Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δοκιμασε να κανεις ενα λουκι με ρουτερ χειρος σε ενα ξυλο 3*3 εκ.

Νεκτάριε όχι, μη δοκιμάσεις να κάνεις ένα λούκι με ρούτερ χειρός σε ένα ξύλο 3*3 εκ σε παρακαλώ.

Να ρωτήσω διάφορες επιτραπέζιας πλάνης κ ξεχονδριστηρα; Ψάχνομαι για αγορά. Υπάρχουν μηχανήματα που κάνουν κ τα δύο; γωνιαζουν τα ξύλα;

Άργησα γιατι πέρασα από φαρμακείο να πιω κάτι να ηρεμήσω!!! Να ρωτήσω κ αν η Boston σε σχέση με την scheppach μήπως είναι καλύτερη;

Το ίδιο είναι...
Υπάρχει και αυτή που πήρα εγώ κομπλέ με 240 ευρώ στο σπίτι σου.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Χαχαχαχαχαχα!!Ωραιος!Δε γνωριζω δυστυχως,και εγω μονο τα χαλβαδιαζω...Μπαμπηηηηηηηη!!

Παρών!
Εδώ είμαι αλλά τι ακριβώς θέλετε; Τις διαφορές πλάνης ξοχονδριστήρα;
Η πλάνη δουλεύει ακριβώς όπως όλες οι πλάνες που ξέρουμε αλλά σε μεγαλύτερες επιφάνειες. Έχει περιορισμό μόνο στο φάρδος του ξύλου κι όχι στο ύψος.
Ο ξεχονδριστήρας λειτουργεί σαν πλάνη αλλά έχει περιορισμό και στο φάρδος και στο ύψος. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι το οτι μπορεί να πλανίσει ξύλα στις ίδιες ακριβώς διαστάσεις μεταξύ τους, πολύ απλά και με μια ρύθμιση, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει μια πλάνη.

Ναι πράγματι το σύστημα αναρρόφησης είναι σημαντικό !!!!
Έχεις προσέξει σε όλα τα μαραγκάδικα τι ωραία συστήματα αναρρόφησης έχουν....του τύπου όλα κάτω :flipout::flipout:

Ένα λινκ;

mytoolstore.de μπαίνεις...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπάμπη υπάρχει διαχείριση πριονιδιων από αυτά τα εργαλεία κάπως η γεμίζει όλος ο χώρος που βρίσκονται?
Κάποιο σύστημα αναροφησης έχουν?

Ναι βρε πως δεν έχουν. Δεν το είδες στην δική μου εκείνο μαύρο το κουβούκλιο που έχει? Ανάλογα με την λειτουργία μπαίνει από πάνω (ξεχονδριστήρας) ή από κάτω (πλάνη).

Αν βάλεις το πρόσθετο πλαστικό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία όλο το πριονίδι βγαίνει απο κει, απ´ τη μπούκα του πλαστικού. Αν δεν το βάλεις γεμίζει όλο το μπροστινό χώρο.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ναι βρε πως δεν έχουν. Δεν το είδες στην δική μου εκείνο μαύρο το κουβούκλιο που έχει? Ανάλογα με την λειτουργία μπαίνει από πάνω (ξεχονδριστήρας) ή από κάτω (πλάνη).

Νίκο , πως το βλέπεις, στο Κουβούκλιο μπορεί να συνδεθεί με κάποιο τρόπο και ηλεκτρική σκουπα η δεν αρκεί και δουλεύει μόνο με το συλλέκτη σκόνης που εχεις;

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Νίκο , πως το βλέπεις, στο Κουβούκλιο μπορεί να συνδεθεί με κάποιο τρόπο και ηλεκτρική σκουπα η δεν αρκεί και δουλεύει μόνο με το συλλέκτη σκόνης που εχεις;

Γιάννη ότι μπορεί μπορεί αλλά σκέψου ότι με τον όγκο και το μέγεθος των πριονιδίων (ολόκληρες λωρίδες κάποιες φορές) καμιά φορά και ο συλλέκτης μπουκώνει, πόσο μάλλον η σκούπα που έχει το 1/3 της διαμέτρου του σωλήνα.

Γιαυτό ρωτάω, λόγο της μικρής διανομής της σκούπας! Το λογικό είναι να μπουκώνει συνέχεια αλλά στη πράξει θα δείξει!!

Μπααααμπηηηηη!!!!!!
Για δες!!!!
Εγώ θέλω ένα σετακι!!!!!
Είναι για δημιουργία του ανάγλυφο της κορνίζας!
41DNUUU2csL._SY400_.jpg

41iqaj7dBfL._SY400_.jpg

Kυριακο πας φυρι - φυρι να μαδησεις την πετσοκομενη συνταξη του Κυρ Μπαμπη απο οτι βλεπω:BDGBGDB55: