Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Και στο Γερμανικο εχει ακριβως την ιδια τιμη. Και στα δυο το προιον θα φυγει απο Γερμανια, δεν βλεπω καμια διαφορα. Δεν θα εχεις τελωνειο σε καμια περιπτωση.
Ακριβως αυτό.

Από Αγγλία συνήθως έχει περισσότερα μεταφορικά από ότι στην Γερμανία. Στην δική σου περίπτωση βεβαία δεν παίζει ρόλο καθώς είναι και ο ίδιος πωλητής από Γερμανία.
Γενικά να βλέπεις και το ebay.de. Με λιγο google translate κάνεις την δουλειά σου.

Γενικα και το γερμανικο amazon.de ειναι αρκετα καλυτερο απο το amazon.uk. Σε καποια γερμανικα προιοντα μαλιστα οι διαφορες ειναι σημαντικοτατες.

Αν υπαρξει προβλημα (ειχα μια μεγαλουτσικη καθυστερηση σε ενα προιον, αλλα τελικα παρελαβα) στελλεις email στα Αγγλικα και σου απαντουν στα Αγγλικα. Οποτε no problem.

Παλμικο κατσαβιδι αθορυβο!!!

Νεο επιτευγμα απο την Μακιτα που παρουσιασε ενα μη τοσο θορυβωδες impact driver. To λεει pulse driver.

Makita’s new 18V DTS141 cordless brushless oil pulse impact driver

Makita-18V-DTS141-Oil-Pulse-Impact-Driver.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οι προδιαγραφές του όμως δείχνουν ροπή πολύ χαμηλότερη των ανταγωνιστων του (και απο την ίδια εταιρεια), κάπου πήρε το μάτι μου μια τιμή στα 40Nm.
http://toolguyd.com/makita-18v-oil-pulse-impact-driver/

Σε ποιους απευθύνεται;

Οι προδιαγραφές του όμως δείχνουν ροπή πολύ χαμηλότερη των ανταγωνιστων του (και απο την ίδια εταιρεια), κάπου πήρε το μάτι μου μια τιμή στα 40Nm.
http://toolguyd.com/makita-18v-oil-pulse-impact-driver/

Σε ποιους απευθύνεται;

Nαι ετσι ειναι, η ροπη ειναι χαμηλοτερη των αντιστοιχων impact drivers. Αλλα αυτο δεν ειναι impact driver, ειναι pulse driver :)

Προφανως και απευθυνεται ξεκαθαρα σε αυτους τους χρηστες για τους οποιους ο θορυβος ειναι σημαντικος για τον ενα λογο η τον αλλο.

Επισης 40Νμ ροπη δεν ειναι και λιγη. Τι δεν μπορει να βιδωσει ενα εργαλειο, και μαλιστα παλμικο, με 40Νμ ροπη?

Και αυτό που έχω είναι εξίσου καλό

71222004k.jpg

E, ναι, αν και δεν εχει την χαρη του fantastico, τουλαχιστον το βρισκεις στην Ελλαδα :)

Καμιά ιδέα για καλούτσικο πιστόλι αποκόλλησης με απορρόφηση?

Καμιά ιδέα για καλούτσικο πιστόλι αποκόλλησης με απορρόφηση?

Yπαρχει τετοιο πραμα?
Εννοεις καποιο ειδος πιστολιου κολλησης που να εχει καπως ενσωματωμενο καποιο ειδος σαν την χειροκινητη τρομπιτσα που χρησιμοποιουμε?

κάποτε είχα ένα κολλητήρι με ενσωματωμένη χειροκίνητη τρόμπα. αφάνταστα βολική και δεν άφηνε τίποτα.

Άλλα δεν ξερω αν κάνει για SMT, που προφανώς ψαχνεις

Για οσους δεν προλαβαν τα τρυπανια της Lidl...
ο Χιωτης μου ειχε προτεινει στο παρελθον αυτη την σειρα...
http://www.e-shop.gr/set-34-temaxion-mytes-trypania-bosch-x-line-2607010608-p-TLS.030290
βγαινει πιο φθηνη απο τα 15ευρω του Lidl εχει για μεταλλα ξυλο και μπετον, ειναι σε μια κασετινα ολα μαζι...

Yπαρχει τετοιο πραμα?
Εννοεις καποιο ειδος πιστολιου κολλησης που να εχει καπως ενσωματωμενο καποιο ειδος σαν την χειροκινητη τρομπιτσα που χρησιμοποιουμε?

Κάτι τέτοιο

https://www.youtube.com/watch?v=Q7hErUaJWjc

Στο 0:38 φαίνεται πως λειτουργεί

Κάποιοι λένε ότι καταλαβαίνεις με ποιον έχεις να κάνει από το πως ντύνεται . Αλλοι από το πως μιλάει ενώ άλλοι από το πως τρώει. Εγώ λέω από αυτά που ρωτάει. Την μπουμπουνάω λοιπόν την ερώτηση και θα καταλάβετε με πόσο ανίδεο άτομο έχετε να κάνετε:

Ποια η διαφορά της φρέζας και του router? Σε ποιες περιπτώσεις είναι καλύτερη η φρέζα και σε ποιες το ρούτερ?

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ποια η διαφορά της φρέζας και του router? Σε ποιες περιπτώσεις είναι καλύτερη η φρέζα και σε ποιες το ρούτερ?

Καλά κάνεις και ρωτάς, να μάθουν και οι άλλοι... :p Γιατί κι εγώ νομίζω οτι η φρέζα δεν είναι κάτι διαφορετικό, είναι ένα μικρό router.

Εγω φρεζα ξερω αυτη που κοτσαρεις πισω απο το τρακτερ και φρεζαρεις το οργωμενο χωραφι.

Στην προκειμενη, το ιδιον πιστευω πως ειναι, απλά σε διαφορετικη γλωσσα