Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το LIDL αργεί να φέρει την σέγα. Πως την βλέπετε αυτή; Θέλω γνώμες, συγκρίσεις και προτάσεις. Βέβαια άλλη κατηγορία τιμής από την Parkside. Αξίζει η διαφορά τιμής; Στο νετ 84 + μεταφορικά, 82 σε τοπικό κατάστημα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ισχυς: 750 W
Ταση: 230V/50Hz
Κινησεις: 700-3000 rpm
Διαδρομη: 26
Παχος κοπης ξυλου: 100 mm
Παχος κοπης μεταλλου: 30 mm
Λοξες κοπες: 0-45[SUP]o[/SUP]
Βαρος: 3.1 kg

https://www.youtube.com/watch?v=ufqPO8XYm6g

Last edited:
Χαχαχαχαχα!!! Τώρα πρέπει να μου πάρει έναν δώρο να τον φτιάξω εγώ.
Έτσι δεν είναι?

Αν έχει λίγο φιλότιμο πρέπει να πάρει ένα σε σένα και ένα για μένα (δεν έχω χώρο βέβαια να τον βάλω αλλά κάτι θα γίνει). Σε αναμονή λοιπόν!!!

Το LIDL αργεί να φέρει την σέγα. Πως την βλέπετε αυτή; Θέλω γνώμες, συγκρίσεις και προτάσεις. Βέβαια άλλη κατηγορία τιμής από την Parkside. Αξίζει η διαφορά τιμής; Στο νετ 84 + μεταφορικά, 82 σε τοπικό κατάστημα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ισχυς: 750 W
Ταση: 230V/50Hz
Κινησεις: 700-3000 rpm
Διαδρομη: 26
Παχος κοπης ξυλου: 100 mm
Παχος κοπης μεταλλου: 30 mm
Λοξες κοπες: 0-45[SUP]o[/SUP]
Βαρος: 3.1 kg

https://www.youtube.com/watch?v=ufqPO8XYm6g

Deutche welle telecom?

Δυνατη δειχνει, επαγγελματικες λεπτομερειες, αλλα απο ποιοτητα και εγγυηση?

Deutche welle telecom?

Δυνατη δειχνει, επαγγελματικες λεπτομερειες, αλλα απο ποιοτητα και εγγυηση?

Δείχνει καλή και ποιοτική κατασκευή αλλά αν πάρω μάλλον θα πάω σε φτηνότερη Skil ή Bosch αν δεν φέρει εν το μεταξύ το Lidl για το οποίο λένε πολύ καλά λόγια.

1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

DWT Swiss AG / Switzerland
http://stratos-shop.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=431&Itemid=0

Δεν του γραφω τιποτα γιατι θα τον χαλασω, αλλα το δραπανακι δεν εχει κατασκευαστει για να τρυπαει με τρυπανι φτερου ετσι αποτομα. Μπορει καποιος πολυ ευκολα να δειξει αδυναμια εργαλειου κανωντας μη σωστη χρηση.

Μέγιστος μάστορας ο Χalasis715, αλλά θα συμφωνήσω με τον orck. Το τρύπημα σε ξύλο με το φτερό ΔΕΝ γίνεται όπως προσπαθεί στα πρώτα δευτερόλεπτα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....άμα προσπαθούσε σιγά-σιγά, θα το τρύπαγε μια χαρα.

Κατά τ'άλλα, όλα καλά!

Εγω αυτο που κρατάω απο εναν μάστορα ειναι οτι στο μόνο που πάσχει ειναι το μοτεράκι των 350...

Δεν του γραφω τιποτα γιατι θα τον χαλασω, αλλα το δραπανακι δεν εχει κατασκευαστει για να τρυπαει με τρυπανι φτερου ετσι αποτομα. Μπορει καποιος πολυ ευκολα να δειξει αδυναμια εργαλειου κανωντας μη σωστη χρηση.

Κι εγώ συμφωνώ, όμως από την άλλη είναι όντως εντυπωσιακή διαφορά. Δείτε το μέρος δεύτερον:

http://www.youtube.com/watch?v=P50uxYUq8jA

Σουρωτήρι το παει...

Μεγάλη διάφορα απο πριν...

Ξαναλέω το σημαντικό ειναι οτι με 50 μηχάνημα και ενα δυνατοτερο μοτερ (που μπορείς να βρεις κάποια στιγμή) μπορείς να φτιάξεις ενα αξιοπρεπέστατο δραπανο...
Απο οτι δείχνει δεν εχει τζόγους κτλ κτλ

Τζογο εχουν, τουλαχιστον Einhell 401 και Fabel αντιστοιχο, αυτα τα δραπανα σε καμια περιπτωση δεν εχουν 50ευρω, εδωσα τις προαλες ενα παρομοιο με τιμη 60ευρω στο facebook, ειχα μυνηματα πανω απο 10 ατομα που ενδιαφερθηκαν, για μεταχειρισμενο εργαλειο χωρις εγγυηση.

Αντε πες οτι βρισκεις μοτερ (δεν εχω βρει ποτε μου, αλλα οκ, μπορει να ετυχε σε εμενα) θα πρεπει να εχεις ηλεκτροκολληση, τορνο, γενικα θελει εργαλεια και δουλεια 2-3 ωρες.

παιδιά καλημέρα, 2 ερωτησούλες:

1- ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια σκάλα για οικιακή χρήση, με ελάχιστο ύψος 1,80-1,90μ (ανοιχτή). Ιδανικά να έχει και πλατύσκαλο (δεν "καίγομαι" κιόλας). Μπάτζετ 70-80 . Επειδή βλέπω υπάρχουν διάφορες προτάσεις (σκρούτζ, Lidl κλπ) πρέπει να προσέξω κάτι?
Τι έχετε να μου προτείνετε??

2- Επίσης, επειδή με έχει φάει η σύζυγος, υπάρχει κάποια κρέμα ή τρόπος, που να κάνουν τα νίκελα του σπιτιού, βρύσες, γούρνες κουζίνας κλπ, να μην γίνονται χάλια από τα άλατα των νερών?

Σκαλα φιλε να την δεις και να την τεσταρεις.. σημαντικοτατο να ειναι σταθερη και ενυσχημενη. μπαμπατσικη... ειδικα αμα εχεις κανα παραπανισιο κιλο..

παραπανίσιο κιλό δεν έχω, ίσα ίσα που μου λείπουν κιόλας!!!
Κοίταξα και του Lidl αλλά είναι συσκευασμένες...

η σκαλα του lidl αξιζει. τοσο για οικιακες εργασιες αλλα και για λιγο περισσοτερων απαιτησεων.
Ειναι ελαφρια στο βαρος, στο μεγιστο ανοιγμα εχει μια ευλιγισια, αλλα το compact μεγεθος ειναι κελεπουρι. τη τσιμπησα και χαλαλι τα λεφτα.

Νεκτάριε έχει 2 μοντέλα, 1 πολυμορφική (4*3) και 1 με 3 κομμάτια .
Εσύ ποια πήρες?