Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Εγώ αγόρασα αυτό το εργαλείο των 350 που λές κι αν θές μια πολύ γρήγορη απάντηση σου λέω - Όχι, δεν εξίζει. Χίλιες φορές καλύτερα δώσε τα παραπάνω λεφτά σε ποιοτικά εξαρτήματα.
Εννοείται οτι αν ήσουν επαγγελματίας και χρησιμοποιούσες το εργαλείο όλη μέρα θα σου απαντούσα διαφορετικά.
μιας και πιάσαμε συζήτηση για τα πολυεργαλεία, να ρωτήσω και γω τη γνώμη σας για το αν αξίζει να πάρει κανείς τόσο ακριβό (είδα ένα σετ 350). φυσικά δε μιλάω για επαγγελματική χρήση. και ναι σίγουρα η ποιότητα κατασκευής θα είναι πολύ καλή. αλλά σε αυτό που μετράει, στο κόψιμο, η διαφορά πόσο μεγάλη μπορεί να είναι με ένα φτηνό εργαλείο; (βάζοντας τις ίδιες λάμες. αλήθεια, οι διαφορές τιμής στις λάμες κατά πόσο δικαιολογούνταιάλλη ερώτηση, οι διαφορές στα watt σε αυτά τα εργαλεία στην πράξη φαίνονται; θέλω να πω στα δράπανα είναι αρκετά μεγάλες 500vs1000watt. εδώ είναι όλα κάπου 200-300...
Εγώ αγόρασα αυτό το εργαλείο των 350 που λές κι αν θές μια πολύ γρήγορη απάντηση σου λέω - Όχι, δεν εξίζει. Χίλιες φορές καλύτερα δώσε τα παραπάνω λεφτά σε ποιοτικά εξαρτήματα.
Εννοείται οτι αν ήσουν επαγγελματίας και χρησιμοποιούσες το εργαλείο όλη μέρα θα σου απαντούσα διαφορετικά.