Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μ αστορια το τραπεζακι του ρουτερ της ferm το εχω,και δεν λεει για τα λεφτα του, αναγκαστικα να το ενσωματωσω σε προσθετο ξυλινο τραπεζι για να του δωσω σταθεροτητα πεταμενα λεφτα

Απ´ ότι φαίνεται το αγοράζεις για κάποια απ´ τα κομμάτια του που θα χρησιμοποιήσεις σε άλλο τραπέζι.
Πετάς τα πόδια και προσαρμόζεις τα υπόλοιπα.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απ´ ότι φαίνεται το αγοράζεις για κάποια απ´ τα κομμάτια του που θα χρησιμοποιήσεις σε άλλο τραπέζι.
Πετάς τα πόδια και προσαρμόζεις τα υπόλοιπα.

και παλι χανει ακομη και οδηγος με τις μοιρες παιζει χανει θελει πατεντα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

και παλι χανει ακομη και οδηγος με τις μοιρες παιζει χανει θελει πατεντα

Κατάλαβα.. :drool:

Μ αστορια το τραπεζακι του ρουτερ της ferm το εχω,και δεν λεει για τα λεφτα του, αναγκαστικα να το ενσωματωσω σε προσθετο ξυλινο τραπεζι για να του δωσω σταθεροτητα πεταμενα λεφτα

Ωπ..κατοχος της βασης ρουτερ!! :)

Οταν λες "πεταμενα λεφτα" αναφερεσε στην σταθεροτητα που (δεν) σου δινει η μικρη βαση των 5-6 κιλων? Ειναι ελαφρια, λογικο μου φαινεται.

Η μηπως αναφερεσαι (και) σε κατι αλλο, οπως το δεσιμο του ρουτερ, η ποιοτητα των υλικων του παγκου, το ευθυγραμμισμα των οδηγων κλπ.

Τι φρεζαρεις πανω στην βαση? Μεγαλα τεμαχια?

Μια ερωτηση που θελω να κανω καιρο αλλα ντρεπομαι. Τι παραπανω προσφερει ενα επιτραπεζιο ρουτερ απο ενα στο χερι?

Νεκταριε καποια μπιτ δε δουλευονται στο χερι,θελουν οπωσδηποτε οδηγο,ειτε τον ενσωματωμενο που εχει το ρουτερ (με τραγικα σε εμενα τουλαχιστον αποτελεσματα),ειτε τον φρακτη του παγκου.Επισης,στα στενα φυλλα υπαρχει το θεμα της στηριξης τους ακομα και αν προκειται για "χερατο" μπιτ.Επισης στην περιπτωση ανοιγματος αυλακωσεων πχ αρσενικου-θηλυκου για συνδεσεις κλπ.Τα λεω καλα μαστορες;

Μεγαλυτερη ακρίβεια Νεκ καθώς και με διάφορες πατεντες-οδηγούς μπορείς να φτιάξεις ενώσεις όπως χελιδονοουρες κλπ .