Nαι με βαρυ ξυλινο καβαλετο κανω την δουλεια μου το οποιο πρεπει να το μεταφερω σε καθε σημειο που κοβω... απο το υπογειο, στον κηπο μεχρι την ταρατσα, και ενδιαμεσα, οπου υπαρχει παγκος η μεταφερομενο παγκακι
Τωρα τι λεμε ομως, εχουμε παρει ενα καρο αχρηστες και ακριβες παπαριες, στα 30 ευρω που κοστιζει αυτος ο διποδος ξυλοβαστος θα κολλησουμε?))
Nαι με βαρυ ξυλινο καβαλετο κανω την δουλεια μου το οποιο πρεπει να το μεταφερω σε καθε σημειο που κοβω... απο το υπογειο, στον κηπο μεχρι την ταρατσα, και ενδιαμεσα, οπου υπαρχει παγκος η μεταφερομενο παγκακι
Τωρα τι λεμε ομως, εχουμε παρει ενα καρο αχρηστες και ακριβες παπαριες, στα 30 ευρω που κοστιζει αυτος ο διποδος ξυλοβαστος θα κολλησουμε?))
Mακη ειναι σκετη μαγεια η ετυμολογια των Ελληνικων λεξεων. Κριμα που δεν διδασκεται στα σχολεια. Πολυ ενδιαφερον το αποσπασμα που παρεθεσες.
Νεκταριε, ενας στατηρας (δοκιμη λεξηειναι αρκετος μου φαινεται. 3.5 κιλα μεταφερονται ευκολα. Aν και σκεφτομαι να δοκιμασω να το φτιαξω μιας και ειναι εξαιρετικα απλη κατασκευη.
Ιωαννη, καταφερες να δοκιμασεις τα CYL-9? Ειναι οντως universal drills?
![]()
Παγκος μουρατος με δυο μεγγενες και συρταρι, μονο 90 ευρουδακια μαζι με τα μεταφορικα απο amazon.de. Για σσους εχουν περιορισμενο χωρο αλλα και για οσους θελουν εναν δευτερο παγκο.
![]()
http://www.amazon.de/gp/product/B00E37KRLI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A28726TGKIYHYR
Όχι δεν θα το φτιάξεις ο ίδιος θα πας να το αγοράσεις!!!
Και μάλιστα θα πάρεις και ένα σε μένα δώρο!
Mακη ειναι σκετη μαγεια η ετυμολογια των Ελληνικων λεξεων. Κριμα που δεν διδασκεται στα σχολεια. Πολυ ενδιαφερον το αποσπασμα που παρεθεσες.
Νεκταριε, ενας στατηρας (δοκιμη λεξηειναι αρκετος μου φαινεται. 3.5 κιλα μεταφερονται ευκολα. Aν και σκεφτομαι να δοκιμασω να το φτιαξω μιας και ειναι εξαιρετικα απλη κατασκευη.
![]()
Εγώ να διορθώσω, ότι η ταχύτητα περιστροφής είναι ανεξάρτητη της διαμέτρου του δίσκου. Αλλάζει όμως η εφαπτομενικη ταχύτητα κάτι που συνεπάγεται κ αλλαγή στην ταχύτητα κοπής. Μάλιστα όσο μεγαλώνει η διάμετρος τόσο γρηγορότερα κόβει ο δίσκος. Βέβαια τόσο περισσότερο παραπονείται κ το μοτέρ. Γενικά, ένα αδύναμο εργαλείο δέχεται κ μικρότερο δίσκο, ενώ ένα δυνατό πιο μεγάλο. Πάντως Καλό θα ήταν να μένουμε στις διαστάσεις που ορίζουν οι προδιαγραφές
Originally Posted by Χιωτης View Post
Παγκος μουρατος με δυο μεγγενες και συρταρι, μονο 90 ευρουδακια μαζι με τα μεταφορικα απο amazon.de. Για σσους εχουν περιορισμενο χωρο αλλα και για οσους θελουν εναν δευτερο παγκο.
http://www.amazon.de/gp/product/B00E...A28726TGKIYHYR
Πολυ καλο!!! Και σε καλη τιμη με τις μεγγενες που διαθετει!!!!!!
Μολις ειδα βεβαια πως πωλητης ειναι ο Jago24 στον οποιο το κοστος αποστολης αυξανει για καθε αντικειμενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.