Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Kαλοριζικο, ειναι ωραιο και χρησιμο εργαλειακι.
Μιας και ειδες και το skil, γιατι προτιμησες το Black and Decker?

Είδα παραπάνω μια συζήτηση για έναν γωνιακό τροχό της ryobi.
Είχα το προηγούμενο μοντέλο με κωδικό CAG-181M και ήταν πολύ καλό.
Βλέπω ότι έχει και άλλη γενιά μπαταριών και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί αυτές που είχα (BPL-1820 2,Ah λιθίου) χάλασαν πολύ γρήγορα.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Είμαι σίγουρος ότι θα μείνεις ικανοποιημένος. Η τιμή όμως είναι λίγο τσιμπημένη. Στην Ελλάδα με 4 περίπου βρίσκεις την 50mm.

Υπαρχει καταστημα με ποικιλια στην ηλεκτρονικη του σελιδα; Αυτα εαν εχω καταλαβει καλα ειναι για παλμικο κατσαβιδι;

Ξερετε αν μπορώ να βρω καρυδακια proxxon 1/4 γιατί έχω χάσει αρκετά από ένα σετ κ θέλω να τα συμπληρώσω;

Δυστυχώς δεν βρήκα 1/4. Μόνο μισή ίντσα.

Εχεις δίκιο φίλε μου καί συγγνώμη γιά τό λαθος,άν καί άλλαξα τήν αναζήτηση σέ καρυδάκια proxon 1/4 δέν βγάζει κάτι ,παρά μόνο σετ,
Μόνο μέ τηλέφωνο στά καταστήματα πού έχουν set καρυδάκια proxxon 1/4 ,μήπως καί πουλάνε μεμονομένα ,καί δέν τό αναγράφουν στό site τους.

εχει στο πρακτικερ

Με τιμη το καθε καρυδακι οσο σε αλλα καταστηματα θα βρισκεις ολοκληρο το σετ :) :) :)
Πλακα κανω, ειναι απο τα πιο ακριβο καταστημα που υπαρχει στην Ελλαδα.

Με τιμη το καθε καρυδακι οσο σε αλλα καταστηματα θα βρισκεις ολοκληρο το σετ :) :) :)
Να σου πω την αλήθεια, έχω ψιλοκοιταξει στο πρακτικερ αλλά δεν έχω βρει. Θα ριξω πάλι μια ματιά, κ αν δεν έχει θα πάρω άλλη μάρκα κινέζικα. Έτσι κ αλλιώς για καθημερινή χρήση τα θέλω. Ποιοτικά δεν είναι κ ο,τι καλύτερο αν και μου αρέσει το ματ φινίρισμα τους.

Τά πολυκαταστήματα είναι μόνο όταν βγάλουν καμμιά καλή προσφορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να σου πω την αλήθεια, έχω ψιλοκοιταξει στο πρακτικερ αλλά δεν έχω βρει. Θα ριξω πάλι μια ματιά, κ αν δεν έχει θα πάρω άλλη μάρκα κινέζικα. Έτσι κ αλλιώς για καθημερινή χρήση τα θέλω. Ποιοτικά δεν είναι κ ο,τι καλύτερο αν και μου αρέσει το ματ φινίρισμα τους.

Αν θές ρίξε μιά ματιά καί στά Benman έχω μείνη ευχαριστημένος από τήν ποιότητα τών εργαλείων τους.Στήν μέση τής σελίδας έχει καί αρκετή σειρά 1/4

http://www.kparts.gr/index.php?route=product/category&path=89_60_132072&page=2

Τά πολυκαταστήματα είναι μόνο όταν βγάλουν καμμιά καλή προσφορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν θές ρίξε μιά ματιά καί στά Benman έχω μείνη ευχαριστημένος από τήν ποιότητα τών εργαλείων τους.Στήν μέση τής σελίδας έχει καί αρκετή σειρά 1/4

http://www.kparts.gr/index.php?route=product/category&path=89_60_132072&page=2
Έφυγε η παραγγελία! Τηνχ

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Kαλοριζικο, ειναι ωραιο και χρησιμο εργαλειακι.
Μιας και ειδες και το skil, γιατι προτιμησες το Black and Decker?
Εχει καλύτερη αίσθηση στο κράτημα.
Τα έπιασα όλα όσα είχε στο μαγαζί.
Το B&D μου φάνηκε πιο εργονομικό από τα άλλα, και νομίζω θα είναι πιο ξεκούραστο στη χρήση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Υπαρχει καταστημα με ποικιλια στην ηλεκτρονικη του σελιδα; Αυτα εαν εχω καταλαβει καλα ειναι για παλμικο κατσαβιδι;

Εγώ τις παίρνω από τον Κολλέρη στο Πειραιά, όχι από το διαδύκτιο. Έχει πολλές και μόνες τους και σε σετ, απλές και μακρυές. Ναι είναι για παλμικό. Έχουν τρομερο φινίρισμα και αντέχουν. Αντέχουν πολύ!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και

Mήπως κάποιος φίλος έχει τόν πάγκο εργασίας της Black&deker WM301,νά μού πεί γενικά άν είναι ευχαριστημένος ? πόσα κιλά είναι ο πάγκος γιατί δεν τό αναγράφει πουθενά,και γενικά μπορεί νά στερεωθεί ένα καδρόνι 2 μέτρα μήκος γιά κοπή,η θά πρέπει να κρατάω καί τόν πάγκο μαζί μέ το καδρόνι γιά νά μην έρθουν κάτω καί τά δύο από τήν μιά μεριά ?

χρήσιμα εργαλεια γιά φορητότητα πάντος αυτού τού τύπου πάγκοι,γιά τέτοιον λόγο τόν χρειάζομαι.

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4765

Καί έναν άλλο που είδα στά ίδια περίπου χρήματα της skil ,αυτός αναγράφει 8,5 κιλά

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5148

Εχω τον αντιστοιχο tactix και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 22 ευρω εκανε.
Θελω να παρω και δευτερο γιατι η χρησιμοτητα και η φορητοτητα τους ειναι μεγαλο πραμα.

Την δουλεια που θες να κανεις, μπορεις να την κανεις λαμβανοντας -προφανως- υποψη τις ισορροπιες. Πρεπει το ποδι σου να παταει στο κατω στηριγμα του παγκου για σταθεροποιηση.
Παρε δυο παγκους να μην εχεις θεμα :)

Για παρομοιες καταστασεις εχω ηδη προμηθευτει ενα στηριγμα της wolfcraft.
6119_973_AW02.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B003CKV3H4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00

Last edited:
Mιχάλη σέ ευχαριστώ γιά τήν απάντηση
Μπορείς στο περιπου νά υπολογίσεις ποσα κιλά είναι ο tactix ? είναι εκει γύρω στά 8,5 κιλά σάν τόν skil ?
Aν καί δέν έχω εμπιστοσύνη γενικά στά tactix,καί δέν έχω αγοράσει τίποτα απο αυτήν τήν Κινέζικη εταιρία,επειδή τό λές εσύ πού σού έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη λόγο μεγάλης εμπειρίας,θά τόν κοιτάξω αυτόν τόν πάγκο.
Οσο γιά τόν wolfcraft είναι άψογος ,αλλά ψάχνω κάτι φτηνό εκεί γύρω στο 30 άρι.

O tactix ειναι γυρω στα 6 κιλα οσο και ο B&D. Moυ κανει εντυπωση οτι το κεντρο βιδας δινει τον Skil σαν 8.5 κιλα . Σημαινει οτι ειναι στιβαροτερος αλλιως σημαινει οτι εχει δωσει λαθος βαρος..συμβαινουν και αυτα.
Για την Τactix μπορω να πω οτι ειναι μια αξιολογη budget Ταιβανεζικη (οχι κινεζικη) εταιρεια. Εχω καποια εργαλεια και δεν εχω κατι αρνητικο να επισυναψω. Θα την συγκρινα με την stanley ποιοτικα.

Eχε υποψη σου οτι ολα αυτα τα παγκακια των 25-30 ευρω ειναι φτηνες κατασκευες, αναλογα δηλαδη με την τιμη που πληρωνουμε. Ομως ειναι παρα πολυ χρησιμα και πολυ λειτουργικα.