Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

καλησπερα σε ολους , μετα απο λιγη ταλαιπωρια μιας και ειχε τελειωσει απο αρκετα καταστηματα βρηκα το parkside , να ξεκαθαρισω δεν εχω σχεδον καθολου εμπειρια απο δραπανοκατσαβιδα οποτε και μου φαινεται φανταστικο , τουλαχιστον για τα χρηματα του.

Επειδη οπως προ ειπα δεν το κατεχω το αθλημα το parkside δεν εχει μεσα καθολου bit ( ετσι νομιζω οτι τα λενε αν καταλαβα καλα στο manual ) δηλαδη ανταπτορα κατσαβιδι σταυροκατσαβιδο κτλ , εχεις κανεις κανενα λινκ που μπορει να μου προτείνει ωστε να αγορασω το αναλογο πακετο ? ειτε απο Ελλαδα ειτε απο ευρωπη , δεν εχω προβλημα να περιμενω , απλα θα ηθελα να ριξω μια ματια στις τιμες ωστε να παρω την πιο ολοκληρωμενη συλλογη , μιας και ανυπομονω να ξεβιδωσω ολο το σπιτι ή οπου βρω βιδα , και δεν θα ηθελα να μου λειπει κανενα απο τα κλασσικα ας πουμε bit , οτι κατα την γνωμη σας εσεις που ειστε και μαστορια θα με αφησει πιο ευχαριστημενο.

απο οτι διαβασα στο μανουαλ δεχετε bits 1/4 ιντσας ( 6,35 mm ) , επειδη δεν εχω ιδεα οποιος μπορει θα εκτιμησω την βοηθεια του .

Ευχαριστω πολυ .

καλησπερα σε ολους , μετα απο λιγη ταλαιπωρια μιας και ειχε τελειωσει απο αρκετα καταστηματα βρηκα το parkside , να ξεκαθαρισω δεν εχω σχεδον καθολου εμπειρια απο δραπανοκατσαβιδα οποτε και μου φαινεται φανταστικο , τουλαχιστον για τα χρηματα του.

Επειδη οπως προ ειπα δεν το κατεχω το αθλημα το parkside δεν εχει μεσα καθολου bit ( ετσι νομιζω οτι τα λενε αν καταλαβα καλα στο manual ) δηλαδη ανταπτορα κατσαβιδι σταυροκατσαβιδο κτλ , εχεις κανεις κανενα λινκ που μπορει να μου προτείνει ωστε να αγορασω το αναλογο πακετο ? ειτε απο Ελλαδα ειτε απο ευρωπη , δεν εχω προβλημα να περιμενω , απλα θα ηθελα να ριξω μια ματια στις τιμες ωστε να παρω την πιο ολοκληρωμενη συλλογη , μιας και ανυπομονω να ξεβιδωσω ολο το σπιτι ή οπου βρω βιδα , και δεν θα ηθελα να μου λειπει κανενα απο τα κλασσικα ας πουμε bit , οτι κατα την γνωμη σας εσεις που ειστε και μαστορια θα με αφησει πιο ευχαριστημενο.

απο οτι διαβασα στο μανουαλ δεχετε bits 1/4 ιντσας ( 6,35 mm ) , επειδη δεν εχω ιδεα οποιος μπορει θα εκτιμησω την βοηθεια του .

Ευχαριστω πολυ .

Συλλογή από Τρυπάνια και Κατσαβιδόλαμες χρειάζεσαι με στέλεχος εξωτερικού εξαγώνου 1/4" και τρυπάνια απλά/κυλινδρικά αφού έχει και τσοκ.
Κυκλοφορούν μεμονωμένα και σε συλλογές.

Πήγαινε π.χ. σε ένα Praktiker ή σε κάποιο αντίστοιχο κατάστημα στην γειτονιά σου και δες …

4LET7_AS01
stanley-phillips-1pt-bit-25mm.jpg

$(KGrHqJ,!mIE642SVQRsBOvQlg(4Y!~~60_12.JPG

Ευχαριστω , τρυπανια εχω καποια και ειμαι οκ , απλα για τις κατσαβιδολαμες ενδιαφερομαι πιο πολυ , αρα πρεπει να κοιταξω σε εξαγωνες 1/4'' , θα πεταχτω σε κανενα Πρακτικερ οπως ειπες να δω ,θα υπαρχει καμια σημαντικη διαφορα τιμης αν παραγγειλω κανενα σετακι απο εξωτερικο ? η τσαμπα η διαδικασια ?

Ευχαριστω , τρυπανια εχω καποια και ειμαι οκ , απλα για τις κατσαβιδολαμες ενδιαφερομαι πιο πολυ , αρα πρεπει να κοιταξω σε εξαγωνες 1/4'' , θα πεταχτω σε κανενα Πρακτικερ οπως ειπες να δω ,θα υπαρχει καμια σημαντικη διαφορα τιμης αν παραγγειλω κανενα σετακι απο εξωτερικο ? η τσαμπα η διαδικασια ?

Το όποιο όφελος θα εξανεμιστεί από τα μεταφορικά σε τόσο μικρά ποσά που κάνουν τα σετάκια.

Ευχαριστω πολυ .

προσωπικά πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία η ποιότητα των bits

σε μαγαζιά με εργαλεία κοίτα για μάρκες wera, ush, wiha ή felo (δες και αμαζον για να καταλάβεις)

αλήθεια, το parkside κάνει μπιιιπ όταν πατάς την σκανδάλη?

προσωπικά πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία η ποιότητα των bits

σε μαγαζιά με εργαλεία κοίτα για μάρκες wera, ush, wiha ή felo (δες και αμαζον για να καταλάβεις)

αλήθεια, το parkside κάνει μπιιιπ όταν πατάς την σκανδάλη?

ευχαριστω για την βοηθεια , χαχα ναι οντως κανει ενα μπιππ οταν πατας την σκανδαλη , δεν μπορεις να τον μπεις μπιπ , απλα πιο πολυ σαν ηλεκτρονικος ηχος , και ειναι δυο διαφορετικη , αν πατησεις απαλα που αναβει μονο το led κανει εναν ηχο που αλλαζει μολις ξεκινησει να γυριζει το μοτερ του

ευχαριστω για την βοηθεια , χαχα ναι οντως κανει ενα μπιππ οταν πατας την σκανδαλη , δεν μπορεις να τον μπεις μπιπ , απλα πιο πολυ σαν ηλεκτρονικος ηχος , και ειναι δυο διαφορετικη , αν πατησεις απαλα που αναβει μονο το led κανει εναν ηχο που αλλαζει μολις ξεκινησει να γυριζει το μοτερ του

ναι, όντως
καλή παρατηρητικότητα .... το θέμα είναι ότι πουθενά στο μανουαλ δεν το αναφέρει!

και αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Απο την αλλη Δευτερα τo Lidl εχει εβδομαδα εργαλειων!!! -περιλαμβανει και 2 σετακια, το ενα με ενδιαφεροντα bits (πχ. και torx ασφαλειας).

Ξεχωριζω το επαναφορτιζομενο κατσαβιδι 3.6v λιθιου με 26 bits με περιστρεφομενη λαβη και 6 βαθμιδες ροπης στα 19,99!

Εχει γωνιακους τροχους, σεγες πιστολι θερμου αερα, κολλητηρι, βερνικια,χρωματα,στοκους, πινελα, ρολα, πριονια, λιμες, κλειδια, μεγγενες, τριβειο, αλ.σκαλες και...

...αδιαβροχη ενδοσκοπικη καμερα (Powerfix) με εγχρωμη οθονη και διαφορα εξαρτηματα επεκτασης, με 69,99 ευρω!

Ετσι!!!

Καταιγιδα εργαλειων!

Και ο φιλος που ψαχνει bits θα βρει αυτο που θελει στα 32 τμχ!

Εχω το ιδιο σε ΜΕΤΑΒΟ και ειναι εξαιρετικο!

Lansky Knife Sharpening Deluxe Kit - Δηλαδης ενα τζαματο κιτακι για ευκολο και σωστο ακονισμα των μαχαιριων σας!
Το κιτακι εχει μεσα 5 πετρες, απο πολυ χοντρο, εως παρα πολυ ψιλο.. εχει 5 οδηγους, εναν για την καθε πετρα , την ειδικη δαγκανα, και λιγο λαδακι για τις πετρες..

Ολα μαζι περι τα 45ευρα με usps first class mail - απο ebay - αμερικα...

Να το κιτ..

να πως γραπωνει το γλυκουλι opinel-ακι μου που χω για φιλεταρισματα..

σε παραταξη εν ωρα εργασιας..

και το κουτακι που ολα μπαινουν μεσα τσιλικα και καραμπουζουκλιδικα...

Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα!

Σιφη, νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη, λυση για ακονισμα μαχαιριων!

Δυστυχως θελει υπομονη, λιγο τεχνη, το λαδακι του κλπ, γι'αυτο ειναι μονο για μερακληδες :))

Eτσι..βασικα δεν κανει δουλεια αν η λαμα ειναι πολυ χαλια.. εκει θελει οποσδηποτε τροχο, για χοντροακονισμα..και μετα τσακ τσακ με τις πετρες γινεται τζιτζι.. επισεις κανει μπαμ αν η λαμα ειναι μουφα η αν ειναι καλο ατσαλι.. τα καλα Opinel Μου γινονται ξουραφια.. κατι No name Κουζινομαχαιρα οπως και ενα κρητικο μαχαιρι που χω, αν πας να τα ακονισεις πολυ τοτε τζαμπα κοπος. εκεινα μονο χοντροακονισματα ...

Απο την αλλη Δευτερα τo Lidl εχει εβδομαδα εργαλειων!!! -περιλαμβανει και 2 σετακια, το ενα με ενδιαφεροντα bits (πχ. και torx ασφαλειας).

Ξεχωριζω το επαναφορτιζομενο κατσαβιδι 3.6v λιθιου με 26 bits με περιστρεφομενη λαβη και 6 βαθμιδες ροπης στα 19,99!

Εχει γωνιακους τροχους, σεγες πιστολι θερμου αερα, κολλητηρι, βερνικια,χρωματα,στοκους, πινελα, ρολα, πριονια, λιμες, κλειδια, μεγγενες, τριβειο, αλ.σκαλες και...

...αδιαβροχη ενδοσκοπικη καμερα (Powerfix) με εγχρωμη οθονη και διαφορα εξαρτηματα επεκτασης, με 69,99 ευρω!

αν επιτρέπεται, που τα είδες;
θέλω να πω, φαίνονται στο σαιτ;

Lansky Knife Sharpening Deluxe Kit - Δηλαδης ενα τζαματο κιτακι για ευκολο και σωστο ακονισμα των μαχαιριων σας!
Το κιτακι εχει μεσα 5 πετρες, απο πολυ χοντρο, εως παρα πολυ ψιλο.. εχει 5 οδηγους, εναν για την καθε πετρα , την ειδικη δαγκανα, και λιγο λαδακι για τις πετρες..

Ολα μαζι περι τα 45ευρα με usps first class mail - απο ebay - αμερικα...

................................

Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα!

εγώ είχα προτιμήσει αυτό http://www.heinnie.com/Sharpeners/Lansky-Sharpening-Systems/Turn-Box-Four-Rod/p-370-214-4559/

γιατί μου είχε φανεί απλούστερο

εισαι ο καλυτερος , ευχαριστω για την ενημερωση , αν κανουν και για το parkside μου θα στηθω εκει απο το πρωι , οχι σαν το προηγουμενο Σάββατο που πηγα αργα και ειχα παρει σβαρνα τα lidl για να το βρω ..

Και σιγουρα θα παρω και κανενα αλλο απο αυτα που ανέφερες , δεν θα κρατηθω ειναι σιγουρο

Ετσι!!!

Καταιγιδα εργαλειων!

Και ο φιλος που ψαχνει bits θα βρει αυτο που θελει στα 32 τμχ!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον , να σαι καλα :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας...

@ djebel
Τα εργαλεια στο Lidl τα ειδα στο διαφημιστικο που δινουν στο καταστημα.
Δεν εχει λινκ ακομα στο site τους αλλιως θα το ποσταρα. Μαλλον απο την Πεμπτη θα το εχουν στο ιντερνετ.

@ djebel
Τα εργαλεια στο Lidl τα ειδα στο διαφημιστικο που δινουν στο καταστημα.
Δεν εχει λινκ ακομα στο site τους αλλιως θα το ποσταρα. Μαλλον απο την Πεμπτη θα το εχουν στο ιντερνετ.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/x...t=Irakleio&street=Irakliou+Av.&ar=340&nf=True

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το πιστολι θερμου αερα δεν βλεπω

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το πιστολι θερμου αερα δεν βλεπω

Δεν είναι όλα την ίδια μέρα, κάποια, όπως το πιστόλι θερμού αέρα το γωνιακό τριβείο κλπ, ξεκινούν την επόμενη Πέμπτη.