Οπου να κοιταξω, οπου ναδω, απο το ποιο απλο μεχρι το ποιο περιπλοκο, δουλευται πολυ δισκοπριονο παγκου. Νομιζω πως πρεπει να βρω σοβαρη δικαιολογια, καταρχην για μενα και μετα να κοψω κονδυλιο...
Καρφωτικο αερος ή ρευματος? επωνυμο ή parkside? για καρφια το θελω για μικροστερεωματα ξυλων κλπ.
Εχω 50λτρ κοφλερ αερος.
Εξαρτηματα και αξεσουαρ για κοφλερ με ποικιλια πως συνδετηρες ανταπτορες, υποδοχες, αφυγραντηρες κλπ που να δω?
Μακρυά από το κοπτικό δακτύλων...
Οπου να κοιταξω, οπου ναδω, απο το ποιο απλο μεχρι το ποιο περιπλοκο, δουλευται πολυ δισκοπριονο παγκου. Νομιζω πως πρεπει να βρω σοβαρη δικαιολογια, καταρχην για μενα και μετα να κοψω κονδυλιο...
Καταρχην να βαλω ενα ρυθμιστη πιεσης στο κοφλερ. Ο παλιος χαλασε καιμτο πεταξα. Να βαλω μια υδατοπαγιδα για να μην φυσαω υγρασια το χειμωνα. Επειτα κανα δυο αναμονες αερος εντος και εκτος εργαστηριου.Μακρυά από το κοπτικό δακτύλων...
Αέρος - Εδάφους! Unimac.gr ->> Airblock.gr
Αλλά πες τι θες να κάνεις γιατί θα μπερδευτείς.
Αραια χρηση, απλα αν χρειαστει μπορει λεω να καρφωσω και 50 για μια κατασκευη. Μηκος δεν ξερω, αλλα να καρφωνει πχ δυο ξυλα παχους 10-15 χιλιοστα εκαστο.Καρφωτικο αερος...μεγαλη ιστορια... επειδη δουλευω καθε μερα με καρφωτικο... κατ αρχας θα σκεφτεις ΠΟΣΑ και ΤΙ καρφια θα χρισημοποιεις,,, αν το θες 10-20 καρφωματα το χρονο, παρε Ηλεκτρικο... Αν το θες για λιγο περισσοτερη δουλεια, παρε ενα φθηνο αερος τυπου bulle αν εχεις κομπρεσερ. μη γλυκαθεις με μακρυα λεπτα καρφακια τυπου πχ 5εκ, (δε ειναι για καμια σοβαρη δουλεια)... αν το θες για σοβαρη χρηση οπως εγω παρε ενα prebena και τελος..
Γνωριζεται το παρακάτω τι αέριο παίρνει και απο που μπορω να το προμηθευτώ?
![]()
Από τριβείο τοίχου έχει εμπειρία κανείς;
Αν βοηθούν, και αν βοηθούν μια καλή πρόταση. Σκεύτομαι να βάψω το σπίτι (ολόκληρο) τον Οκτώβριο. Φυσικά θα φέρω συνεργείο να το κάνει. Αλλά οι τοίχοι είναι χάλια, από την αρχή δεν είχαν τριφτεί καλά. Και σκέυτομαι πώς μπορώ να τους βελτιώσω. Και σκευτόμουν αν είχα ένα μηχάνημα μήπως μπορούσαν να βελτιώσουν κάποια πράγματα. Π.χ. να περάσουν λίγο τους τοίχους ένα χεράκι.
Τα κοίταξα λίγο, αλλά δεν ξέρω. Να έχεις 3,5 κιλά σε ένα κοντάρι βοηθά, η μετά από λίγο κουράζεσαι και γυρίζεις στο τριβείο με το χέρι;
Το είδα, ευχαριστώ. Ποιο θεωρείται καλό; Κοίταγα στο κέντρο βίδας δεν έχει και μεγάλη ποικιλία.
https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1987
Και δεν αγοράζω ποτέ πράγματα με 1 χρόνο εγγύηση (π.χ. BULLE).
Καταρχην να βαλω ενα ρυθμιστη πιεσης στο κοφλερ. Ο παλιος χαλασε καιμτο πεταξα. Να βαλω μια υδατοπαγιδα για να μην φυσαω υγρασια το χειμωνα. Επειτα κανα δυο αναμονες αερος εντος και εκτος εργαστηριου.
τι σωληνες μπορω να χρησιμοποιησω για τα κυκλωματα? δεν θελω σπιραλ και ευκαμπτα. Εχω δει να φτιαχνουν με χαλυβοσωληνα αλλα και pvc νερου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αραια χρηση, απλα αν χρειαστει μπορει λεω να καρφωσω και 50 για μια κατασκευη. Μηκος δεν ξερω, αλλα να καρφωνει πχ δυο ξυλα παχους 10-15 χιλιοστα εκαστο.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.