Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

babis, συνυπογράφω! Εγώ πάντως έκανα τις (σχετικές) προτάσεις/παράπονα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ίσως και κανά email προς τα κεντρικά (γερμανία??) να έχει νόημα...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

babis, συνυπογράφω! Εγώ πάντως έκανα τις (σχετικές) προτάσεις/παράπονα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ίσως και κανά email προς τα κεντρικά (γερμανία??) να έχει νόημα...

Μα δεν είναι κατάσταση αυτή πλέον, έχει καταντήσει γελοίο.
Έχω καλύτερη δουλειά να κάνω πρωί-πρωί απ´το να παρατάω το γραφείο και να τρέχω απ´τους Ελληνορώσους στην Αγία Παρασκευή και να με κοροϊδεύουν.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Έχει ξαναρχίσει το παλιό βιολί με τα πολύ λίγα κομμάτια. Τον τελευταίο χρόνο αυτό είχε μειωθεί έως και εκλείψει μιας και ήταν δυνατό να βρεις κάτι και 1-2 ημέρες μετά εύκολα.
Το μπορντουροψάλιδο το έχουμε 2 ή 3 χρόνια. Για τη μικρή χρήση στο μικρό μας κήπο είναι ιδανικό. Δεν ξέρω πως θα συμπεριφερόταν σε συνεχή χρήση σε μεγάλους κήπους πάντως.

Ποντάρουν προφανώς στο ότι ο πελάτης θα μπεί, κάτι άλλο θα ψωνίσει, κι ας μην βρει αυτό που ψάχνει...

2 φορές πάντως που πήγα και ΔΕΝ, απλά σηκώθηκα και έφυγα.

Ουτε στην Κέρκυρα υπήρχε το μπορντουροψάλιδο, αλλά το περίμενα αφού δεν το έχει στο φυλάδιο της κεντρικής σελίδας.
Παρόλα αυτα πήρα ενα σωρο πράγματα με 30% εκπτωση, τα πάνελ εργαλείων 2 και 2 με τις θήκες, το φαλτσοπρίονο, μια εργαλειοθήκη, γάντζους, ακονιστήρι, και μια συσκευασία γωνιόμετρα.
Μαζί με δυο σετ σποράς 5-6 σκαλιστήρια, και κάμποσα νερά τους έδωσα 112 ευρά.
Θα πάω την επόμενη εβδομάδα να δω αν έχει μεινει φυσητήρας με έκπτωση.\
Μου έκανε εντύπωση που είχαν ακριβά πράγματα απο προηγούμενες εβδομάδες με εκπτωση 30%.

Γιώργο, κι εγώ για 2-3 παρτέρια στο χωριό το θέλω μια δυό φορές το χρόνο, δεν το θέλω για τις Βερσαλλίες. Κι αυτό μαυ φαινόταν σαν την ιδανική λύση αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο, την "πονηριά" του Lidl.

Λογω της ημερας :p

Attachments

• 1619524_10152003922563178_781113370_n.jpg
    1619524_10152003922563178_781113370_n.jpg
    41.3 KB · Views: 185

Εγω απο εδω και περα οταν βγαινει κατι καλο και το θελω...θα περνω πρωτα την εξυπηρετηση πελατων για να μου λενε σιγουρα ΑΝ θα βγει...και σε ποια καταστηματα θα ειναι διαθεσιμο...
Απο οτι μου ειπε ο συναδελφος που μου βρηκε την 18αρα κατσαβιδιερα...αυτο ειχε κανει και ηξερε οτι θα ειναι διαθεσιμη στα περιξ της Αττικης...και οχι στα κεντρικα...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Απο οτι μου ειπε ο συναδελφος που μου βρηκε την 18αρα κατσαβιδιερα...αυτο ειχε κανει και ηξερε οτι θα ειναι διαθεσιμη στα περιξ της Αττικης...και οχι στα κεντρικα...

Άλλη κουφαμάρα κι αυτή... Ο κόσμος στην Αθήνα έψαχνε να τα βρεί και το Lidl Αγίας Παρασκευής είναι γεμάτο 18 V-ολτα.

Βρε σιγά μην τους κυνηγάμε κι όλας... υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές..

Στην τελική άμα είναι να χάνει κάποιος μεροκάματα ή να γράφει χιλιόμετρα δεξιά-αριστερά, δεν έχει νόημα.

τις προάλλες κάθισα να συναρμολογήσω τη βάση γωνιακού τροχού του λιδλ που πήρα από το μπαζάαρ. καθώς έσφιγγα με το άλλεν τη βίδα που κρατάει τον τροχό, έσπασε η πατούρα πάνω στην οποία πατάει:

IMG_20140218_094431.jpg

(φαίνεται η αριστερή που έσπασε και η δεξιά στη θέση της).

Δεδομένου ότι δεν έσφιξα τη βίδα με δύναμη, πιστεύω ότι είναι αστοχία υλικού. Το θέμα είναι ότι επειδή πήρα τη βάση από το μπαζάαρ, μάλλον δεν θα υπάρχουν κομμάτια για αλλαγή. Πιστεύετε ότι αν την αντικαταστήσω με μια μεγάλη ατσάλινη ροδέλλα πάχους 3mm θα υπάρχει θέμα ασφάλειας;

(παρεπιπτόντως, οι οδηγίες συναρμολόγησης ήταν φρικτές, επαναλαμβάνοντας 5-6 φορές το κάθε βήμα: http://www.lidl-service.com/static/15932975/68730_HR_RO_BG_EL.pdf )

Απλα να παραθεσω μια εμπειρια απο αγορα EBAY, αν και εχω κανει απειρες ανα τα χρονια...
Εψαχνα να βρω την παρακατω γωνια 90-45μοιρων ...πολυ χρησιμη για προτζεκτακια ξυλουργικης...

460897245_263.jpg

Το θεικο ειναι οτι στα γυρω μαγαζια καθως και στα Leroy & Praktiker δεν καταφερα να βρω...οποτε και αναγκαστικα να βρω μια μεσω EBAY...
πηρα φυσικα μια με μια σχετικα φθηνη τιμη φυσικα απο Hong Kong...
Ηρθε μετα απο καμια 25αρια ημερες (ελειπα και μια εβδομαδα οποτε ισως να ηταν 20μερες)...
το κακο ειναι οτι εφτασε σπασμενη στο σημειο που ενωνεται το σωμα με τον χαρακα (βλεπε ροδελα σφυκτηρα)...πιστευω οτι αν δεν εφτανε σπασμενη πολυ πιθανον να εσπαγε κατα την χρηση γιατι απο οτι ειδα η κατασκευη στο συγκεκριμενο σημειο ηταν αδυνατη και οχι απο καθαρο μεταλο (ηταν ενα κραμα απο αρκετα ψαθυρο υλικο...

Δεχτηκαν να μου την αλλαξουν ή να μου δωσουν πισω τα χρηματα (5€ ολα ολα)...χωρις να πρεπει να επιστρεψω την προηγουμενη...(παλι καλα γιατι τοτε δεν θα με συνεφερε)...ασε που η αλλη θα εκανε παλι καμια 20+μερες...!!!

πηρα πισω τα λεφτα για τον λογο οτι η κατασκευη δεν ηταν και οτι καλυτερο...την συνεκρινα με μια που ειχαν στο τεχνικο τμημα της εταιριας (ολη μεταλλικη) και ειδα οτι αυτη που ειχα παρει ηταν της πλακας...

Παρειγγιελαν τα παλικαρια μια για εμενα με 10ευρω...μπορει να ειναι τα διπλα απο την αλλη που ειχα παρει αλλα ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη...φανταζομαι οτι οι αντιστοιχης κατασκευης στο EBAY ειναι αυτες που ειναι γυρω στα 10-15ευρω+μεταφορικα...

ΔΕΝ μπορω να ανεβασω φωτο για να δειτε καλυτερα τι εννοω...

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ουτε στην Κέρκυρα υπήρχε το μπορντουροψάλιδο, αλλά το περίμενα αφού δεν το έχει στο φυλάδιο της κεντρικής σελίδας.
Παρόλα αυτα πήρα ενα σωρο πράγματα με 30% εκπτωση, τα πάνελ εργαλείων 2 και 2 με τις θήκες, το φαλτσοπρίονο, μια εργαλειοθήκη, γάντζους, ακονιστήρι, και μια συσκευασία γωνιόμετρα.
Μαζί με δυο σετ σποράς 5-6 σκαλιστήρια, και κάμποσα νερά τους έδωσα 112 ευρά.
Θα πάω την επόμενη εβδομάδα να δω αν έχει μεινει φυσητήρας με έκπτωση.\
Μου έκανε εντύπωση που είχαν ακριβά πράγματα απο προηγούμενες εβδομάδες με εκπτωση 30%.

Αυτο ήθελαν και εκείνοι να σε βάλουν στο μαγαζί και να σου πάρουν 112 ευρώ.

Βρε σιγά μην τους κυνηγάμε κι όλας... υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές..

Στην τελική άμα είναι να χάνει κάποιος μεροκάματα ή να γράφει χιλιόμετρα δεξιά-αριστερά, δεν έχει νόημα.

Αν καποιος θελει το αντικειμενο...και αν κρινει οτι αξιζει να το ψαξει νομιζω οτι ειναι ενας καλος τροπος να διασφαλησει οτι θα παει και θα το βρει...

τις προάλλες κάθισα να συναρμολογήσω τη βάση γωνιακού τροχού του λιδλ που πήρα από το μπαζάαρ. καθώς έσφιγγα με το άλλεν τη βίδα που κρατάει τον τροχό, έσπασε η πατούρα πάνω στην οποία πατάει:

Εγω θα ελεγα να την πας πισω...γιατι σιγουρα θα εχει εγγυηση...
εκτος και αν τα πραγματα απο Μπαζαρ δεν καλυπτονται απο εγγυηση...
ΔΕΝ πιστευω οτι πρεπει να το κρατησεις...πηγαινε και δες τι θα σου πουν λοιγικα θα σου φερουν ενα κομματι...
Ειπαμε φθηνο...αλλα πρεπει να κανει την δουλεια για την οποια το πηραμε...

Εγγύηση έχει, αλλά από διαθεσιμότητα τί γίνεται?? Νομίζω ότι το πιθανότερο είναι να πάρεις τα χρήματα πίσω.

Κατ'εμέ, αν σε ικανοποιεί η ποιότητα της βάσης, βρες (ή φτιάξε) ανταλλακτικό. Αν δεν, επιστροφή.

Κάπου στον Περισσό είναι το service του Lidl, αν τους τηλεφωνήσεις θα σου πούν ακριβώς που είναι.
Πάς εκεί με τη βάση ανα χείρας και την απόδειξη αγοράς και στην αλλάζουν αμέσως. Εμένα μου έχουν αλλάξει το πλυστικό μηχάνημα επειδή μου έσπασε το τσουτσούνι εξαγωγής του νερού (από δική μου βλακεία, μου έπεσε κάτω) και μάλιστα χωρίς να έχω καν την απόδειξη αγοράς.
Επειδή, εκτός απ´τα κακά, πρέπει να λέμε και τα καλά.

Για να αντιστρεψουμε τη ρηση των στωικων φιλοσοφων, λεω "ουδεν καλον αμιγες κακου". Αναφορικα με το Lidl.

Δεν μπορει παντα να ειναι ολα καλα, πρεπει να περιμενουμε και καμμια στραβη. Ακομα στις μαρκετιστικες κουτοπονηριες τους!!

Εγω τουλαχιστον το συγχωρω γιατι μου εχει γλυτωσει ενα σκασμο λεφτα :))

Απλα να παραθεσω μια εμπειρια απο αγορα EBAY, αν και εχω κανει απειρες ανα τα χρονια...
Εψαχνα να βρω την παρακατω γωνια 90-45μοιρων ...πολυ χρησιμη για προτζεκτακια ξυλουργικης...

460897245_263.jpg

Το θεικο ειναι οτι στα γυρω μαγαζια καθως και στα Leroy & Praktiker δεν καταφερα να βρω...οποτε και αναγκαστικα να βρω μια μεσω EBAY...
πηρα φυσικα μια με μια σχετικα φθηνη τιμη φυσικα απο Hong Kong...
Ηρθε μετα απο καμια 25αρια ημερες (ελειπα και μια εβδομαδα οποτε ισως να ηταν 20μερες)...
το κακο ειναι οτι εφτασε σπασμενη στο σημειο που ενωνεται το σωμα με τον χαρακα (βλεπε ροδελα σφυκτηρα)...πιστευω οτι αν δεν εφτανε σπασμενη πολυ πιθανον να εσπαγε κατα την χρηση γιατι απο οτι ειδα η κατασκευη στο συγκεκριμενο σημειο ηταν αδυνατη και οχι απο καθαρο μεταλο (ηταν ενα κραμα απο αρκετα ψαθυρο υλικο...

Δεχτηκαν να μου την αλλαξουν ή να μου δωσουν πισω τα χρηματα (5 ολα ολα)...χωρις να πρεπει να επιστρεψω την προηγουμενη...(παλι καλα γιατι τοτε δεν θα με συνεφερε)...ασε που η αλλη θα εκανε παλι καμια 20+μερες...!!!

πηρα πισω τα λεφτα για τον λογο οτι η κατασκευη δεν ηταν και οτι καλυτερο...την συνεκρινα με μια που ειχαν στο τεχνικο τμημα της εταιριας (ολη μεταλλικη) και ειδα οτι αυτη που ειχα παρει ηταν της πλακας...

Παρειγγιελαν τα παλικαρια μια για εμενα με 10ευρω...μπορει να ειναι τα διπλα απο την αλλη που ειχα παρει αλλα ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη...φανταζομαι οτι οι αντιστοιχης κατασκευης στο EBAY ειναι αυτες που ειναι γυρω στα 10-15ευρω+μεταφορικα...

ΔΕΝ μπορω να ανεβασω φωτο για να δειτε καλυτερα τι εννοω...

Επειδη θελω και εγω μια τετοια γωνια και ημουν στην διαδικασια να παρω οπως και εσυ απο το κινα, δε μου παραγγελνουν τα παιδια και εμενα μια?
Υπαρχει η δυανατοτητα???

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Κάπου στον Περισσό είναι το service του Lidl, αν τους τηλεφωνήσεις θα σου πούν ακριβώς που είναι.
Πάς εκεί με τη βάση ανα χείρας και την απόδειξη αγοράς και στην αλλάζουν αμέσως. Εμένα μου έχουν αλλάξει το πλυστικό μηχάνημα επειδή μου έσπασε το τσουτσούνι εξαγωγής του νερού (από δική μου βλακεία, μου έπεσε κάτω) και μάλιστα χωρίς να έχω καν την απόδειξη αγοράς.
Επειδή, εκτός απ´τα κακά, πρέπει να λέμε και τα καλά.

μόλις μίλησα μαζί τους και ό,τι ήταν στο μπαζάαρ δεν υπάρχει σε στοκ, μόνο επιστροφή γίνεται. οπότε πάει για πατεντούλα...