Τα επόμενα Blu Ray players της Sony

Το πλαισιο εχει βγαλει το s-500 στα 500 ευρω
πως σας φαινετε σαν τιμή? μηπως υπαρχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα...ισως και λιγο παραπανω? θα ηθελα ενα καλο μηχανημα να με βγαλει μερικα χρονακια
να ειναι 2,0 profile η δεν παιζει σημαντικο ρολο?

ευχαριστω εκ των προτερων παιδια

Συμβουλη μου ειναι να παρεις ενα S350 με 300 ευρω και σε 2 χρονια να παρεις αλλο BR με τα 200 ευρω που θα σου μεινουν τωρα.

Το BR των 200 ευρω τοτε θα ειναι πολυ ανωτερο απο ενα των 500 τωρα.

Παιδιά το πήρα χθες το Sony BDP -S3500.Μια χαρά φαίνεται.Πολυ απλό το μενού του και ως εκ τούτου οι ρυθμίσεις του είναι παιχνιδάκι.Η εικόνα του απογείωσε και την τηλεόρασηTOSHIBA REGZA 52ZF355DG 52".

Πολυ καλη τιμη νομιζω... Με λιγη καλη προσπαθεια πρεπει πριν απο τα Χριστουγεννα να δουμε το 250... ειτε στο Panny είτε στο Sony...

Ειμαι ο μόνος που το παρήγγειλα τελικά? Μα κανένας δεν θέλει Sony τέλος πάντων;

Αν δεν είχα το PS3 εννοείται πως θα το είχα ήδη χτυπήσει. Καλή αγορά bill, να μας γράψεις εντυπώσεις!

ΩΠ! Έπεσε στα 282!!!!!!!!!!!!

Και εγώ το παρήγγειλα από Technikdirect στα 301 (τους ζήτησα να αφαιρέσουν και το ΦΠΑ λόγω εταιρικής αγοράς, για να δούμε). Εντούτοις δεν είναι ακόμη διαθέσιμο. Βillblack, εσένα στο έστειλαν;

Οχι ακομα! Το περιμενω ειτε τελος εβδομαδος ειτε αρχη της επομενης. Ευτυχως δεν ανυπομονω γιατι εχω το Popcorn να μου γεμιζει τις ωρες. Εννοειται οτι θα κανω παρουσιαση, αλλα και συγκριτικο με το PCH.

Εμένα το έστειλαν το Σάββατο με UPS standard. Ξέρει κανείς πόσο κάνει να έρθει;