Μονο που ειναι πανακριβα τα φουστικα.
Μεχρι και 200 το ενα...Δηλαδη Κυριακο αυτα που κανουν σχεδιο φαρδους 5 η 6 cm ποσο να κανουν αν αυτο κανει 50 ;
Δηλαδη Κυριακο αυτα που κανουν σχεδιο φαρδους 5 η 6 cm ποσο να κανουν αν αυτο κανει 50 ;
BABIS.K provari ειναι αυτο που βλεπω διπλα απο τον καφε??
Ιδέα δεν έχω. Απ´ τη μια πλευρά γράφει istick κι απ´ την άλλη eleaf.
Δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου μ´ αυτά, χρησιμοποιούσα (4 χρόνια) τα μικρά της Ovale και πρόσφατα μου έδωσε φίλος αυτό που βλέπεις.
Καλησπερα,ερωτηση για σεγα,τι προτεινετε για κοψιμο σφενδαμου??Εinhell RT-SS 120 L,Dremel,ή μια καλη σεγα χειρος Βοsch και το foul σετ μετατροπης http://www.neutechnik-toolshop.com/ ?
Καλως τον Ανδρεα!
Τι ακριβως κοψιμο εννοεις? Αν ειναι μονο ευθεια, μια σεγα χειρος με την βαση που λες ειναι αρκετη. Η χοντρη λαμα της σεγας δεν ενδεικνυται για λεπτομερεις δουλεις και καμπυλες κοπες.
Αν θες να κοβεις καμπυλες, σχηματακια και γωνιες, μια επιτραπεζια σεγα τυπου dremel/einhell ειναι ιδανικη. Αν κοβεις μεχρι 2 εκατοστα ξυλο, η dremel εχει ολα τα καλα που θες και παραπανω.
Με δέκα πόντους και πάνω Ανδρέα δεν σου κάνουν τα δικά μας εργαλεία φίλε.
Πρέπει να κοιτάξεις σε άλλη κατηγορία.
Καμία σεγα χειρός δεν θα κόψει ευθεία δέκα πόντους.
Θέλεις πριονοκορδελλα φίλε.
Επίσης σε δέκα πόντους πάχος το θεωρώ δύσκολο να κάνεις σχέδια όπως το παραπάνω.
Τι σκέφτεσαι να υλοποιήσεις?
Προς το παρον δεν εχω κατι στι μυαλο μου για κατι τοσο μεγαλο,βασικα θελω να φτιαξω ενα μικρο boombox γυρω στα 12cm υψος,24 μηκος και 6 φαρδος,αλλα θα γινει σε κομματια ουτο.Αρα θα χρειστω και κορδελα,ωραια απο τα αλλα δυο π σκεφτομαι τι ειναι καλυτερο για μικρο κοψηματα?Σεγα einhell,dremel,η χειρος με το κιτ μετατροπης?
Γιατι να χρειαστεις κορδελα για το boombox? Τι παχος θα εχει το ξυλο? 1 εκατοστο? Παραπανω ειναι πλεονασμος για τοσο μικρο κουτι που θες να κανεις. Εκτος αν το κανεις μασιφ 12 ποντους υψος.
Επισης οι κοινες πριονοκορδελες δεν κοβουν πανω απο 5-6 ποντους. Γραφουν μεχρι 8 αλλα αν ειναι σκληρο ξυλο, δεν το κοβεις με τιποτα.
Για δεκα δωδεκα ποντους που συζητας, θελεις επαγγελματικη, βαρια, μεγαλη και ακριβη πριονοκορδελλα. Εισαι σιγουρος οτι ζητας κατι τετοιο?
Αν σκεφτεσαι να κανεις δουλεια σεγας συχνα πυκνα, να παρεις μια dedicated σεγα παγκου. Γυρω στα 100-120 ευρω κανουν. Ειτε dremel ειτε einhell. Nα τις δεις απο κοντα να δεις τις διαφορες.
Γραψε για οποια απορια εχεις. Εδω ειμαστε![]()
Παντως για να μην φάει κάποιο σοκ, η dremel ειναι το 1/4 σε μέγεθος απο την einhell και κατα πολυ ελαφρύτερη. Θα πρεπει να ομως να σκεφτεί αν θέλει ακέφαλες λάμες, μεγαλύτερες και ευκολία να βρίσκει τις λάμες που θέλει εύκολα, κατι που στην dremel δεν ισχύει.
εγω παντως αν δεν είχα την dremel θα αγόραζα το σετ της neutechnik . Σκέψου οτι δεν υπαρχει επιτραπέζια σεγα που να φτάνει τα watt μια σέγας χειρός, ουτε και στα 1000 ....
Αν εχεις ήδη σεγα χειρός ειναι καλη επιλογή το κιτ. Εγω δεν είχα και αυτο θα ανέβαζε κατα πολυ το κοστος και πηρα την dremel. Την οποία δεν την αλλάζω. Ειναι μόνιμα πανω σε κάποιο πάγκο. Μικρη σε όγκο χωρίς να σου τρώει χωρο εργασιας .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.