Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το μαύρο προφανώς μπαίνει σε κάποιο δραπανοκατσαβιδο, ηλεκτρικό κατσαβιδι κτλ. Ωραίο σετάκι πάντως!
Ναι ρε συ...Εχεις δικιο.Κι αν εχω χρησιμοποιησει δραπανοκατσαβιδο ετσι...Αν κολλησεις...κολλησες.Το κοιτουσα τοση ωρα και δεν πηγαινε το μυαλο μου καν :confused:

Πηγα το απογευμα στα LIDL και το ειχαν φερει και το αρπαξα...Τα bits μπαινουν δεξια οπως φαινεται το εργαλειακι(στον κ@λο του).Απο μπροστα (εκει που ειναι το μαυρο κομματι) πως χρησιμοποιειται και τι μπορει να μπει;

To σετακι ειναι καταπληκτικο. Ο κοκκινος ανταπτορας ειναι για να μπαινει, αν χρειαστει, σε επαναφορτιζομενο κατσαβιδι/δραπανοκατσαβιδο.
Δεν ειναι απαραιτητος αν με μονο του το bit μπορεις να κανεις δουλεια. Αλλα αρκετες φορες χρειαζεσαι αυτο το extention για πιο δυσπροσιτα σημεια.

Πως εγινε και το αγορασες Τεταρτη απογευμα? Θυμασαι αν ειχε και την ενδοσκοπικη καμερα? Γιατι πηγα σημερα το πρωι και ειχαν τελειωσει..

ΥΓ.
Το σετακι περιλαμβανει και torx ασφαλειας -με την τρυπα- που το ψαχναμε πριν καιρο για τα πολυεργαλεια Leatherman που εχουν τετοιες βιδες.

Το σετακι περιλαμβανει και torx ασφαλειας -με την τρυπα- που το ψαχναμε πριν καιρο για τα πολυεργαλεια Leatherman που εχουν τετοιες βιδες.

Για τον λόγο αυτό το πήρα, αν και 10 ευρώ ρε παιδιά, σαν πολλά μου φένονται.

Ολα εξαρτωνται απο την ποιοτητα.
Παρομοιο σετακι μπορεις να βρεις απο 3-4 δολλαρια εως και (πολυ) πανω απο 100...

Αυτο που πηραμε μου φαινεται οτι ειναι best value for money.

Τώρα θα πρέπει να βγάλω τα τρύπια τορξ, να βρω που στο καλό έχω βάλει ένα κόκκινο λάστιχο-θήκη με υποδοχές που είχε μέσα μύτες της μπλακ & ντέκερ, να βάλω εκεί τα τορξάκια και να δω πως θα χωρέσουν στο σετ επιβίωσης που έχω και το ένα λέδερμαν. Πάλι δουλειές ανοίξαμε.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πηρα κι εγω σημερα τα Bit, το πιστολι θερμου αερα, τον ανιχνευτη καλωδιων και την μεγγενη για τις μικροδουλειες.
Ειχε ενδιαφερον πραγματα σημερα !!!

Nαι αυτην τη βδομαδα ειχε πολυ πραμα!!

Και γω πηρα και τις 2 μεγγενες, το επαναφορτιζομενο κατσαβιδι, τις διαμαντολιμες, τα bits και το σετ ταναλιες.

Και δεν μπορω να μην αναφερω και μια πραξη αλληλεγγυης!

Ειχα αναφερει το πρωι οτι δεν βρηκα την ενδοσκοπικη καμερα, ειχε τελειωσει, και ενας καλος συμφορουμιτης προσφερθηκε και μου την βρηκε απο αλλο lidl που την ειχε.

Thanks Xmoran :))

Nαι αυτην τη βδομαδα ειχε πολυ πραμα!!

Και γω πηρα και τις 2 μεγγενες, το επαναφορτιζομενο κατσαβιδι, τις διαμαντολιμες, τα bits και το σετ ταναλιες.

Και δεν μπορω να μην αναφερω και μια πραξη αλληλεγγυης!

Ειχα αναφερει το πρωι οτι δεν βρηκα την ενδοσκοπικη καμερα, ειχε τελειωσει, και ενας καλος συμφορουμιτης προσφερθηκε και μου την βρηκε απο αλλο lidl που την ειχε.

Thanks Xmoran :))

Δεν ήταν κόπος Μιχάλη, στον δρόμο μου ήταν και ήθελα και εγώ να πάρω διάφορα πράγματα... και την τσίμπησα :o

Κύριοι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ και να μου πείτε τη γνώμη σας;

Last edited:

Νομιζω οτι οι απαντησεις των μελων της κατηγοριας 'φακων led' στο 'επι παντος' πρεπει να σε καλυψαν :)

Πήγα να πάρω το σετάκι με τις μύτες αλλά δεν το βρήκα. Πήρα τον ανιχνευτή καλωδίων που είχε ξεμείνει...

Δυο σετακια ειχε, ενα 15 τεμαχιων (τα μεγαλα bits) και ενα με 35 (τα μικρα bits που περιλαμβανουν τα torx).

Ποιο σε ενδιεφερε? Θα περασω σημερα να παρω αλλη μια μεγγενη, αν θελεις ευχαριστως να σου παρω αν βρω.

Θα κάνω βολτούλα μετά τη δουλειά. Έχω άλλα 3 lidl σε μικρή ακτίνα στη διαδρομή δουλειάς-σπιτιού. Φαντάζομαι θα το πετύχω σε κάποιο από αυτά. Σε ευχαριστώ πάντως!

Εγω θελω το τριβιακι αν το βρεις Μιχαλη!

Στο δικο μου επεσε περονοσπορος.

Χλωμό το βλέπω... Ούτε εγώ το βρήκα, έγινε ανάρπαστο.

Εγω θελω το τριβιακι αν το βρεις Μιχαλη!

Στο δικο μου επεσε περονοσπορος.

Ναι αμε, θα παω αυριο.
Αν το βρω, θα στο αφησω στον Ροδακη επειδη πηγαινοερχομαι Χιο τακτικα αυτη την εποχη.

ουτε κι'εγω βρηκα μυτες,εγιναν καπνος.
πηρα τα δισκακια για πλακακια και μπετο,δεν πιστευω να δουλευουν αλλα τα πηρα για να βρισκονται.
Δεν μπορει ενα πλακακι θα το κοψει,ειχα παρει δισκακι bosch που εκοβε το μπετο σαν βουτηρο και κρατησε πολυ (μου το φαγανε τα σιδερα) αλλα εκεινα πανε 20 ευρω και πανω.

To σετακι ειναι καταπληκτικο. Ο κοκκινος ανταπτορας ειναι για να μπαινει, αν χρειαστει, σε επαναφορτιζομενο κατσαβιδι/δραπανοκατσαβιδο.
Δεν ειναι απαραιτητος αν με μονο του το bit μπορεις να κανεις δουλεια. Αλλα αρκετες φορες χρειαζεσαι αυτο το extention για πιο δυσπροσιτα σημεια.

Πως εγινε και το αγορασες Τεταρτη απογευμα? Θυμασαι αν ειχε και την ενδοσκοπικη καμερα? Γιατι πηγα σημερα το πρωι και ειχαν τελειωσει..

ΥΓ.
Γυρνουσα απο μπανιο και 15χιλ απο την Καβαλα σε ενα χωριο υπαρχει LIDL.Μπηκα μεσα και με εκπληξη μου υπηρχαν και τα δυο σετ σε απο πανω απο 10 κομματια εκαστως ενω ελεγαν απο 27/6.Το θεμα ειναι οτι ετσι πως ειναι το extension δεν μπορεις να ξεβιδωσεις τιποτα γιατι το ροζ τμημα γυρναει συνεχεια(το δοκιμασα στο leatherman).Πρεπει να μπει σε κατσαβιδι.Για την ενδοσκοπικη καμερα δεν θυμαμαι γιατι το προιον δεν με ενδιεφερε και δεν κοιταξα.

Μαλλον τα ετοιμαζαν απο την προηγουμενη για την επομενη, και τα πετυχες.

Eτσι ειναι, το extention δεν ειναι για να βιδωνει, ειναι για να μπαινει μονο στο κατσαβιδι.

Αν θες κατσαβιδι χεριου που παιρνει bits, εχει 1-2 ευρω ακομα και στις λαικες αγορες. Δεν υπαρχει προβλημα να βρεις.

Κυριακο, τα τριβεια τελειωσαν δυστυχως.
Next time..και πρωι πρωι!