Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Χαχαχαχα!

Πηρα και εγω δυο καστανιες και ενα κατσαβιδοκαστανακι και ενα κουτι με τις πολλες θηκες.

Για να δουμε ποτε θα ξαναβαλει εργαλεια!!!

Τωρα που το σκεφτομαι εκανα βλακεια και δεν πηρα και το σετ με τα τρυπανακια , θα πεταχτω την Δευτερα να δω αν εχει μεινει σε καποιο μαγαζι ....

Στο δικο μου στο Νεο Κοσμο εχουν μεινει δυο σετακια απο ενα προηγουμενο σετ που ειχε σε μαυρη σκληρη κασετινα σετ τρυπανια HSS, μπετου και ξυλου καθως και bits με τα 14,99.
Το ειχα παρει τοτε και σκεφτομαι να χτυπησω ακομη ενα για Χιο!

Επισης αυτο θελω να προσθεσω στην συλογη μου επι τη ευκαιρια και της ονομαστικης μου!!!!

Να μου παρω ενα δωρακι.....

http://www.youtube.com/watch?v=5KgJOIGS7ZM

Θα συμπληρωσει τη συλογη μου απο το κρουστικο δραπανο και το δισκοπριονο που χρησιμοποιουν ολα την ιδια μπαταρια!:2thumb22sup:

dc411_c1.jpg

Last edited:

Στο δικο μου στο Νεο Κοσμο εχουν μεινει δυο σετακια απο ενα προηγουμενο σετ που ειχε σε μαυρη σκληρη κασετινα σετ τρυπανια HSS, μπετου και ξυλου καθως και bits με τα 14,99.
Το ειχα παρει τοτε και σκεφτομαι να χτυπησω ακομη ενα για Χιο!

Επισης αυτο θελω να προσθεσω στην συλογη μου επι τη ευκαιρια και της ονομαστικης μου!!!!

Να μου παρω ενα δωρακι.....

http://www.youtube.com/watch?v=5KgJOIGS7ZM

Θα συμπληρωσει τη συλογη μου απο το κρουστικο δραπανο και το δισκοπριονο που χρησιμοποιουν ολα την ιδια μπαταρια!:2thumb22sup:

dc411_c1.jpg

Εάν έχεις 18v Lithium υπάρχει και ο DCG412N που είναι νεότερο μοντέλο.

http://www.skroutz.gr/s/2530858/Dewalt-DCG412N.html?from=drop

DEWDCG412N.jpg

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Για μπάρες δημητριακών πήγα στο lidl kai πάλι έφυγα με το μικρό σετ με το κατσαβίδι και τα bits (γιατί τα άλλα bits και κατσαβίδι με καστάνια που έχω είναι για πιο χοντροδουλειές - ευτυχώς βρήκα πριν λίγες ημέρες ένα σετ με καρυδάκια που είχα αγοράσει πέρυσι και είχα ξεχάσει και δεν πήρα και το άλλο) και πήρα με την ευκαιρία και τις μύτες για ξεβίδωμα χαλασμένων βιδών...
Είχε αρκετά σετ με τρυπάνια το κατάστημα στο Γέρακα.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

GR_86587_01_v.jpg

Αυτο το σετακι θα το παρω και εγω και ας εχω και Metabo & Dewalt & Bosch σετακια!

Νομίζω κι αυτό Metabo είναι... Όχι οτι με χαλάει, απ´τα Metabo έχω άριστες εντυπώσεις. Το Κόστος σε Metabo είναι 21

SET32PC-630445-METABO.jpg

18 volt lithium ειναι οι μπαταριες μου.
ο 412 δεν ειναι νεωτερο μοντελο απλα ειναι διαφορετικος απο τον 411 στον τυπο μπαταριων.
Παιρνει συρταρωτες ενω ο 411 κουμπωτες.
Κατα τα λοιπα ειναι πανομοιοτυποι.

Μπαμπη τα σετακια lidl και ΜΕΤΑΒΟ ειναι ολοιδια!!
Τα εχω και τα δυο και ειναι πολυ εξυπηρετικα!

Μπαμπη τα σετακια lidl και ΜΕΤΑΒΟ ειναι ολοιδια!!
Τα εχω και τα δυο και ειναι πολυ εξυπηρετικα!

Ναι, γι´αυτό το έβαλα... Εγώ έχω αυτό που πήρα τις προάλλες του Lidl.

Το βλέπω σε λίγο καιρό να βγάζει προσφορά και εργαλειοθήκη για να βάλουμε μέσα ότι έχουμε πάρει :flipout::flipout:

Εχω διαπιστωσει οτι τα πλαστικα παρεχουν καλυτερη μονωση. Παντα με παγοκυστες μεσα βεβαια, οτι και να παρεις.
Αν θες με 12v για αυτοκινητο (και 220v), το πιο οικονομικο που εχω δει ειναι αυτο που βγαζει κατα καιρους το Lidl με 49 ευρω.

Έχουμε καμιά πρόταση για καλό και αξιόπιστο πολύμετρο σε σχετικά λογική τιμή ;

τι θες να κανει?
στο e-mimikos εχει αρκετα σε ανταγωνιστικη τιμη με το DX κτλ

Το χτύπησα σήμερα το πρωί. Το έχει κανένας, αξίζει;

GR_88055_16_b.jpg

Με ενδιαφέρει και εμένα το πλυστικό.Μπάμπη πόσα bar ανεβάζει;

Nίκο ανεβάζει μέχρι 100 bar. Δεν είναι κανένα τρομερό νούμερο αλλά για τη δουλειά που το θέλω (πλύσιμο αυτοκινήτου και μηχανής) μια χαρά είναι.
Έχω ένα Karcher και ήθελα εδώ και καιρό να πάρω ένα αφροποιητή. Είδα αυτή τη προσφορά του Lidl και σκέφτηκα οτι αντί να δώσω γύρω στα 20 για αφροποιητή δίνω άλλα 35 και παίρνω και το μηχάνημα.

Μπάμπη μόλις δεις πως δουλεύει ο αφροποιητής γράψε το. Είχα αγοράσει πριν λίγα χρόνια ένα πιεστικό από το alexpack (κλασσικά DoIt) το οποίο σαν πιεστικό δουλεύει μια χαρά και απροβλημάτιστα ακόμη, αλλά ο αφροποιητής που είχε ποτέ δεν δούλεψε σωστά, βασικά ήταν μια πλαστικούρα της κακιάς ώρας.

Μπαμπη περιμενω εντυπωσεις.
Και απο τον αφροποιητη επειδη απο την διαφησιμη δε μου γεμισε το ματι.