Είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος. Η τιμή όμως είναι λίγο τσιμπημένη. Στην Ελλάδα με 4 περίπου βρίσκεις την 50mm.
Ξερετε αν μπορώ να βρω καρυδακια proxxon 1/4 γιατί έχω χάσει αρκετά από ένα σετ κ θέλω να τα συμπληρώσω;
Δυστυχώς δεν βρήκα 1/4. Μόνο μισή ίντσα.Mέ μιά πρόχειρη αναζήτηση
https://www.google.gr/search?q=καρυ...WVZHvEYKrU4qegKgL#q=καρυδάκια+proxxon&spell=1
Δυστυχώς δεν βρήκα 1/4. Μόνο μισή ίντσα.
Δυστυχώς δεν βρήκα 1/4. Μόνο μισή ίντσα.
εχει στο πρακτικερ
Να σου πω την αλήθεια, έχω ψιλοκοιταξει στο πρακτικερ αλλά δεν έχω βρει. Θα ριξω πάλι μια ματιά, κ αν δεν έχει θα πάρω άλλη μάρκα κινέζικα. Έτσι κ αλλιώς για καθημερινή χρήση τα θέλω. Ποιοτικά δεν είναι κ ο,τι καλύτερο αν και μου αρέσει το ματ φινίρισμα τους.Με τιμη το καθε καρυδακι οσο σε αλλα καταστηματα θα βρισκεις ολοκληρο το σετ![]()
![]()
Πλακα κανω, ειναι απο τα πιο ακριβο καταστημα που υπαρχει στην Ελλαδα.
Με τιμη το καθε καρυδακι οσο σε αλλα καταστηματα θα βρισκεις ολοκληρο το σετ![]()
![]()
Πλακα κανω, ειναι απο τα πιο ακριβο καταστημα που υπαρχει στην Ελλαδα.
Να σου πω την αλήθεια, έχω ψιλοκοιταξει στο πρακτικερ αλλά δεν έχω βρει. Θα ριξω πάλι μια ματιά, κ αν δεν έχει θα πάρω άλλη μάρκα κινέζικα. Έτσι κ αλλιώς για καθημερινή χρήση τα θέλω. Ποιοτικά δεν είναι κ ο,τι καλύτερο αν και μου αρέσει το ματ φινίρισμα τους.
Έφυγε η παραγγελία! ΤηνχΤά πολυκαταστήματα είναι μόνο όταν βγάλουν καμμιά καλή προσφορά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αν θές ρίξε μιά ματιά καί στά Benman έχω μείνη ευχαριστημένος από τήν ποιότητα τών εργαλείων τους.Στήν μέση τής σελίδας έχει καί αρκετή σειρά 1/4
http://www.kparts.gr/index.php?route=product/category&path=89_60_132072&page=2
Εχει καλύτερη αίσθηση στο κράτημα.Kαλοριζικο, ειναι ωραιο και χρησιμο εργαλειακι.
Μιας και ειδες και το skil, γιατι προτιμησες το Black and Decker?
Υπαρχει καταστημα με ποικιλια στην ηλεκτρονικη του σελιδα; Αυτα εαν εχω καταλαβει καλα ειναι για παλμικο κατσαβιδι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.