Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ενας ειναι ο τροπος να καθαρισεις/αφαιρεσεις τους αρμους, χωρις καν να ιδρωσεις...
Τι ηθελες/θελεις να κανεις ακριβως ??
Ακουαφορτε? :ears:

Ακουαφορτε? :ears:

τι να κλ@σει το ακουαφορτε....:D

PH- ή ακομα χειροτερα υδροχλωρικο (στο μαυρο μπιτονι)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τι είναι αυτά ρε κουμπάρε... Μην μου τρυπήσει τη ταράτσα και τρέχει μεσ´το σπίτι... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Να πετάξω τον παλιό αρμό που σε κάποια σημεία έχει σπάσει κι έχει τριφτεί και να ξαναστοκάρω... Για μόνωση, να μην περνάει υγρασία στο σπίτι.

Μηπως να αντικαταστησεις τον αρμο με κανα sicaflex ???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Τι είναι αυτά ρε κουμπάρε... Μην μου τρυπήσει τη ταράτσα και τρέχει μεσ´το σπίτι... -bye-

Γίνεται και με αίμα από Alien :D

Δεν ειναι για χορταση αφεντικο...Με ενα φστ-φστ θα ριχνεις (σε ριπη mode, οχι σε spray..)
λιγο θα ρινχεις και θα τον εξατμιζει τον αρμο...

Θα εχεις και ενα λαστιχο με νερο διπλα, θα προσεχεις μην πεσει πανω σου (μασκα & γυαλια οπως&δηποτε)

Μπορεις να το δοκιμασεις παντως...

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Χα χα.. Ναι το ξερω.. Εκ παραδρομης το υδροχλωρικο το βαφτισα ακουαφορτε. Ο αδερφος μου πλακακια και πετρες βαζει.
Παντως θελει πολυ προσοχη το θεμα οξυ, ειδικα αν εχει πλακακια φθαρμενα η πολυκαιρισμενα. Κανεις τρουπες τσακ πατ..
Μπαμπη στοκο να παρεις οποσδηποτε καλο, ακρυλικο! Και διυλεψε τον καλα να πιει καλα μεσα ο αρμος!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασε

Μηπως να αντικαταστησεις τον αρμο με κανα sicaflex ???

Μπά... Δεν νομίζω... Το sicaflex είναι λίγο καλύτερο απ´τη σιλικόκη, δεν κάνει γαι την ταράτσα, ειδικά αν δεν είναι απλά ταράτσα και χρησιμοποιείται.
Έχω πάρει ειδικά μονωτικά που αδιαβροχοποιούν τον αρμό και είναι ΟΚ.

Ενταξει Μπαμπη. Κοψε με τροχο τους αρμους, καθαρισε καλα με κανα αεροσυμπιεστη (προσφορα μεθαυριο το lidl στα 99 ευρω), και μετα ξαναβαλε αρμο.

Παρε και κανα ζευγαρι επιγονατιδες καλου κακου :D

Δεν ξερω ποια μονωτικα λες (ενα υγρο σε τενεκεδενια συσκετασια με κοκκινο λεπτο ρουξούνι ειναι?) αλλα καποια σαν αυτο της παρενθεσης, νομιζω της durostic, δεν αποτελουν μονιμη λυση...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ενταξει Μπαμπη. Κοψε με τροχο τους αρμους, καθαρισε καλα με κανα αεροσυμπιεστη (προσφορα μεθαυριο το lidl στα 99 ευρω), και μετα ξαναβαλε αρμο.

Παρε και κανα ζευγαρι επιγονατιδες καλου κακου :D

Αυτό ακριβώς κάνω αλλά δεν το κάνω εγώ... Ας είναι καλά ο Τζώρτζης !!!!
Καινούριος ορμός πολύ καλύτερος + στεγανωποιητικό. Βέβαια είχα και γαμώ τα timing.... Μόλις ξεκίνησα να τρίβω έβρεξε. :furious3:

^ για δωσε details για το ματζουνι, με ενδιαφερει...

εμας μας επιασε ενω ειχαμε πισσαρει...Μικρο το κακο

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πρέπει να πάω σπίτι να το δώ... Κάτι μπλέ τεράκιλα είναι αλλά δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.

ok
Δες & πες
(οποτε μπορεις δλδ)

Πρέπει να πάω σπίτι να το δώ... Κάτι μπλέ τεράκιλα είναι αλλά δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.

Eδω ειναι το ανταπτορακι που επιτρεπει στα εξαρτηματα dremel να δουλευουν στα περισσοτερα παρομοια εργαλεια.
http://www.mrtool.gr/m300-antaptoras-genikis-chrisis-dremel.html

Φανταζομαι να κανει και για makita. Δεν εχω το makita, αλλα βλεποντας εσυ το ανταπτορακι θα καταλαβεις.

Εγω παρ'ολο που παρηγγειλα το πολυεργαλειο απο Αμαζον, δεν πηρα αυτο το εξαρτημα μου φανηκε ακριβο. Ισως στο μελλον.

Τα εξαρτηματα dremel δεν ειναι φτηνα, ειναι απο τα ακριβοτερα, ιδιως αυτο για τους αρμους κανει καμμια 30αρια ευρω.

Μάλλον κάνει αυτό...
Δεν το λέω για φτηνά, πάνω κάτω όλα τα ίδια είναι, μιλάω για διαθεσιμότητα. Αν εγώ φτιάχνω κάτι και μου φθαρεί ένα εξάρτημα το να κατέβω κέντρο και να πάρω κάποιο άλλο μικρό το κακό. Αν πρέπει όμως να το παραγγείλω στη Makita κι αυτοί να μου πούν σε 20 μέρες και βλέπουμε καταλαβαίνεις τι θα συμβεί; :mad:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μπαμπη μακαρι να κανεις δουλεια αλλα κατι δε μου κολλαει καλα.

Για πές... Τι σε προβληματίζει; Για τον τρόπο που κάνω τη στεγανοποίηση μιλάς ή για το εργαλείο;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εδω ειναι το εξαρτημα που μιλαμε. Φαινεται να δουλευει.

Κυριακο, γιαυτο το εξαρτημα ελεγες οτι κατι δε σου κολλαει?

Θα το δω το απόγευμα στο σπίτι. Μέχρι τότε δεν ξέρω γιατί μιλάμε, δεν μπορώ να δώ, δυστυχώς είμαι στο γραφείο και μου κόβει όλες τις φωτογραφίες.