Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καλή τύχη να έχεις

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αγαπητοι φιλοι,

Απο την επομενη βδομαδα θα ειμαι καποιες μερες εκτος Ελλαδας (για ενημερωση για νεα εργασια) και απο τελος του μηνα, μονιμα εκτος.

Στα δικα μας θα αλλαξει μονο το Location στο avatar, κατα τα αλλα θα τα λεμε ως συνηθως. Θα σας ενημερωνω και για τις προσφορες των Lidl αλλων χωρων :))

Καλη αρχη Μιχαλη...και δεν ανυσηχουμε...θα παραμεινεις εργαλειοφαγος...!!!
Αν επιτρεπεται που θα βρισκεσαι....???

Eυχαριστω Σωτηρη και Ευγενιε!!

E, ναι αυτο ελειπε να εγκαταλειψω τo χουϊ. Ισα ισα, τωρα θα αυξηθει και το budget στα εργαλειακια και λοιπα γκατζετς :))

Κοντα θα ειμαι, Ανατολικη Ευρωπη. Γνωριμα εδαφη, πριν την κριση σε αυτες τις χωρες δουλευα.

Με το καλό Μιχάλη... αυτές τις μπαταρίες ακόμα να βρεθούμε να στις δώσω !!! Μέσα στο κουτί τους όπως μου τις έδωσες είναι !!!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Eπανερχεται δριμυτερο το Lidl με ενα ισχυροτατο δραπανoκατσαβιδακι μπαταριας λιθιου 10.8ν (1.3Αh) μεγαλης max. ροπης 20Νm στα 40 ευρω!! Το Σαββατο 14.6.
Προβλεπω να μη μενει ιχνος δραπανοκατσαβιδου μεσα στην πρωτη ωρα...

Εδω το λινκ απο τα εγχειριδια του lidl. Δεν βρηκα λινκ για το προιον, το ειδα σημερα σε ενα φυλλαδιο που βρηκα στην πορτα μου.
http://www.lidl-service.com/cps/rde...duct.html?id=44223959&rdeLocaleAttr=el&title=

Παντως η διαφημιση στο φυλλαδιο ειναι για τα μπαζα. Ουτε λεξη για την ροπη που ειναι ολα τα λεφτα σε αυτη την περιπτωση.

main.jpeg

Αυτό δεν είναι καινούριο, το έχει ξαναβάλει έτσι δεν είναι;

Μιχάλη καλή διαμονή και καλή δύναμη όπου κι αν πάς... -bye-

Το εχει ξαναβαλει σιγουρα και μαλιστα τοτε δηλωνε 25 Νμ ροπης!!!
Γιατι ετσι???

Αντε Μιχαλη με το καλο!
Και ποσο θα διαρκεσει το relocation???

Αγαπητοι φιλοι Αντωνη, Μπαμπη και Κυριακο, ευχαριστω για τις ευχες!!

Τις μπαταριες Αντωνη τις ισοφαρισαμε με ενα υπολοιπο απο την αγορα του αποκωδικοποιητη, αν θυμασαι. Oποτε δεν υφισταται θεμα :))

Κυριακο, η διαρκεια του relocation ειναι, καλως η κακως, αοριστου διαρκειας...

Για το δραπανακι, οπως και να εχει η ροπη, ειτε 20 ειτε 25, ειναι σε τιμη που δεν μπορει να την αγνοησει κανεις.
Παντως οντως ειναι περιεργο αν το ιδιο μοντελο το εδινε με 25 Νm ροπη. Συνηθως στα specs η parkside δεν γραφει ανακριβειες.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το έχω πάρει απ´ την προηγούμενη φορά. Τώρα τσέκαρα οτι είναι το ίδιο και είναι όντως πολύ καλό.

Καλή τύχη εκεί στα ξένα!

Άντε και στα δικά μας...

αυτό έχω και γω

και ενώ στην αρχή περιφρόνησα αυτο το εμπρός σύστημα (ότι θα το έκανε πιο ευαίσθητο κλπ)

έχει αποδειχτεί πολύ χρήσιμο
ειδικά σε δουλειές σε ξύλο
μόνιμα το τρυπανάκι πάνω στο τσοκ

βάζεις τσοκ τρυπάς - βγάζεις τσοκ βιδώνεις

Θυμίστε μου παρακαλώ, γιατί το gouda δε βοηθάει: έχουμε πει στο παρελθόν ότι οι συσκευές της Parkside είναι όμοιες ή/και ίδιες με τις μπλε της Einhell? Ή θυμάμαι λάθος?

Με το καλό να πας Μιχάλη και με το καλό να μας ξαναγυρίσεις. (αν θέλεις φυσικά) -bye-

Παντως στο lidl της αγγλιας το δινει 20Nm.
http://www.lidl.co.uk/en/our-offers-2491.htm?action=showDetail&id=13261
Tωρα γιατι εδω το δινει 40, ελα ντε;

Χιωτη Καλη Τυχη, στο νεο "προτζεκτ", και ευχομαι τουλαχιστον το αντικειμενο να ειναι κατι που "γουσταρεις".

Να δω που στο "γεροδιαολο" θα παει αυτος ο ξεριζωμος. Εχω βαρεθει να χανω φιλους, γνωστους, συνεργατες. Στην Αμερικη, στην Αγγλια, στην Αυστραλια, στη Γερμανια...............ακομα και στον αγυριστο δυστυχως.

Ασε που "καμπανιζουν" συνεχως στα αυτια μου τα λογια του 89χρονου σημερα πατερα μου, οταν μικρος δυσανασχετουσα για ψιλοπραγματα................"δεν εχεις ζησει κατοχη, και γι'αυτο δεν εκτιμας"!!
Ηταν γραφτο να ζησουμε και κατοχη. Την "digital" (συγχρονη) εκδοχη.
Συγνωμη για το εκτος θεματος ξεσπασμα.

Last edited:

Αυτα παθαινεις οταν μπλεκεις ανομοιες μοναδες μετρησης δυναμης, δηλ. ευρω με νιουτόμετρα.
Εμπλεξα το ποστ του Endura που μιλαγε για 25Nm με αυτο του Χιωτη που μιλαγε για 40 ευρω.
Να τιμωρηθω "δια λιθοβολισμου" παρακαλω!!!

Χιωτη Καλη Τυχη, στο νεο "προτζεκτ", και ευχομαι τουλαχιστον το αντικειμενο να ειναι κατι που "γουσταρεις".

Να δω που στο "γεροδιαολο" θα παει αυτος ο ξεριζωμος. Εχω βαρεθει να χανω φιλους, γνωστους, συνεργατες. Στην Αμερικη, στην Αγγλια, στην Αυστραλια, στη Γερμανια...............ακομα και στον αγυριστο δυστυχως.

Ασε που "καμπανιζουν" συνεχως στα αυτια μου τα λογια του 89χρονου σημερα πατερα μου, οταν μικρος δυσανασχετουσα για ψιλοπραγματα................"δεν εχεις ζησει κατοχη, και γι'αυτο δεν εκτιμας"!!
Συγνωμη για το εκτος θεματος ξεσπασμα.

Ποσο δικιο εχεις...

Απλα για την περιπτωση του Μιχαλη σαν συμβουλατωρας :) ...μιας και εγω κανω αντιστοιχο επαγγελμα παντα επαιζαν και θα παιζουν οι μετακινησεις οπου υπαρχει καλο συμβολαιο...ποσο μαλλον πλεον (την τελευταια 5ετια) που τα συμβολαια στην Ελλαδα ειναι λιγα εως ελαχιστα και οχι τοσο καλοπληρωμενα...

Ας ελπίσουμε, για το καλό όλων μας, να μην ισχύσει αυτό που λες - γιατί μέχρι τώρα ήταν μεν δύσκολα αλλά όχι κατοχικά. Αλλιώς δε θα μπαίναμε εδώ να συζητάμε για εργαλειάκια.

Αυτό που συμβαίνει πανομοιότυπο με τότε είναι πως κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία και αδυναμία ώστε να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο.

Φιλε μου Ολυμπιε εμεις δοξα στον Υψιστο ειμαστε ακομη σε ανεκτη κατασταση. Υπαρχουν ομως συνανθρωποι μας που εχουν εξαθλιωθει και πριν τηνν κριση ζουσαν αξιοπρεπως. Βλεπε συνταξιουχοι των 300 ευρω!!!
Αλλα και εμεις αν ειμασταν σε εποχες 2004 θα αγοραζαμε ετγαλεια με το τσουβαλι.
Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

Cbfdim μην ανυσηχεις. Παντως το δραπανακι ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του και κοστιζει σχεδον οσο μια μπαταρια ενος απο τα GSR μου.

Φιλε μου Ολυμπιε εμεις δοξα στον Υψιστο ειμαστε ακομη σε ανεκτη κατασταση. Υπαρχουν ομως συνανθρωποι μας που εχουν εξαθλιωθει και πριν τηνν κριση ζουσαν αξιοπρεπως. Βλεπε συνταξιουχοι των 300 ευρω!!!

ειμαστε καλα οσο εχουμε καποιο εισοδημα...
Μην ξεχναμε μια ολοκληρη γενια...που πλεον το μονο που εχει να ελπιζει ειναι να βρει δουλεια...και αυτη με 400κατι ευρω στο χερι και ΑΝ...
Για εμενα αυτο αποτελει το μεγαλυτερο προβλημα πλεον στην χωρα...(οχι οτι ο συνταξιουχος που περνει 300ευρω ειναι σε καλυτερη μοιρα)
Τι μπορουν αυτα τα παιδια να περιμενουν πλεον...???
οτι στα 25 τους αυτα τα 400 κατι θα γινουν 500κατι...και αυτο σημαινει οτι σωθηκαμε....???