Νεο Κρουστικο δραπανακι μπαταριας λιθιου PSB 10.8v της bosch, στην μιση τιμη (amazon.uk) απο το επαγγελματικο GSB.
Eχουν ιδια μαξιμουm ροπη, 30Νm με το επαγγελματικο. Δεν νομιζω να υπαρχει στην Ελλαδα.
http://www.bosch-do-it.com/gb/en/diy/tools/psb-10-8-li-2-3165140668422-199880.jsp#tab_1
![]()
Και πολύ καλά κάνεις. Μόλις βγήκα απο το νοσοκομείο με δυο δαχτυλα σακατεμένα απο αυτη τη σαχλαμάρα. Απλά εμένα το τροχάκι δεν ειχε ρυθμιστή ταχύτητας και έδινε φουλ στροφες.Ακριβώς! Κι επειδή το εργαλείο είναι ουσιαστικά στον αέρα το τρέμω. Μια φορά τον χρησιμοποίησα και τον έβαλα στην άκρη.
Καλύτερα με λίμα για νύχια.
![]()
Και πολύ καλά κάνεις. Μόλις βγήκα απο το νοσοκομείο με δυο δαχτυλα σακατεμένα απο αυτη τη σαχλαμάρα. Απλά εμένα το τροχάκι δεν ειχε ρυθμιστή ταχύτητας και έδινε φουλ στροφες.
Εκοψε καπίστρι και καλα που δεν εχασα κανένα ποδι.
Και πολύ καλά κάνεις. Μόλις βγήκα απο το νοσοκομείο με δυο δαχτυλα σακατεμένα απο αυτη τη σαχλαμάρα. Απλά εμένα το τροχάκι δεν ειχε ρυθμιστή ταχύτητας και έδινε φουλ στροφες.
Εκοψε καπίστρι και καλα που δεν εχασα κανένα ποδι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.