Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τωρα ειδα οτι αυτο το σκαπτικο ειναι διαφορετικο απο αυτο που αγορασα εγω.
Το δικο μου ειχε ενταση κρουσης ~3 joule αν θυμαμαι καλα, και αυτο βλεπω οτι εχει 5 Joule! Εξαιρετικη τιμη για τετοια δυναμη!!

Και παλι ομως δεν ειναι αυτος ο τυπος κρουστικου για την δουλεια που το θες. Θες κατεδαφιστικο κρουστικο..οπου το φτηνοτερο κανει καμμια 200αρια ευρω.

http://www.einhell.com/com_en/shop/4862/4863/4868/4870/demolition-hammer-bt-dh-1600.html

Προσωπικά θα έλεγα κανε την δουλειά με αυτο της lidl...αλλα πάρε τον χρόνο σου...μην περιμένεις σε ενα πρωινό να εχεις τελειώσει...
Λίγο λίγο θα το καταφέρεις...
Ιδανικά θέλεις κάτι πιο καλό σαν το παραπανω...αλλα νομίζω οτι δεν μπορείς να δικαιολογησεις το κόστος για μια φορά...
Δες μηπως μπορείς να νοικιάσεις κάτι αντίστοιχο για μια μέρα...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σκέφτομαι το δισκοπρίονο χειρός, για να το κοτσάρω μόνιμα σε ένα δικό του πάγκο. Ειναι και 19 εκατοστα ο δίσκος, μια χαρα ωφέλιμο υψος για δουλειες στο σπίτι.
Μαζί με το γωνιόμετρο και ένα ζευγάρι γάντια, αφού θα πέσει που θα πέσει γκρίνια.
Τι λέτε σύντροφοι, ενταξει δεν ειναι για πάγκο, το πριόνι;

Το δισκοπρίονο κόβει μέγιστο βάθος 6.5 εκατοστά. Για απλές δουλειές, είναι μια χαρά.

Τωρα ειδα οτι αυτο το σκαπτικο ειναι διαφορετικο απο αυτο που αγορασα εγω.
Το δικο μου ειχε ενταση κρουσης ~3 joule αν θυμαμαι καλα, και αυτο βλεπω οτι εχει 5 Joule! Εξαιρετικη τιμη για τετοια δυναμη!!

Και παλι ομως δεν ειναι αυτος ο τυπος κρουστικου για την δουλεια που το θες. Θες κατεδαφιστικο κρουστικο..οπου το φτηνοτερο κανει καμμια 200αρια ευρω.

http://www.einhell.com/com_en/shop/4862/4863/4868/4870/demolition-hammer-bt-dh-1600.html

Προσωπικά θα έλεγα κανε την δουλειά με αυτο της lidl...αλλα πάρε τον χρόνο σου...μην περιμένεις σε ενα πρωινό να εχεις τελειώσει...
Λίγο λίγο θα το καταφέρεις...
Ιδανικά θέλεις κάτι πιο καλό σαν το παραπανω...αλλα νομίζω οτι δεν μπορείς να δικαιολογησεις το κόστος για μια φορά...
Δες μηπως μπορείς να νοικιάσεις κάτι αντίστοιχο για μια μέρα...

Εκεί είναι το πρόβλημα, το θες μια φορά, κάνεις τη δουλειά σου και μετά το αφήνεις και σκουριάζει...

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Νομιζω οτι ειναι μια χαρα για παγκο. Κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου και εγω.

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Στο μέγεθος αυτο του διςκοπροιονου...ΔΕΝ νομίζω οτι μπορείς να βρεις πολυ περισσότερο οφελιμο βάθος...εκτος και αν πας για λυςη πάνω απο τα δίπλα λεφτά...!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρεμπιπτόντως ψάχνοντας χαρακτηριστικά για το διςκοπροιονου κτλ είδα ότι Γερμανία το έχουν ενα 10ρικο κάτω...

http://www.lidl.de/de/parkside-handkreissaege-phks-1350-a1/p180545

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σωστά ομιλείς Άσωτε. Στα λεφτά του (υποθέτοντας ότι η ποιότητα του δισκοπρίονου είναι στα επίπεδα των άλλων εργαλείων parkside), δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Η σημείωσή μου πήγαινε για το σχόλιό του Nutsis

Σ Ειναι και 19 εκατοστα ο δίσκος, μια χαρα ωφέλιμο υψος για δουλειες στο σπίτι.

Μήν γίνει καμιά παρεξήγηση και νομίζει κάποιος ότι κόβει 19 εκατοστά ξύλου (ούτε πριονοκορδέλα να ήταν!!!)

Και γω λογικά θα επεγΔύσω στο δισκοπρίονο!! (αν και έχω το μικρό των 700w, κόψιμο 3,5 εκ.)

[/COLOR]Παρεμπιπτόντως ψάχνοντας χαρακτηριστικά για το διςκοπροιονου κτλ είδα ότι Γερμανία το έχουν ενα 10ρικο κάτω...

http://www.lidl.de/de/parkside-handkreissaege-phks-1350-a1/p180545

Για να ειμαστε τιμιοι στην συγκριση η τιμη ειναι για αγορα απο το online καταστημα. Παραδοξο παρολαυτα καθως οτιδηποτε ερχεται απο Κινα λογικα ερχεται στον Πειραια και μετα παει στην υπολοιπη Ευρωπη. Πως γινεται να λενε μονιμα οτι εχουν αυξημενο κοστος μεταφορικων προς την Ελλαδα;

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Δεν ξέρω γερμανικά και δεν ήξερα οτι αναφέρεται σε αγορά on line...σε ευχαριστώ για την επισήμανση...
Πιστεύω οτι η διάφορα εχει να κάνει με το online της υπόθεσης και οχι τοςο με τα μεταφορικά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σωστά ομιλείς Άσωτε. Στα λεφτά του (υποθέτοντας ότι η ποιότητα του δισκοπρίονου είναι στα επίπεδα των άλλων εργαλείων parkside), δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Η σημείωσή μου πήγαινε για το σχόλιό του Nutsis

Μήν γίνει καμιά παρεξήγηση και νομίζει κάποιος ότι κόβει 19 εκατοστά ξύλου (ούτε πριονοκορδέλα να ήταν!!!)

Και γω λογικά θα επεγΔύσω στο δισκοπρίονο!! (αν και έχω το μικρό των 700w, κόψιμο 3,5 εκ.)

Αναφερθηκα σε 19 εκατοστα διάμετρο (Φ190).
Λογικά θα μπορεί να βάλει κάποιος και (Φ210 η Φ230) οπότε βγαίνει 7,5 - 8,5 ωφέλιμο, με πραγματική χρησιμότητα για τα πλάγια κοψίματα.
Βέβαια θα πρέπει βγάλει τα προστατευτικά που θα είναι κάτω από τον πάγκο και να κατασκευάσει κάτι άλλο να μπεί για καλό και για κακό.

Βλέπω ότι στο online κατάστημα της Lidl στη Γερμανία έχει το πολυμηχάνημα Α290 με τιμή μόλις 16 ευρώ + 5 ευρώ παράδοση. Ενδιαφέρεται κανείς για κάποιο Powerbuy? Μάλλον κάνει παράδοση μόνο σε Γερμανία, αλλά μήπως να δούμε αν μπορεί να γίνει επαναπροώθηση από κάποια γερμανική υπηρεσία προς Ελλάδα;

Το λινκ http://www.lidl.de/de/parkside-drei...?fromRecommendation=true&scenario=top_selling

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Αναφερθηκα σε 19 εκατοστα διάμετρο (Φ190).
Λογικά θα μπορεί να βάλει κάποιος και (Φ210 η Φ230) οπότε βγαίνει 7,5 - 8,5 ωφέλιμο, με πραγματική χρησιμότητα για τα πλάγια κοψίματα.
Βέβαια θα πρέπει βγάλει τα προστατευτικά που θα είναι κάτω από τον πάγκο και να κατασκευάσει κάτι άλλο να μπεί για καλό και για κακό.

Για να πάρει μεγαλύτερο δίσκο απο 190 ειδικά φ230 λογικά θα πρέπει να αφαιρέσεις ΟΛΟ το πλαίσιο που περιβάλλει τον δίσκο...
Αλλα νομίζω οτι 6,5εκ ξυλο ειναι αρκετά για οικιακή/μη επαγγελματική χρήση...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ναι. αυτο λέω, να αφαιρεθει όλο και να τοποθετηθει με κάποιο αποστατη στη νέα θέση, η να φτιαχτει ενα καινούργιο πλαίσιο. Οχι κάτι φοβερό, απλά να κρατήσει τον δίσκο αν ποτέ αποφασίσει να κόψει καπιστρι.
Αυτό λογικα (να την κάνει ο δίσκος) δεν θα γινει ποτέ, αλλά λέμε τώρα.

Βλέπω ότι στο online κατάστημα της Lidl στη Γερμανία έχει το πολυμηχάνημα Α290 με τιμή μόλις 16 ευρώ + 5 ευρώ παράδοση. Ενδιαφέρεται κανείς για κάποιο Powerbuy? Μάλλον κάνει παράδοση μόνο σε Γερμανία, αλλά μήπως να δούμε αν μπορεί να γίνει επαναπροώθηση από κάποια γερμανική υπηρεσία προς Ελλάδα;

Το λινκ http://www.lidl.de/de/parkside-drei...?fromRecommendation=true&scenario=top_selling

Δεν ειναι πολυμηχανημα, ειναι ενα απλο τριβειο Δελτα που το βρισκεις και στην Ελλαδα με 20 ευρω.

Καλησπερα παιδια,

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.
Ειδα οτι εχει αυτο το lidl την Πεμπτη http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-DA8A763A-3A1E1B2E/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=18183

Επειδη δεν ξερω, με αυτο μπορω να "δω" απο που περνανε τα καλωδια του σπιτιου καθως και να ακολουθησω τις διαδρομες?

Δηλ , μπορω να δω εαν υπαρχει καποιο σημειο που να γινεται διακλαδωση καθως και το που πηγαινει το καλωδιο?

Ειχα βρει τον αντιστοιχο μετρητη αποστασης πριν κανα 2μηνο σε ενα καταστημα Lidl, τελευταιο κομματι, γυρω στο 7ευρω...ΔΕΝ το πηρα για τον λογο οτι μετραει αποσταση με υπερηχους...πολυ καλο σε ανοιχτους χωρους αλλα δυστηχως σε ενα διαμερισμα που μπορει να εχει καποιες γωνιες κτλ κτλ μπερδευεται και μετραει την πρωτη επιφανεια που βρισκει...
Ετσι ΔΕΝ θα τον προτεινα

Οσο αφορα την ευρεση καλωδιων πισω απο τοιχους?

Θα κανει δουλεια για τις διαδρομες που ακολουθουν τα καλωδια η μπα?