Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μπάμπη μόλις δεις πως δουλεύει ο αφροποιητής γράψε το. Είχα αγοράσει πριν λίγα χρόνια ένα πιεστικό από το alexpack (κλασσικά DoIt) το οποίο σαν πιεστικό δουλεύει μια χαρά και απροβλημάτιστα ακόμη, αλλά ο αφροποιητής που είχε ποτέ δεν δούλεψε σωστά, βασικά ήταν μια πλαστικούρα της κακιάς ώρας.

Μπαμπη περιμενω εντυπωσεις.
Και απο τον αφροποιητη επειδη απο την διαφησιμη δε μου γεμισε το ματι.

Θα το δοκιμάσω αλλά θα κάνετε υπομονή μέχρι το Σ/Κ.
Μου βάλατε ιδέες τώρα αλλά κι ο αφροποιητής του Karcher το ίδιο μου φαίνεται. Απ' ότι βλέπω όμως τώρα που άνοιξα το κουτί αυτός του Parkside δεν έχει ρυθμιστικό Min-Max. Κακό αυτό.

%CE%91%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82_1.jpg

Last edited:
Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μπάμπη ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Επειδή δεν μπορείς να ορίσεις την ποσότητα του νερού που περνάει μέσα από το δοχείο κάθε φορά που ανοίγεις τέρμα ή κλείνεις μπορεί να σου πετάξει όλο το σαπούνι στο ρεύμα του νερού και να αδειάσει το δοχειάκι σε λίγα δευτερόλεπτα ή να φύγει όλο το σαπούνι με τη μία και να μείνει σκέτο νερό μέσα στο πλαστικό.
Σκέψου ότι σκεφτόμουν κάποια στιγμή να έκανα μια πατέντα για μόνιμη μείωση στο σημείο που να έβγαινε σταθερά αφρός (προφανώς για τη χαρά της πατέντας :D )
Νομίζω πάντως ότι αν στραγγαλιστεί το σωληνάκι που μπαίνει μέσα στο δοχείο του αφροποιητή μπορεί να γίνει δουλειά πχ με ένα σφιγκτήρα ή ακόμη και με σύρμα.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Γιωργο αν δε κανω λαθος το σωληνακι δεν εισαγει νερο στον αφροπιητη αλλα το σαμπουαν εξαγται με υποπιεση που δημιουργει το νερο που περναει απο την καννη.
Οπως τα πιστολια βαφης κατω καδου η οι πετρελιερες.

Οσοι εχετε αεροσυμπιεστη δοκιμαστε να ψεκασετε το σαμπουαν του αφροποιητη με την πετρελιερα!!!

TLS.050512.jpg

Θεωρητικά έτσι όπως τα λες είναι η αρχή λειτουργίας. Αυτό που περιγράφω είναι η λειτουργία της φθηνοκατασκευής που έχω :flipout:

Χεχεχεχε!!!

Παντως ακομη και με το Megiuair's που θεωρειται κορυφαιο αφροποιητικο σαμπουαν δεν εχω δει τα αποτελσματα των βιντεο που κυκλοφορουν.
Αυτα που κανουν αφρο ξυρισματος...

Γιωργο αν δε κανω λαθος το σωληνακι δεν εισαγει νερο στον αφροπιητη αλλα το σαμπουαν εξαγται με υποπιεση που δημιουργει το νερο που περναει απο την καννη.
Οπως τα πιστολια βαφης κατω καδου η οι πετρελιερες.

Οσοι εχετε αεροσυμπιεστη δοκιμαστε να ψεκασετε το σαμπουαν του αφροποιητη με την πετρελιερα!!!

TLS.050512.jpg

Αυτο ακριβως.Τζιφαρι.Κ το ποσο γρηγορα θα καταναλωθει εξαρταται απο την παροχη...

Αν είναι έτσι να το επιστρέψω και να πάρω το αφροποιητικό της Karcher που έχει και ρυθμιστικό. Θα κάνει όμως κι αυτό αφρό ή τσάμπα φασαρία;

Κανει αφρο μπαμπη.
Δες εδω
http://www.youtube.com/watch?v=MIapVX3pucA

Το πρώτο που έβαλες νομίζω είναι Karcher. Βρήκα αυτό με Parkside που είναι ικανοποιητικότατο αλλά η φιάλη είναι διαφορετική και το βλέπω χλωμό να τη βρείς Ελλάδα αυτή.
Απ´ότι βλέπω όμως - κι αν καταλαβαίνω σωστά - μεγάλο ρόλο θα πρέπει να παίζει το απορυπαντικό και η αναλογία νερού που θα βάλεις στη φιάλη.

http://www.youtube.com/watch?v=hQo0LYjNX64

Last edited:

Τώρα που το κοιτάω καλύτερα, η φιάλη μοιάζει σαν αυτή που χρησιμοποιεί η "δικιά σου" απο πάνω, ίσως να τη βρείς αν ψάξεις στα επαγγελματικά που σου δίνουν κι αντάπτορα ανάλογα το πλυστικό που χρησιμοποιείς. Κόστος βέβαια από 60 και πάνω, παραπάνω απ´ότι κάνει το Parkside ολόκληρο δηλαδή.

Ωραίος! Κι έλεγα αν κάνει στο Κ7.5 που έχω αλλά δείχνει σειρά Κ7 οπότε φαντάζομαι θα είναι οκ.

Απο αυριο το lidl εχει βδομαδα ποδηλατου. Σχαρες, φακους, κρανη, λαστιχα κλπ.

Επιτέλους... Περιμένω μήνες εκείνη την τροχαλία ανύψωσης ποδηλάτου που έχασα την προηγούμενη φορά.

Nαι, ειδα κατι που ανεβαζει το ποδηλατο στην οροφη για εξοικονομηση χωρου.

Αυτό είναι αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κι αλλού. Εγώ συγκεκριμένα θέλω να ανεβάσω τη σκάλα κολλητά στην οροφή να μην μου πιάνει χώρο.

Δεν βλέπω να υπάρχει τροχαλία πουθενά στα είδη ποδηλάτου για αύριο !!!!

Δεν βλέπω να υπάρχει τροχαλία πουθενά στα είδη ποδηλάτου για αύριο !!!!

AEK είσαι; :silly:

Σελίδα 20 του φυλλαδίου.

Μηπως το καταστημα της περιοχης σου δε θα τη φερει; Καλλιθεα Αττικης κανονικα την εχω.