Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Με κάλυψες φίλε Γιάννη!

Αυτή την στιγμή υπάρχει σε full έκδοση στο Amazon.de o Bosch Professional GWS 18-125 V-LI με δυο μπαταρίες 4Ah + ταχυφορτηστή AL1860 + L-Boxx στα 350,92 ευρώ.

Ο ίδιος Πωλητής, werkzeugalarm, στο Site το έχει 319,99 ευρώ το ίδιο σετ

Ο Bosch Professional GWS 18-125 V-LI με μια μπαταρία 4Ah + ταχυφορτηστή AL1860 στο Amazon.de έχει 288 ευρώ και στον werkzeugalarm 272 ευρώ

Τα μεταφορικά είναι 15,95 ευρώ στις παραπάνω περιπτώσεις αφού είναι ο ίδιος πωλητής.

Παγκος μουρατος με δυο μεγγενες και συρταρι, μονο 90 ευρουδακια μαζι με τα μεταφορικα απο amazon.de. Για σσους εχουν περιορισμενο χωρο αλλα και για οσους θελουν εναν δευτερο παγκο.

werkbank_weba02_bild01_gr.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B00E37KRLI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A28726TGKIYHYR
Ψηνομαι ασχημα. Μεταφορικα να δουμε...

Τροχιστη τρυπανιων εχει κανεις? θελω να παρω εναν γιατι εχω πολλα χαλασμενα, λιγα καλα καινπολλα τις πλακας. Τα λυπαμαι να τα πεταξω.

Δεν το προσεξα. Ελαφρυς μου φαινεται και σιγουρα σηκωνει βελτιωση. Εμενα μου εκαναν κλικ οι μεγγενες κυριως. Θελω να φτιαξω ενα παγκο ακομη καθως και να βλετιωσω τον υπαρχον, αλλα αμα μπορω να τον παρω σχεδον ετοιμο, δεν εχω προβλημα.

Παγκος μουρατος με δυο μεγγενες και συρταρι, μονο 90 ευρουδακια μαζι με τα μεταφορικα απο amazon.de. Για σσους εχουν περιορισμενο χωρο αλλα και για οσους θελουν εναν δευτερο παγκο.

werkbank_weba02_bild01_gr.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B00E37KRLI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A28726TGKIYHYR
Εντυπωσιακή τιμή... Αφού συμπεριλαμβάνει και τα μεταφορικά...
Ίσως σύντομα να έχω χώρο να τον στεγάσω...
Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως σε αυτή την τιμή δεν είναι καθόλου αξιόπιστος...

Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως σε αυτή την τιμή δεν είναι καθόλου αξιόπιστος...

Εγώ πάλι ρε παιδιά δεν βλέπω τον λόγο να πάρει κανείς αυτόν τον πάγκο.
Σίγουρα με το πολύ 30 ευρώ μπορεί κανείς να φτιάξει κάτι πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο και να το χαρεί κιόλας.
Δεν φαίνεται δα και πολύπλοκη κατασκευή...

Αν φυσικά έχει τον χρόνο...

Θα πουμε ξανα τα ιδια, εαν περιμενεις με αυτα τα ποδαρια που εχει οτι θα μπορεσεις να πλανισεις χωρις να ταλαντωνεται τοτε μην τον παρεις, αλλα για ερασιστεχνικη χρηση μια χαρα το βλεπω, οι μεγγενες ειναι αστειες σε σχεση με αυτες που πηρα εγω αλλα τις βλεπω για λειτουργικες. Το μεγαλο ερωτημα ειναι γιατι να αγορασεις ετοιμο παγκο; Δεν ειναι χαρα η δημιουργια ενος παγκου στις διαστασεις που εσυ θελεις; Σιγουρα θα βγει ακριβοτερα, θα ειναι κατι που θα μεινει στα παιδια/εγγονια σου.

Αν δεν ειναι αξιοπιστος, τον κανεις:)) Tι τα εχουμε τα εργαλεια και τις ιδεες?

Εμενα παντως μου φαινεται καλος, και εχει ιδανικες διαστασεις για μικρο παγκο. Οι κριτικες ειναι ικανοποιητικες.

Σκεφτομουν να φτιαξω κατι παρομοιο, αλλα οι αντιστοιχες μεγγενες που βρισκω κανουν σχεδον οσο ο παγκος...

Αν δεν ειναι αξιοπιστος, τον κανεις:)) Tι τα εχουμε τα εργαλεια και τις ιδεες?

Εμενα παντως μου φαινεται καλος, και εχει ιδανικες διαστασεις για μικρο παγκο. Οι κριτικες ειναι ικανοποιητικες.

Σκεφτομουν να φτιαξω κατι παρομοιο, αλλα οι αντιστοιχες μεγγενες που βρισκω κανουν σχεδον οσο ο παγκος...

Τις φτιάχνεις εσύ τις μέγγενες με ντίζες...
Δεν είναι δα και τίποτε πολύπλοκο. Μιλάμε ότι η συγκεκριμένη κατασκευή είναι Κίνας (ο πωλητής αυτό φέρνει πολύ πραμάτια από εκεί), οπότε μην περιμένετε τίποτα συναρπαστικό...

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια...

Εγώ πάλι ρε παιδιά δεν βλέπω τον λόγο να πάρει κανείς αυτόν τον πάγκο.
Σίγουρα με το πολύ 30 ευρώ μπορεί κανείς να φτιάξει κάτι πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο και να το χαρεί κιόλας.
Δεν φαίνεται δα και πολύπλοκη κατασκευή...

Αν φυσικά έχει τον χρόνο...

Δεν εχεις αδικο αλλα τα λεφτα τα ιδια θα βγουν

Δεν εχεις αδικο αλλα τα λεφτα τα ιδια θα βγουν

Όχι ρε συ, τα ξύλα ούτε 10 ευρώ δεν θα βγουν... Το 20άρικο για τις ντίζες και τα χερούλια το έβαλα...
Έστω όμως και το ίδιο να έβγαινε σίγουρα ποιοτικά δεν θα είχαν καμιά μα καμία σχέση...

Όχι ρε συ, τα ξύλα ούτε 10 ευρώ δεν θα βγουν... Το 20άρικο για τις ντίζες και τα χερούλια το έβαλα...
Έστω όμως και το ίδιο να έβγαινε σίγουρα ποιοτικά δεν θα είχαν καμιά μα καμία σχέση...

Απο που μπορεις να βρεις τα ξυλα με 10ευρω; Και τι ξυλα ειναι αυτα;

Ποσο κανει η ποσοτητα μασιφ ξυλου οξυας για να φτιαξεις αυτον τον μικρο παγκο που ζυγιζει 18 κιλα? 10 ευρω? Δεν νομιζω..:))

Τιμη για ξυλουργο σε οξυα ρουστικ (η πιο απλη ποιοτητα, με λιγους ροζους), διαστασεις 20Χ5Χ250 τιμη 10ευρω, τιμη κυβικου 400ευρω. Εαν μπορει καποιος απο εδω (στην Αθηνα) να βρει κατι φτηνοτερο σιγουρα με ενδιαφερει.
Αυτο που βλεπω δεν πρεπει να ειναι οξυα.

ΥΓ Δεν ειμαι ξυλουργος.

Τιμη για ξυλουργο σε οξυα ρουστικ (η πιο απλη ποιοτητα, με λιγους ροζους), διαστασεις 20Χ5Χ250 τιμη 10ευρω, τιμη κυβικου 400ευρω. Εαν μπορει καποιος απο εδω (στην Αθηνα) να βρει κατι φτηνοτερο σιγουρα με ενδιαφερει.

ΥΓ Δεν ειμαι ξυλουργος.

Kαι ομως Παναγιωτη ειναι οξυα. Οποτε κανε τους υπολογισμους να δεις ποσο βγαινει το ξυλο. Γιαυτο τον λογο ανεβασα τον συγκεκριμενο παγκο, καθως πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του.

TECHNICAL INFORMATION FOR WORKBENCH:

Material of workbench: Solid wood (oak)

Dimensions of workbench:
Total size of workbench: (LxWxH): approx. 46 x 18.5 x 32.6in (117 x 47.5 x 83cm)
Height of working surface: approx. 32.67in (83cm)
Width of working surface (L x D): approx. 46 x 12.9in (117 x 33.5cm)
Diameter of bore: approx. Ø 0.6in (16mm)
Length of the collets of workbench: approx. 9in (23cm)
Drawer of workbench: approx. 16.1 x 15.7 x 39.3 in (41 x 40 x 100cm)
Clipboard of workbench: approx. 27.1 x 15.7in (69 x 40cm)

Total weight of workbench: approx. 39.6lbs (18kg)

http://www.amazon.co.uk/dp/B00E37KRLI/?tag=halfschromext-21

ΥΓ Δεν ειμαι ξυλουργος.

Στο Amazon.de αναφέρουν ότι είναι από δρυς, υπερτιμημένο, με αρκετά περιορισμένη λειτουργικότητα και ...

Oak ειναι δρυς σωστα, η τιμη ειναι αρκετα υψηλοτερη απο την οξια. Πιστευω οτι για παγκο εργασιας η οξια ειναι ενα αξιοπρεπες ξυλο, σκληρο και φτηνο (τουλαχιστον το φτηνοτερο).