Ο πλακάς που μουμτοποθέτησε τα πλακάκια στο σπίτι δούλευε με skill των 70 αν θυμάμαι καλά.Ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.
πολύ ωραίο το αμόνι.. ειδικά για ψιλολοίδια . Απο που το πήρες; τοπική αγορά εκεί ή online;
επι τη ευκαιρία..
Στο lidl που έκαναν εργασίες ανακαίνισης στον εξωτερικό χώρο.. βαριές εργασίες δηλαδή ,δίπλα στην είσοδο είχαν απλώσει τα εργαλεία τους.
Δεν ειδα κανένα επαγγελματικό . Bosch πρασινάκια και B&D . Νομίζω είδα και κάποια Skil και σίγουρα και Einhel !
Ψαχνω για καρφωτικο αερος για καρφι.
Βλεπω υπαρχουν με κεφαλι και χωρις. Ποια η διαφορετικη τους εφαρμογη?
Τιμες ξεκινανε κοντα στα 50 για μαρκες οπως bulle, einhell topex και ανεβαινουμε στα 100 ,140 φια prebena makita bosch και συνεχιζουμε. Και δω σιγουρα παιρνει κανεις οτι πληρωσει. Αλλα μιλωντας παντα ερασιτεχνικα, να μεινω στα χαμηλα στρωματα? η φιρμα topex τι καπνο φουμαρει, γνωριζουμε? εχετε καποια εικονα?
Μα δεν το εχω, ποτε θα ερθει αρχοντα των φυλλαδιων lidl?
Έχω αυτό μόνιμα φορτωμένο με εργαλεία και ένα σωρό πράγματα. Έχει πάρα πολλά τσεπάκια και είναι πολύ ανθεκτικό. Το χρησιμοποιώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με τη μηχανή. Το είχα πάρει από το Μοναστηράκι 40 .
Παίδες ενα backpack ψαχνω να εχει χώρο , το παρακατω το εχει κάποιος?Ειναι καλό ?
Τα πιο πολλα χαλάνε στις ραφές των ιμαντων...Τα πραγματα που θα εχει μεσα θα είναι ντοσιέ σχεδίων και κανα μπουφαν ,γαντια κλπ..
![]()
Γιώργο,αυτήν και καθάρισες.
https://www.stereotiki.gr/store4/turbo-kolla-turbo-fix-..html#/product/2840
Παίδες ενα backpack ψαχνω να εχει χώρο , το παρακατω το εχει κάποιος?Ειναι καλό ?
Τα πιο πολλα χαλάνε στις ραφές των ιμαντων...Τα πραγματα που θα εχει μεσα θα είναι ντοσιέ σχεδίων και κανα μπουφαν ,γαντια κλπ..
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.