Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Χαχααα....δεν υπάρχετε!.
Κομπρεσέρ λοιπόν. 1,5hp μοτέρ, 8atm max πίεση, και 6 λίτρα αεροφυλάκιο.
2 χρόνια εγγύηση και.....περί ορέξεως χρήσεις!

Καλοδούλευτο Μικε ! Αν φουσκώνει τα λαστιχα του αμαξιου/μηχανης εισαι κομπλε. ;)

Χαχααα....δεν υπάρχετε!.
Κομπρεσέρ λοιπόν. 1,5hp μοτέρ, 8atm max πίεση, και 6 λίτρα αεροφυλάκιο.
2 χρόνια εγγύηση και.....περί ορέξεως χρήσεις!

Ωραιοτατο γκατζετακι!
Φανταζομαι να ξερεις γιατι το πηρες, γιατι ειναι μικρουλι, δεν ειναι για πολλα πολλα...

Ηθελα να παρω ενα τετοιο για το εργαστηριο, ειναι χρησιμο για κανενα φυσηματακι κατα τα μαστορεματα, για καθαριοτητα, για pc κλπ.

http://www.ebay.de/itm/Bosch-Akku-S...maschinen_Schraubendreher&hash=item4625a17204

Συννώνυμε, γιά δώσε τα φώτα σου!...τι λέει τούτο δώ?...το είδα προχτές σε ένα μαγαζί εδώ Αθήνα στα 185 . Δεν έδωσα σημασία και τώρα είπα να το ψάξω. Τι ροπή έχει?.

http://www.ebay.de/itm/Bosch-Akku-S...maschinen_Schraubendreher&hash=item4625a17204

Συννώνυμε, γιά δώσε τα φώτα σου!...τι λέει τούτο δώ?...το είδα προχτές σε ένα μαγαζί εδώ Αθήνα στα 185 . Δεν έδωσα σημασία και τώρα είπα να το ψάξω. Τι ροπή έχει?.

Το GSR ειναι ενα ωραιοτατο, μικρο και ισχυροτατο δραπανοκατσαβιδο ροπης 30Νm. Θα προτιμουσα ομως το GSB το οποιο ειναι κρουστικο.
Αν ομως δεν σε ενδιαφερει να τρυπας..μπετον, τοτε το GSR ειναι τελειο. Εαν οντως η τιμη με δυο μπαταριες, θηκη, φορτιστη και κατι τρυπανια, ειναι αυτη που βλεπω στο λινκ, προκειται για super ευκαιρια.

Είναι made in Malaisia αυτά ρε γαμώτο!...δεν είναι made in Germany!...εννοώ τα των προσφορών Bosch!

Moλις κυκλοφορησε.

EZ506CU 1 1/2'' Premium Metal Cutting Wheel δισκακι dremel κοπης μεταλλων με μεγαλη διαρκεια ζωης.

Dremel%20Cut%20Off%20Wheel%20EZ506CU%20(EN)%20r115418v15.jpg

http://www.dremel.com/en-us/Accessories/Pages/ProductDetail.aspx?pid=EZ506CU

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι made in Malaisia αυτά ρε γαμώτο!...δεν είναι made in Germany!...εννοώ τα των προσφορών Bosch!

Εγω δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα. Η τιμη ειναι χωμα για τετοιο πακετο.

Για βιδωμα σε δυσκολα και περιορισμενα σημεια.

Wiha soft fininsh Stubby screwdriver with bit holder. Εχει και βραβειο σχεδιασμου!
Nομιζω οτι ειναι το μικροτερο κατσαβιδι νανος με μαγνητη και με φορεα bits που υπαρχει. Μηκος κατω απο 6 εκατοστα!!

Key Features

57mm stubby screwdriver with a bit magazine in the handle
Supplied with 6 Wiha 1/4" hex bits: 3 slotted, 3 Pozi
Especially suitable for work in confined spaces
SoftFinish grip, magnetic holder
Takes all standard 1/4" hex bits

1250163695190_wiha_stubby.jpg

Wiha_zestaw_bitow_Stubby_3801.jpg

http://www.wihatools.com/300seri/380_stuby.htm

Υπαρχει σε amazon και ebay. Δεν ειναι φτηνο, κοστιζει περιπου 20 ευρω με τα μεταφορικα, αλλα ειναι και χρησιμο και ποιοτικο και gagdet!

Δεν κανει καμμία διαφορά. Με τέτοια τιμή ειναι ταμαμ..

Η Bosch έχει εργοστάσια σε πάρα πολλά μέρη όπως Μαλαισία, Κίνα, Ρουμανία, Ελβετία κλπ ελάχιστα «Εργαλεία» πλέον κατασκευάζονται στην Γερμανία.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

eshop:
ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BOSCH PRO GSR 10.8V LI-2 2 BATTERIES 1.5AH LI-ION 132 euro.

δε ξέρω αν είναι ευκαιρία ή όχι, εμένα δε με αφορά, ως ερασσιτέχνης περιμένω κάποιο από το lidl!

http://www.ebay.co.uk/itm/Bosch-Akk...maschinen_Schraubendreher&hash=item35dc5bcf7a

Παίδες θέλω να παραγγείλω αυτό. Λέει ότι αποστέλει με DHL. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τελωνεία η κάτι τέτοιο?. Το λέω γιατί είναι από Γερμανία και δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται η DHL σε αυτή τη περίπτωση (έχω εμπειρία απο Κίνα με DHL και μ´έγδαρε στο τελωνείο)!

Στην Ευρώπη δεν υπάρχει τελωνείο.
Γιατί δεν το παραγγέλνεις από ebay.de?
Πληρώνεις ότι σου βγάλει με την παραγγελία και τίποτα άλλο.

Στην Ευρώπη δεν υπάρχει τελωνείο.
Γιατί δεν το παραγγέλνεις από ebay.de?
Πληρώνεις ότι σου βγάλει με την παραγγελία και τίποτα άλλο.

Δε σε πιάνω συνάδελφε!

Και στο Γερμανικο εχει ακριβως την ιδια τιμη. Και στα δυο το προιον θα φυγει απο Γερμανια, δεν βλεπω καμια διαφορα. Δεν θα εχεις τελωνειο σε καμια περιπτωση.

Τώρα σ´έπιασα!...χρησιμοποιώ το uk γιατί δεν τα πιάνω τα Γερμανικά!...όχι ότι χρειάζεται βέβαια σ´αυτή τη περίπτωση, αλλά επειδή ακριβώς είναι ίδια η τιμή.