Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δες στο airblock.gr για ανταλλακτικά. Έχει πολύ καλές τιμές και χαμηλά μεταφορικά και παραδίδει άμεσα!

Ένας πιεσοστάτης δεν κοστίζει πάνω από 10-12 ευρώ για το μοντέλο που έχεις..

παιδιά , σκέφτομαι να αγοράσω έναν αναδευτήρα για απλή χρήση .Ξέρεις κανείς τη μάρκα "Bulle" , κινέζικη είναι , αλλά επειδή δε λέει να πας ψηλά σε Makita κλπ , είπα να περιοριστώ σε κάτι φτηνό .Μη μου πείτε να χρηισμοποιήσω δράπανο , μιλάω για αναδευτήρα αποκλειστικά . Αν έχει κανείς καμία ιδέα για φτηνό εργαλείο με κάποια υποστήρικη στο service ας ρίξει καμία ιδέα .

Ο πλακάς που μουμτοποθέτησε τα πλακάκια στο σπίτι δούλευε με skill των 70 αν θυμάμαι καλά.Ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.

επι τη ευκαιρία..

Στο lidl που έκαναν εργασίες ανακαίνισης στον εξωτερικό χώρο.. βαριές εργασίες δηλαδή ,δίπλα στην είσοδο είχαν απλώσει τα εργαλεία τους.

Δεν ειδα κανένα επαγγελματικό . Bosch πρασινάκια και B&D . Νομίζω είδα και κάποια Skil και σίγουρα και Einhel !

Μινι αμονι, χρησιμο εργαλειακι να υπαρχει!! 8 εκατοστα μηκος συν τα δεξια αριστερα αυτια. 500 γραμμαρια. Γυρω στα 15 ευρω.

Ατσαλινη επιφανεια που μπορεις να λυγισεις κανα ελασμα και κανα χοντρο συρμα, να ισιωσεις, τα χτυπησεις, να τρυπησεις, να σπασεις κατι χωρις να χαλασεις τον παγκο.
Απο κατω εχει υποδοχη1/4" για βιδωμα στον παγκο.

20788300859_5452c3d07a_b.jpg

Υπαρχουν αρκετα μεγεθη, αλλα το προβλημα στα μεγαλυτερα ειναι τα μεταφορικα. Εχω δει και κατι μικρα στην Ελλαδα. Η αγγλικη λεξη για οσουν θελουν να το ψαξουν ειναι ΑΝVIL (αμονι).

πολύ ωραίο το αμόνι.. ειδικά για ψιλολοίδια . Απο που το πήρες; τοπική αγορά εκεί ή online;

πολύ ωραίο το αμόνι.. ειδικά για ψιλολοίδια . Απο που το πήρες; τοπική αγορά εκεί ή online;

Ακριβως για μικροδουλιτσες και μοντελισμο.

Απο την ντοπια αγορα το πηρα (οι τιμες που βλεπεις αν διαιρεθουν δια 4.5 δινουν ευρω. 1 ευρω = 4.5 Λεϊ)

http://navomodelism.ro/search.php?search_query=nicovala&orderby=position&orderway=desc

επι τη ευκαιρία..

Στο lidl που έκαναν εργασίες ανακαίνισης στον εξωτερικό χώρο.. βαριές εργασίες δηλαδή ,δίπλα στην είσοδο είχαν απλώσει τα εργαλεία τους.

Δεν ειδα κανένα επαγγελματικό . Bosch πρασινάκια και B&D . Νομίζω είδα και κάποια Skil και σίγουρα και Einhel !

καθόλου παράξενο

ασε που πολλές φορές μετραει και η απόσβεση . Εγω οταν ήμουν στη cyta τα εργαλεία που είχαν ήταν όλα ποιοτικότατα αλλα τα είχαν χρεωμένα . Βαριά εργαλεία πάλι σε αλλη δουλειά είχαν μέτριας και κακής ποιότητας γιατι είχαν σημειωθεί κλοπές απο όχημα με αποτέλεσμα ζημιά , ασε που τελικά και το θέμα τις απόσβεσης παίζει αρκτά

Ψαχνω για καρφωτικο αερος για καρφι.
Βλεπω υπαρχουν με κεφαλι και χωρις. Ποια η διαφορετικη τους εφαρμογη?
Τιμες ξεκινανε κοντα στα 50 για μαρκες οπως bulle, einhell topex και ανεβαινουμε στα 100 ,140 φια prebena makita bosch και συνεχιζουμε. Και δω σιγουρα παιρνει κανεις οτι πληρωσει. Αλλα μιλωντας παντα ερασιτεχνικα, να μεινω στα χαμηλα στρωματα? η φιρμα topex τι καπνο φουμαρει, γνωριζουμε? εχετε καποια εικονα?

Ψαχνω για καρφωτικο αερος για καρφι.
Βλεπω υπαρχουν με κεφαλι και χωρις. Ποια η διαφορετικη τους εφαρμογη?
Τιμες ξεκινανε κοντα στα 50 για μαρκες οπως bulle, einhell topex και ανεβαινουμε στα 100 ,140 φια prebena makita bosch και συνεχιζουμε. Και δω σιγουρα παιρνει κανεις οτι πληρωσει. Αλλα μιλωντας παντα ερασιτεχνικα, να μεινω στα χαμηλα στρωματα? η φιρμα topex τι καπνο φουμαρει, γνωριζουμε? εχετε καποια εικονα?

Topex βαφτισμένα κινέζικα νούντλς, όπως bulle, parkside, einhell κλπ.
Το άερος του Lidl δεν σου φτάνει?

Παίδες ενα backpack ψαχνω να εχει χώρο , το παρακατω το εχει κάποιος?Ειναι καλό ?
Τα πιο πολλα χαλάνε στις ραφές των ιμαντων...Τα πραγματα που θα εχει μεσα θα είναι ντοσιέ σχεδίων και κανα μπουφαν ,γαντια κλπ..

5843_Husqvarna%20BackPack.jpg

Το έχω εγώ.
Το έχω φορτωμένο με την εξάρτηση του Θαμνοκοπτικού, μεσινέζες, γυαλιά, γάντια και διάφορους δίσκους κοπής.
Αντέχει αλλά είναι σχεδιασμένο για χρηση με περιφερειακά μηχανημάτων.
Έχει και η Stanley αντίστοιχα σακίδια σχεδιασμένα για κουβάλημα εργαλείων χειρός (περισσότερες τσέπες, περισσότερος χώρος κλπ)...

Έχω αυτό μόνιμα φορτωμένο με εργαλεία και ένα σωρό πράγματα. Έχει πάρα πολλά τσεπάκια και είναι πολύ ανθεκτικό. Το χρησιμοποιώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με τη μηχανή. Το είχα πάρει από το Μοναστηράκι 40€.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Έχω αυτό μόνιμα φορτωμένο με εργαλεία και ένα σωρό πράγματα. Έχει πάρα πολλά τσεπάκια και είναι πολύ ανθεκτικό. Το χρησιμοποιώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με τη μηχανή. Το είχα πάρει από το Μοναστηράκι 40 .

:speechless-smiley-0 τούμπανο το σακίδιο..

Παίδες ενα backpack ψαχνω να εχει χώρο , το παρακατω το εχει κάποιος?Ειναι καλό ?
Τα πιο πολλα χαλάνε στις ραφές των ιμαντων...Τα πραγματα που θα εχει μεσα θα είναι ντοσιέ σχεδίων και κανα μπουφαν ,γαντια κλπ..

Το έχω και το χρησιμοποιώ καθημερινά με την μηχανή! Μιλάμε έχω πάθει πλάκα με το τι χωράει!!!!
Επίσης επειδή το νέο που έβγαλε δεν είναι τόσο βολικό πήρα ακόμη ένα να το έχω καβατζα αν αυτό πάθει κατι!!!!!
Αλέξανδρε να το πάρεις και θα με θυμηθείς!!!

Επειδή το κατάστημα τελικά δεν έχει την κόλλα, και ήθελαν να μου δώσουν κάτι "άλλο", και επειδή μου φάνηκε και αναξιόπιστο (από την Τετάρτη που έκανα την παραγγελία μου το είπαν *σήμερα* που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί δεν έχω παραλάβει), υπάρχει κάτι αντίστοιχο;
Θα προτιμούσα κάτι που έχει το πράκτικερ, που είμαι δίπλα.
Τι υλικό έχει μέσα;

Φιλε εχω για καθημερινη χρηση εδω και κανα χρονο ενα σακιδιο της ellehammer περιπου αυτο http://www.ellehammerbags.com/product/backpack-commuter/ (προσφορα με καυσημα ΕΚΟ κανα 12αρι ευρω ή κατι τετοιο) και ειμαι καταευχαριστημενος...
Κανω περι τα 20.000+χλμ καθε χρονο (μεικτα δουλεια και μετακινησεις αλλες) με καθε καιρο με την μηχανη (δεν εχω αυτοκινητο) και ΔΕΝ εχει παθει τιποτα...οταν βγαινουν τα αδιαβροχα (λογω βροχης) μπαινει στην μπαγκαζιερα 46λιτρα (δεν ειναι αδιαβροχο) οπου χωραει πανευκολα...
Κουβαλαω παντα μαζι μου ενα λαπτοπ 13αρι της δουλειας και χαρτια δουλειας φορτιστες κινητου λαπτοπ ποντικο σκληρο δισκο γαντια μηχανης κτλ κτλ κτλ συν το μεσημεριανο μου (ταπερακι αρε το γυναικακι μου με εχει στα πουπουλα)...
Εχει πολυ μεγαλους χωρους εσωτερικους...πολυ μεγαλυτερους απο οτι φαινεται εξωτερικα...
τα συνιστω σαν μαρκα...
Να πω οτι προηγουμενα επονυμα και μη...12μηνο στην καλυτερη με την ιδια χρηση...