Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

ψάξε λίγο στην αγιρά και θα βρεις πιστεύω εύκολα ιλδιο με το μαμίσιο. Δες στα φωτογραφικά κυριως, στις μεταλικές τσάντες.
Και διαμορφώνεται όπως ακριβώς θές αφού είναι κομμένο σε τετραγωνάκια που αφαιρείς αυτά που θές.

21 ευρω το σφουγγαρακι; Το εχουν χασει εντελως οι Γερμανοι;
Υπαρχει σε καταστημα τετοιο σφουγγαρακι οπως λεει ο φιλος κομμενο απο το εργοστασιο σε τετραγωνακια για να κοψεις οτι θες. Δεν θυμαμαι καταστημα ομως.

21 χωρίς ΦΠΑ παρακαλώ. Κάπου στο 20άρικο παίζει στην αγορά, αλλά δεν υπάρχει. Εν τω μεταξύ πολλά παράπονα άκουσα για τις παραδόσεις της Bosch σε αναλώσιμα και εξαρτήματα. Πολύ αναμονή...

ψαξε λιγο...καποιος ειχε ξαναρωτησει πριν μερικους μηνες και βρεθηκε ακριβης απαντηση

Παίδες σημερα εψαχνα για κανα φαλτσοπρίονο και ειδα οτι την άλλη εβδομάδα φέρνει το lidl στα 70 ευρω :) . Ερασιτεχνης ειμαι δεν προκειται να του πιο το αίμα. Το εχει ξαναβάλει? Το έχει παρει κανεις?
http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm

Το έδινε τελευταία φορα στα 60 ...
Όπως λένε και οι παραπανω στα 70 και εμένα δεν με δελεάζει...καλυτερα 100 για το σηρωμενο...

Hθελα νά ρωτήσω,άν γνωρίζει κάποιος φίλος,η παρακάτω βάση σέγας Bosch γιά iσιες κοπές,κάνει γιά οποιαδήποτε σέγα ή μόνο γιά Bosch ?
Από ότι βλέπω από τά βίντεο η μεταλική βάση τής σέγας συρταρώνει σέ ένα μεταλικό διάδρομο,άν όλες οι μάρκες σέγες έχουν μεταλική βάση ίδια εκατοστά πλάτος τότε λογικά θά κάνει γιά όλες.

https://www.youtube.com/watch?v=rXE0Lnj6ujk

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι μήπως κάποιος έχει ασχοληθεί. Τι θα μπορούσε κανείς να βάλει σε ένα L-Boxx, παρόμοιο με το "μαμίσιο" αφρώδες ένθετο?

http://www.bosch-professional.com/gr/el/foam-insert-136-35983-ocs-p/

Ρωτάω γιατί η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη.

Στο Praktiker ε3χω βρει επιφανειες σφουγγαριου σε διαφορα μεγεθη και παχη σε πολυ καλη τιμη!

Λογικα θα κανει. Την εχω εγω αν και τη δουλεψα μονο με bosch?

Φίλε Νεκτάριε ευχαριστώ γιά τήν απάντηση,άν μπορούσες νά βρείς μιά αλλη μάρκα από κανα γνωστό-φίλο καί τήν δοκίμαζες (απλά άν πατάει μέσα στήν ράγα σταθερά) θά μέ υποχρέωνες,γιατί ώς γνωστόν οι πωλητές στά καταστήματα είναι άσχετοι μέ τέτοιες ερωτήσεις,καί δέν θά ξέρει κανείς νά απαντήσει μέ σιγουριά.

Φίλε Νεκτάριε ευχαριστώ γιά τήν απάντηση,άν μπορούσες νά βρείς μιά αλλη μάρκα από κανα γνωστό-φίλο καί τήν δοκίμαζες (απλά άν πατάει μέσα στήν ράγα σταθερά) θά μέ υποχρέωνες,γιατί ώς γνωστόν οι πωλητές στά καταστήματα είναι άσχετοι μέ τέτοιες ερωτήσεις,καί δέν θά ξέρει κανείς νά απαντήσει μέ σιγουριά.

image url upload
δοκιμασα μια tip, αλλα δεν παταει μεσα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχει σπασει αυτη η βαση που βιδωνει στη σεγα για να κραταει τη λαμα.
καποιος καπου ειχε αναφερει οτι εχει παρομοιο προβλημα αλλα δεν θιυμαμαι που και ποιος.

Γραφουν οι οδηγιες οτι κανουν οι σεγες που εχουν φαρδος βασης 67.45μμ. Aρα μετρα τη σεγα σου για σιγουρια.
Suitable for all PST models and for jigsaws with a base plate 67.45 mm

Εχω αυτη την βαση, απο το κεντρο βιδας, αλλα ακομα δεν την εχω ανοιξει καν...

Eυχαριστώ Νεκτάριε γιά τήν δοκιμή,τήν χαρτοταινία γιατί τήν έχεις βάλει στήν συρταρωτή ράγα της βάσης ?
Μιχάλη να σαι καλά καί ευχαριστώ,θά μετρήσω τό πέλμα τής σέγας μέ τό παχύμετρο.
Μιχάλη μιά άλλη ερώτηση η επιτραπέζιες σέγες βγαίνουν όλες εκεί στα 90-120 watt ? ,υπάρχει επιτραπέζια σέγα 300-500 watt ?

Αλλο πολύ ωραίο εργαλείο

https://www.youtube.com/watch?v=Pqhd9S_Nznw

Eυχαριστώ Νεκτάριε γιά τήν δοκιμή,τήν χαρτοταινία γιατί τήν έχεις βάλει στήν συρταρωτή ράγα της βάσης ?
Μιχάλη να σαι καλά καί ευχαριστώ,θά μετρήσω τό πέλμα τής σέγας μέ τό παχύμετρο.
Μιχάλη μιά άλλη ερώτηση η επιτραπέζιες σέγες βγαίνουν όλες εκεί στα 90-120 watt ? ,υπάρχει επιτραπέζια σέγα 300-500 watt ?

Αλλο πολύ ωραίο εργαλείο

https://www.youtube.com/watch?v=Pqhd9S_Nznw

Όπως ίσως είδες στο βίντεο η συγκεκριμνεη σεγα έχει 1-2 χιλιοστά αερα/τζογο. Έτσι και η δικη μου. Έβαλα ταινία για να μηδενισω αυτόν.
Τη πουλάω τη βάση οποιος ενδιαφέρει. 50 τετραγωνικά λαμινατε έχω στρώσει και μετά κάθετε. Οποιος ενδιαφέρεται τη δίνω σε τιμή καλύτερη της αγοράς.

Παιδες δοκιμασα το 18βολτ φαλτσοπριονο μπαταριας της Ryobi....με δυο λογια ειμαι κατενθουσιασμενος!!
Δεν περιμενα πραγματικα τετοια αποδοση απο φαλτσοπριονο μπαταριας. Amazon.de η προελευση.
Μικρο και παναλαφρο μολις 7 κιλα -μεταφερεται πανευκολα παντου- και ηρθε απολυτως ευθυγραμμισμενο (και τροχος και laser) απο το κουτι του!!
Παιρνει δισκους κοπης 190μμ με 30μμ τρυπα. Ο συγκεκριμενος δισκος της Ryobi που φοραει εχει 24 δοντια και παχος κοπης 2.3μμ. H ποιοτητα κοπης ειναι πολυ καλη για τις αναγκες μου και δεν θα παρω δισκο με περισσοτερα δοντια.

18226676145_3e6953b8af_c.jpg

Παιδες δοκιμασα το 18βολτ φαλτσοπριονο μπαταριας της Ryobi....με δυο λογια ειμαι κατενθουσιασμενος!!
Δεν περιμενα πραγματικα τετοια αποδοση απο φαλτσοπριονο μπαταριας. Amazon.de η προελευση.
Μικρο και παναλαφρο μολις 7 κιλα -μεταφερεται πανευκολα παντου- και ηρθε απολυτως ευθυγραμμισμενο (και τροχος και laser) απο το κουτι του!!
Παιρνει δισκους κοπης 190μμ με 30μμ τρυπα. Ο συγκεκριμενος δισκος της Ryobi που φοραει εχει 24 δοντια και παχος κοπης 2.3μμ. H ποιοτητα κοπης ειναι πολυ καλη για τις αναγκες μου και δεν θα παρω δισκο με περισσοτερα δοντια.

18226676145_3e6953b8af_c.jpg

Άντε με το καλό και υπόλοιπα εργαλεία one plus της Ryobi!!!