Εδώ την πουλάνε στη διπλή τιμή.. 9,64
![]()
Λινκ??????
Ενδιαφέρον το εργαλείο :7SFGSFG:
Η Stanley είναι και επώνυμη και φτηνότερη από την Ταϊβανέζικη της Tactix.
Για ομαδική υπάρχει ενδιαφέρον αλλά πιο δύσκολο θα είναι να βρεθούμε μεταξύ μας παρά να έρθει η παραγγελία.
Εχω 2-3 εργαλεια Tactix και μπορω να πω οτι ποιοτικα συγκρινονται αμεσα με την Στανλευ. Μην πω οτι ειναι ενα κλικ καλυτερη.
Αν είναι έτσι πάω πάσο... Εγώ έβγαλα συμπέρασμα απ´τα λεγόμενα του asotosios που είπε οτι αυτή που του έστειλαν σαν κατασκευή ήταν της πλάκας.
Τη Stanley την έχω και έχει πρόβλημα γιατί το σώμα είναι πλαστικό και βιδώνοντας τη βίδα που τη συγκρατεί στο χάρακα, αποκτάει με τη χρήση τζόγο με αποτέλεσμα ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να παύει να "κλειδώνει" στις 90°. Σκέτος ο χάρακας όμως είναι μια χαρά
Για την άλλη (που από τη φωτογραφία φαίνεται εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από αλουμίνιο) είμαι κι εγώ μέσα!
Επειδη θελω και εγω μια τετοια γωνια και ημουν στην διαδικασια να παρω οπως και εσυ απο το κινα, δε μου παραγγελνουν τα παιδια και εμενα μια?
Υπαρχει η δυανατοτητα???
Eduras...τωρα ειδα το σχολιο σου...
περιμενω σημερα να ερθει...
κανενα προβλημα οταν ελεγξω και δω οτι ολα ειναι καλα...και μου κανει να σου παραγγειλω μια...
χαζευω εδω και καποιο διαστημα τα παρακατω...bench dogs...http://www.amazon.co.uk/Bench-Dog-9...sim_diy_7?ie=UTF8&refRID=0RJ2NR4KVGTNWQSX3TF6
τα εχει δοκιμασει κανεις...???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.