Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εδώ την πουλάνε στη διπλή τιμή.. 9,64

239111.jpg

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μια ωραία ιδέα για τακτοποίηση των διαφόρων ταινιών

1656093_437635419703433_157278925_n.jpg

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εδώ την πουλάνε στη διπλή τιμή.. 9,64

239111.jpg

Λινκ??????

Ενδιαφέρον το εργαλείο :7SFGSFG:

Καλη τιμη.
Εχει και stanley, ακομα φτηνοτερη. http://www.electrotools.gr/hand-squares/787-2-46-017.html

Σε αυτα τα ειδη σχετικης ακριβειας δεν αξιζει για 2-3 ευρω να πας σε κινεζικα που μπορει να χανει ακομα και το αλφαδι!

Κυριάκο το σκέφτεσαι για παραγγελία???? Αν ναι, θέλω κι εγώ 2 κομμάτιαααααααααα... πάμε πάλι για ομαδικήη.....

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Η Stanley είναι και επώνυμη και φτηνότερη από την Ταϊβανέζικη της Tactix.
Για ομαδική υπάρχει ενδιαφέρον αλλά πιο δύσκολο θα είναι να βρεθούμε μεταξύ μας παρά να έρθει η παραγγελία.

Άμα είναι, ας μαζευτούμε (για την παραγγελία) και για την διανομή, κάτι θα καταφέρουμε, μιας και υπάρχει ευελιξία. Η συνάντηση μεγαλύτερου αριθμού μελών (όπως των tool-holics) είναι που έχει δυσκολίες.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Η Stanley είναι και επώνυμη και φτηνότερη από την Ταϊβανέζικη της Tactix.
Για ομαδική υπάρχει ενδιαφέρον αλλά πιο δύσκολο θα είναι να βρεθούμε μεταξύ μας παρά να έρθει η παραγγελία.

Εχω 2-3 εργαλεια Tactix και μπορω να πω οτι ποιοτικα συγκρινονται αμεσα με την Στανλευ. Μην πω οτι ειναι ενα κλικ καλυτερη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εχω 2-3 εργαλεια Tactix και μπορω να πω οτι ποιοτικα συγκρινονται αμεσα με την Στανλευ. Μην πω οτι ειναι ενα κλικ καλυτερη.

Αν είναι έτσι πάω πάσο... Εγώ έβγαλα συμπέρασμα απ´τα λεγόμενα του asotosios που είπε οτι αυτή που του έστειλαν σαν κατασκευή ήταν της πλάκας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Αν είναι έτσι πάω πάσο... Εγώ έβγαλα συμπέρασμα απ´τα λεγόμενα του asotosios που είπε οτι αυτή που του έστειλαν σαν κατασκευή ήταν της πλάκας.

Θα προσπαθησω να βαλω το ενα που ερχεται αυριο...σε σχεση με αυτο που εχω στο γραφειο (σπασμενο Κινεζικο) για να δειτε τις διαφορες στα επιμερους σημεια...νομιζω οτι ειναι η μερα με την νυχτα...και πιστευω οτι αξιζει τα καποια εξτρα ευρω παραπανω...

Τη Stanley την έχω και έχει πρόβλημα γιατί το σώμα είναι πλαστικό και βιδώνοντας τη βίδα που τη συγκρατεί στο χάρακα, αποκτάει με τη χρήση τζόγο με αποτέλεσμα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να παύει να "κλειδώνει" στις 90°. Σκέτος ο χάρακας όμως είναι μια χαρά :p

Για την άλλη (που από τη φωτογραφία φαίνεται εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από αλουμίνιο) είμαι κι εγώ μέσα!

Τη Stanley την έχω και έχει πρόβλημα γιατί το σώμα είναι πλαστικό και βιδώνοντας τη βίδα που τη συγκρατεί στο χάρακα, αποκτάει με τη χρήση τζόγο με αποτέλεσμα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να παύει να "κλειδώνει" στις 90°. Σκέτος ο χάρακας όμως είναι μια χαρά :p

Για την άλλη (που από τη φωτογραφία φαίνεται εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από αλουμίνιο) είμαι κι εγώ μέσα!

Υπαρχει και η ακριβοτερη εκδοση της stanley με ατσαλινο σωμα. Aυτη ειναι για σενα με τα μεγαλα projects και τη συχνη χρηση.
http://www.amazon.co.uk/Stanley-191...1392908844&sr=8-4&keywords=combination+square

Επειδη θελω και εγω μια τετοια γωνια και ημουν στην διαδικασια να παρω οπως και εσυ απο το κινα, δε μου παραγγελνουν τα παιδια και εμενα μια?
Υπαρχει η δυανατοτητα???

Eduras...τωρα ειδα το σχολιο σου...
περιμενω σημερα να ερθει...
κανενα προβλημα οταν ελεγξω και δω οτι ολα ειναι καλα...και μου κανει να σου παραγγειλω μια...

Eduras...τωρα ειδα το σχολιο σου...
περιμενω σημερα να ερθει...
κανενα προβλημα οταν ελεγξω και δω οτι ολα ειναι καλα...και μου κανει να σου παραγγειλω μια...

Σε υπερευχαριστω!!!

Και το Στανλεΐ που εβαλε ο Μιχαλης απο το αμαζον ειναι πολυ καλο σε εξαιρετικη τιμη αλλα ελα που δεν εχω λογαριασμο εκει και στο ε-μπευ εχει 32 λιρες!!!

χαζευω εδω και καποιο διαστημα τα παρακατω...bench dogs...http://www.amazon.co.uk/Bench-Dog-9...sim_diy_7?ie=UTF8&refRID=0RJ2NR4KVGTNWQSX3TF6
τα εχει δοκιμασει κανεις...???

Εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους πολλα τετοιου ειδους βοηθηματα παγκου.

Δεν αξιζει να τα αγορασεις. Τα φτιαχνεις εσυ πανευκολα σε οτι διασταση θελεις και οτι σχημα σε βολευει.

Τελευταια, επειδη ασχολουμαι με μικρα προτζεκτακια, εχω φτιαξει μικρα τετοια απο το ..σκουποξυλο. Μπορω να ανεβασω φωτο αν θες.

Απλα κοβεις το (σκουπο)ξυλο σε κομματακια των 2 ποντων και βαζεις στην κατω μερια αυτοκολλητα απο τσοχα η αλλο υλικο που βαζουμε στα ποδια των επιπλων.
Στην απο πανω μερια βαζει ειτε παρομοιο υλικο ειτε αυτοκολλητα σιλικονακια. Οτι σε βολευει και αναλογα το προτζετ σου.

Αν θες μεγαλυτερο bench dog, κοβεις φετες μικρους κορμους η κλαδια.

Συμφωνώ. Συν ότι δεν τα θεωρώ καθόλου αξιόπιστη ή σταθερή λύση... Ειδικά για μεγάλα εργαλεία.

Εγώ το κάνω βάζοντας σφιγκτήρες στο τραπέζι και μετά σφινώνω το κομμάτι ανάμεσά τους.

Εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις με τρύπες στο τραπέζι (αν είναι μόνο εργασίας :p) και με καβίλιες ή άλλες σφίνες και να σφινώνεις το κομμάτι διαγώνια. Ιδανικά με αυτό τον τρόπο θες κάποια μονή μέγγενη στην άκρη του τραπεζιού για να σφίγγεις το κομμάτι πάνω στις σφήνες. Αυτός είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος. Και αν googlάρεις carpenter's roubo, θα δεις πως το κάνουν οι σοβαροί επαγγελματίες .
Κάτι σαν αυτό
http://www.renaissancewoodworker.com/rww-80-roubo-leg-vise/