babis, συνυπογράφω! Εγώ πάντως έκανα τις (σχετικές) προτάσεις/παράπονα στην εξυπηρέτηση πελατών.
Ίσως και κανά email προς τα κεντρικά (γερμανία??) να έχει νόημα...
Απο οτι μου ειπε ο συναδελφος που μου βρηκε την 18αρα κατσαβιδιερα...αυτο ειχε κανει και ηξερε οτι θα ειναι διαθεσιμη στα περιξ της Αττικης...και οχι στα κεντρικα...
Ουτε στην Κέρκυρα υπήρχε το μπορντουροψάλιδο, αλλά το περίμενα αφού δεν το έχει στο φυλάδιο της κεντρικής σελίδας.
Παρόλα αυτα πήρα ενα σωρο πράγματα με 30% εκπτωση, τα πάνελ εργαλείων 2 και 2 με τις θήκες, το φαλτσοπρίονο, μια εργαλειοθήκη, γάντζους, ακονιστήρι, και μια συσκευασία γωνιόμετρα.
Μαζί με δυο σετ σποράς 5-6 σκαλιστήρια, και κάμποσα νερά τους έδωσα 112 ευρά.
Θα πάω την επόμενη εβδομάδα να δω αν έχει μεινει φυσητήρας με έκπτωση.\
Μου έκανε εντύπωση που είχαν ακριβά πράγματα απο προηγούμενες εβδομάδες με εκπτωση 30%.
Βρε σιγά μην τους κυνηγάμε κι όλας... υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές..
Στην τελική άμα είναι να χάνει κάποιος μεροκάματα ή να γράφει χιλιόμετρα δεξιά-αριστερά, δεν έχει νόημα.
τις προάλλες κάθισα να συναρμολογήσω τη βάση γωνιακού τροχού του λιδλ που πήρα από το μπαζάαρ. καθώς έσφιγγα με το άλλεν τη βίδα που κρατάει τον τροχό, έσπασε η πατούρα πάνω στην οποία πατάει:
Απλα να παραθεσω μια εμπειρια απο αγορα EBAY, αν και εχω κανει απειρες ανα τα χρονια...
Εψαχνα να βρω την παρακατω γωνια 90-45μοιρων ...πολυ χρησιμη για προτζεκτακια ξυλουργικης...
![]()
Το θεικο ειναι οτι στα γυρω μαγαζια καθως και στα Leroy & Praktiker δεν καταφερα να βρω...οποτε και αναγκαστικα να βρω μια μεσω EBAY...
πηρα φυσικα μια με μια σχετικα φθηνη τιμη φυσικα απο Hong Kong...
Ηρθε μετα απο καμια 25αρια ημερες (ελειπα και μια εβδομαδα οποτε ισως να ηταν 20μερες)...
το κακο ειναι οτι εφτασε σπασμενη στο σημειο που ενωνεται το σωμα με τον χαρακα (βλεπε ροδελα σφυκτηρα)...πιστευω οτι αν δεν εφτανε σπασμενη πολυ πιθανον να εσπαγε κατα την χρηση γιατι απο οτι ειδα η κατασκευη στο συγκεκριμενο σημειο ηταν αδυνατη και οχι απο καθαρο μεταλο (ηταν ενα κραμα απο αρκετα ψαθυρο υλικο...
Δεχτηκαν να μου την αλλαξουν ή να μου δωσουν πισω τα χρηματα (5 ολα ολα)...χωρις να πρεπει να επιστρεψω την προηγουμενη...(παλι καλα γιατι τοτε δεν θα με συνεφερε)...ασε που η αλλη θα εκανε παλι καμια 20+μερες...!!!
πηρα πισω τα λεφτα για τον λογο οτι η κατασκευη δεν ηταν και οτι καλυτερο...την συνεκρινα με μια που ειχαν στο τεχνικο τμημα της εταιριας (ολη μεταλλικη) και ειδα οτι αυτη που ειχα παρει ηταν της πλακας...
Παρειγγιελαν τα παλικαρια μια για εμενα με 10ευρω...μπορει να ειναι τα διπλα απο την αλλη που ειχα παρει αλλα ειναι πολυ πιο στιβαρη κατασκευη...φανταζομαι οτι οι αντιστοιχης κατασκευης στο EBAY ειναι αυτες που ειναι γυρω στα 10-15ευρω+μεταφορικα...
ΔΕΝ μπορω να ανεβασω φωτο για να δειτε καλυτερα τι εννοω...
Κάπου στον Περισσό είναι το service του Lidl, αν τους τηλεφωνήσεις θα σου πούν ακριβώς που είναι.
Πάς εκεί με τη βάση ανα χείρας και την απόδειξη αγοράς και στην αλλάζουν αμέσως. Εμένα μου έχουν αλλάξει το πλυστικό μηχάνημα επειδή μου έσπασε το τσουτσούνι εξαγωγής του νερού (από δική μου βλακεία, μου έπεσε κάτω) και μάλιστα χωρίς να έχω καν την απόδειξη αγοράς.
Επειδή, εκτός απ´τα κακά, πρέπει να λέμε και τα καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.