο του Χατζηδάκη καί ένα έργο του Θεοδωράκη που μπορούν να συγκριθούν οι δυό τους και ποιοτικά και λίγο χρονολογικά τι θα λέγατε τότε?
Θα άρεσαν το ίδιο και οι δύο σε όλους σας?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Να απαντήσεις στην καταγγελία τού κυρίου fvasileiou.
Οχι σέ μένα...
Εκτός εάν ψεύδεται....

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις...εγω εκανα copy απο ενα σαιτ..αυτο μονο..με ανγραφη του σαιτ

Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ο ''σνούπι'' αυτό το μικρό σκυλάκι καρτούν που μικροί βλέπαμε στην tv η διαβάζαμε τα κατορθώματά του στα κόμικς είχε ένα όνειρο:
ανέβαινε πάνω στη στέγη του σκυλόσπιτού που είχε (νύχτα) και έβλεπε τον έναστρο ουρανό........
Έβλεπε πως στον ουρανό υπήρχαν και μεγάλα και μικρά αστέρια και έλεγε στον εαυτό του'' πότε θα σας γνωρίσω από κοντά είμαι πιλότος εγώ...........''
Αφού ο ουρανός μπορέι και φιλοξενεί τόσων ειδών άστρα σε λαμπρότητα και μέγεθος σε ηλικία κλπ.αρμονικά, γιατί η μουσική κατηγορία να μην μπορεί να φιλοξενήσει ένα ''σνούπι'' Νοτις που θέλει να γίνει ''πιλότος'' πιο ποιοτικός απο το ξεκίνημα του στην άτυχη νυχτερινή πίστα?

ΑΝ παρουσίαζα ένα έργο του Χατζηδάκη καί ένα έργο του Θεοδωράκη που μπορούν να συγκριθούν οι δυό τους και ποιοτικά και λίγο χρονολογικά τι θα λέγατε τότε?

εσύ τώρα θες να μας πείσεις ότι διάβασες τα πάντα που γράφτηκαν εδώ?

ανέβαινε πάνω στη στέγη του σκυλόσπιτου που είχε (νύχτα) και έβλεπε τον έναστρο ουρανό........

Η κουβέντα καμιά σχέση δεν έχει με τον Νοτη ούτε μέ το thread πού άνοιξες...
Αφορμή απετέλεσε αυτό...
Δεν έχεις καμιά σχέση με αυτά.

Κ. Σούρλα με ποιά δεν έχω σχέση? για να καταλάβω.

Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Λοιπόν Κύριοι και Κυρίες όποιος θέλει να γράψει κάτι για το θέμα της fedra και εννοώ το μουσικό έχει καλώς.
Όποιο μήνυμα άσχετο θα διαγράφεται.
Οι αντιπαραθέσεις που δεν έχουν να κάνουν με μουσικές και τα σχετικά με την κατηγορία θέματα έλαβαν τέλος.
Ευχαριστώ.

Άνθρωπε αγάπα την φωτιά σταμάτα και την δύναμή σου δώσε την στη μουσική σου και ''δεν είναι Νοτις'' αλλα 60ς
Ευχαριστώ κ. Μανωλάκο για την παρέμβαση σας. Πολλές φορές οι άνθρωποι μέσα και έξω από το φόρουμ μπερδεύουν τους χώρους που πρέπει να χρησιμοποιούν για Παλέστρα. Φταίει η ροή του λόγου μάλλον....

Να ζητήσω συγνώμη και για το ξεχείλωμα του θέματος σε άσχετα μονοπάτια.
Στο επόμενο (που ελπίζω να είναι σύντομα), θα τα πάμε όλοι καλύτερα.

Υ.Γ. Τώρα βέβαια αν είναι για καμμιά Άντζελα Δημητρίου, ο Θεός να βάλει το χέρι του.:grandpa:

ψυχίατρος . Ο Σ.Σ. ως αρμοδιότερος θα πεί και άλλα , αν θέλει .

Ψυχαναλυτής.........................................
Γάλλος....................................Πληρωνότανε τά 50 λεπτά κατά το δοκούν...Τούς έδιωχνε και στό δεκάλεπτο εάν έκρινε αναλόγως.......
Ασε με τώρα...
Να μού τά χώσει η Fedra και γι´αυτόν μετά τό ´Κατά Νότη Ευαγγέλιο´δέν θα το αντέξω.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Διέγραψα ποστς επί προσωπικού, παραπομπές σ' αυτά κι έφαγε η μαρμάγκα κανα-δυο άλλα, που άμα έμεναν θα ήταν σαν "ξεκάρφωτα".

Σας παρακαλώ, μη μ' αναγκάσετε να ξανακλειδώσω θέμα εδώ μέσα.

Όχι, κάποια πράγματα είναι καλό να μένουν.

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, δεν τα αποφεύγουμε.