Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μιχάλη, ξέρεις αν αυτό που συζητάμε(Cyl-9, με τα 7) το έχει ο Ντέτσικας;
Έψαξα αλλά δεν το βρήκα.

Oχι με τα 7 δεν το εχει. Το μικρο σετακι εχει που πηρα εγω.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6171

ΟΚ, ευχαριστώ.
Είχα βρει και εγώ το σετ των 4 (υπάρχει και στο e-shop με την ίδια τιμή) και έλεγα μήπως υπάρχει και δεν το βλέπω.

Πέρα από το ότι το ονομάζει Cyl-5, τα τρυπάνια του μοιάζουν περισσότερο στο πρώτο του #8571 και όχι στο 2ο.

Άλλα είναι αυτά και όχι multiconstruction ...

Είναι, όντως, άλλα και, δυστυχώς, η φωτο τους δεν μεγαλώνει για να δούμε ποια τρυπάνια περιλαμβάνει και να τα συγκρίνουμε με αυτά που συζητάμε, δηλαδή τα τρυπάνια του posto # 8571, τα οποία ονομάζονται α) CYL 9 MultiConst.Set, 4-12mm το πρώτο και β) Multipurpose Drill CYL 9 Set 7-piece το 2ο, με χαρακτηριστικό το Νο 6 σε δύο εκδόσεις (μακρύ και κοντό).

Είναι, όντως, άλλα και, δυστυχώς, η φωτο τους δεν μεγαλώνει για να δούμε ποια τρυπάνια περιλαμβάνει και να τα συγκρίνουμε με αυτά που συζητάμε, δηλαδή τα τρυπάνια του posto # 8571, τα οποία ονομάζονται α) CYL 9 MultiConst.Set, 4-12mm το πρώτο και β) Multipurpose Drill CYL 9 Set 7-piece το 2ο, με χαρακτηριστικό το Νο 6 σε δύο εκδόσεις (μακρύ και κοντό).

Bosch Robust-Line CYL-5 7tlg, 2608588167 ........Bosch CYL-9 Multi Construction Robust Line CYL-7 7tlg, 2607010543

CYL-5_7_2608588167 .jpgCYL-7_7_ 2607010543.jpg

Last edited:
εμενα απτην αλλη δε μ αρεσει μια τετοια λυση..για τον λογο οτι, εχεις τρυπανακια που τρυπανε μεν τα παντα, αλλα με μετρια διατρηση... προτημω να χω καθαρα τρυπανια δομικων υλικων η μ,εταλλων, τα οποια τρυπανε μεν ενα υλικο, αλλα δουλευουν ποιο γρηγορα..... Συμφωνω βεβαια οτι σε μια εργαλειοθηκη μικρη, τρυπανακια που ισως δουλευονται μια στο τοσο, αυτα τα μουλτι ειναι οκ.

Ναι τα μπλε εννοώ CYL9 , όχι τα ceramic. Για μέταλλο όπως ανέφερα δεν θα χρησιμοποιηθούν αφού υπάρχουν κατάλληλα για αυτό το λόγο.
Ποιο σετάκι των 7 εννοείς ?? Αυτό ή το δεύτερο ??? Το κακό είναι ότι το δεύτερο δεν έχει 4άρι!!!

Αυτό που έχω εγώ έχει 4, 5, 2x6, 8, 10, 12. Κωδικός 2 607 010 543 - 000 . ROBUST Line CYL-9 MultiConstruction. Το είχα πάρει από Γερμανία πριν κανένα χρόνο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ουπς! Τώρα είδα την ανάρτηση και φωτο του Γιάννη. Το δεξί έχω και εγώ με λίγο διαφορετικη φωτο στο κουτί.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και τώρα μόλις μου άνοιξε τις φωτο (δεν με έβαζε στο Amazon). Αυτό με το 4αρι έχει πιο κοντά τρυπανία αλλά θεωρώ ότι το 4 είναι στα βασικά τρυπανακια.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

εμενα απτην αλλη δε μ αρεσει μια τετοια λυση..για τον λογο οτι, εχεις τρυπανακια που τρυπανε μεν τα παντα, αλλα με μετρια.

Έτσι νομίζω κι εγώ... Τα κάνω όλα αλλά πολύ καλά τίποτε...
Σαν τη γοργόνα δηλαδή... Ούτε για κρεβάτι ούτε για τηγάνι. -bye-