Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Κι εγω το εχω παρει αυτο.
Τι εννοεις κουμπι να μενει σταθερη η φλογα;

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

ναι, και βαση για να στεκεται ορθιο. Αυτη που εχει ειναι για τα μπαζα.

Ετσι οπως το εγραψα δεν καταλαβες.
Τι εννοεις, "κουμπι να μενει σταθερη η φλογα"
Αν εννοεις να μενει ανοιχτο χωρις να χρειαζεται να το πατας συνεχεια, υπάρχει κουμπι.

παιδια τι λετε για το κομπρεσερακι αυτοκινητου που θα εχει απο δευτερα στα lidl,θα κρατησει για να γεμιζω κανενα λαστιχο η θα ειναι τελειως τις πλακας?
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=881

το λεω γιατι ειχα ενα παρομοιο(σε μεγεθος) απο τα CARREFOUR αλλα δεν κρατησε.
3 χρόνια εγγύηση :a0210:

Last edited:

Καλά τα εργαλεία αέρος αλλά....

Θελουμε δραπανα και δραπανοκατσάβιδα ρεύματος Parkside !!

Last edited:

Βασικα εγω τον φορτιστη μπαταριας ζαχαρωνω...

Βασικα εγω τον φορτιστη μπαταριας ζαχαρωνω...

τον φορτιστη τον εχω παρει ειναι μια χαρα φορτιζω το μηχανακι καμια φορα.
κλεινει μονος του οταν γεμισει την μπαταρια.

Ναι Ντινο σημερα ειναι!

Τσιμπησα την μπαλαντεζα λαστιχο υψηλης και το σετακι με τις γκαζοταναλιες!

Παω και εγω για την μπαλαντεζα, λεω να παρω και το σετ σκαπτικων (απο περιεργεια :D )

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ετσι οπως το εγραψα δεν καταλαβες.
Τι εννοεις, "κουμπι να μενει σταθερη η φλογα"
Αν εννοεις να μενει ανοιχτο χωρις να χρειαζεται να το πατας συνεχεια, υπάρχει κουμπι.

Υπαρχει κουμπι στο δικο σου, σπρωχνεις το διακοπτη προς τα δεξια και κλειδωνει η φλογα.
Στο δικο μου δεν υπαρχει αυτη δυνατοτητα.

Χάρηκα στιγμιαία μόλις είδα το φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι δεν έχει δική του μπαταρία...
Και συνήθως όταν τον χρειάζεσαι είσαι κάπου εκτός και δεν έχεις κάποιο δικό σου να σου δώσει με καλώδια ρεύμα...

Για μένα δεν αξίζει έτσι... Δεν πρόκειται ποτέ να κουβαλήσω τη μπαταρία του αυτοκινήτου στο σαλόνι πχ και μετά πάλι πίσω...

Εγω πηρα τον προβολεα με τον αισθητηρα. Με λαμπα 23watt kai 1600 lumens μεσα. 12 ευρουδακια.
Ηδη ετοιμαζω μια καλωδιωση για να τον βαλω στον κηπο.

Καλη κατασκευη απο πλαστικο και IP44, δηλαδη οχι εντελως αδιαβροχος -αρα μπορει ανετα να μπει σε εξωτερικο αλλα στεγασμενο μερος.

παιδια τι λετε για το κομπρεσερακι αυτοκινητου που θα εχει απο δευτερα στα lidl,θα κρατησει για να γεμιζω κανενα λαστιχο η θα ειναι τελειως τις πλακας?
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=881

χα,χα τα ειπες ολα μονος σου. 3 χρονακια εγγυηση!! Φυλαξε την αποδειξη :))

Εγω πηρα τον προβολεα με τον αισθητηρα. Με λαμπα 23watt kai 1600 lumens μεσα. 12 ευρουδακια.
Ηδη ετοιμαζω μια καλωδιωση για να τον βαλω στον κηπο.

Καλη κατασκευη απο πλαστικο και IP44, δηλαδη οχι εντελως αδιαβροχος -αρα μπορει ανετα να μπει σε εξωτερικο αλλα στεγασμενο μερος.

Χιωτη αυτον εδω εννοεις ?

http://www.lidl.gr/cps/rde/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=484

Eίχα πάρει παλαιοτερα ένα παρομοιο απο lidl. Ηταν εντελώς μάπα. Λαστιχο αυτοκινήτου δε φούσκωνε με τίποτα. Ποδηλάτου λάστιχο δεν ξέρω ίσως αυτο να το φούσκωνε

Το μέγεθος δεν είναι το παν.

Για παράδειγμα της Porche (αυτό που δίνει μαζίμε το αυτοκίνητο) δεν είναι μεγάλο αλλά δουλειά κάνει και τα λάστιχα των αυτοκινήτων της μόνο μικρά δεν είναι. Τώρα για την τιμή εννοείται ότι το κοπανάνε όσο δεν παίρνει άλλο. Κοιτάξτε τιμούλα στο ebay.

http://www.ebay.com/itm/Porsche-Air-Compressor-Tire-Inflator-Excellent-/121184139346

Έχω ένα παρόμοιο με αυτό του Lidl εδώ και πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι από που το έχω πάρει, ίσως και από τα Lidl... Δουλεύει μια χαρά και φουσκώνει τα πάντα συμπεριλαμβανομένων ελαστικών αυτοκινήτου. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και πρόσφατα μάλιστα...

Χάρηκα στιγμιαία μόλις είδα το φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι δεν έχει δική του μπαταρία...
Και συνήθως όταν τον χρειάζεσαι είσαι κάπου εκτός και δεν έχεις κάποιο δικό σου να σου δώσει με καλώδια ρεύμα...

Για μένα δεν αξίζει έτσι... Δεν πρόκειται ποτέ να κουβαλήσω τη μπαταρία του αυτοκινήτου στο σαλόνι πχ και μετά πάλι πίσω...

Και όμως... το έχω κάνει αρκετές φορές αλλά με μπαταρίες των μοτοσυκλετών μου κυρίως. Αλλά και αυτοκινήτου... Και με έχει βγάλει από δύσκολες θέσεις. Έχει κάνει απόσβεση το κόστος αγοράς στο πολλαπλάσιο. Της Optimate είναι. Και τον είχα αγοράσει (τον φορτστή) επί δραχμής ακόμα... (όχι από Lidl) . ;)

Ηρθε και το πολυεργαλειο Multi Max cordless της dremel. Aπο amazon.uk 76 λιρες (πηγε 86 προσφατα).
http://www.amazon.co.uk/Dremel-Multi-Max-Multi-Tool-Accessories-Batteries/dp/B004MKMWTG

Απιστευτη ποιοτητα και στιβαροτητα! Δυο μπαταριες, καποια βασικα εξαρτηματα και μπολικη ροπη που κοβει ανετα χαλκοσωληνα σε λιγα δευτερολεπτα.

Το δοκιμαζα για 20 γεματα λεπτα κοβωντας διαφορα υλικα με τα διαφορα εξαρτηματα. Δεν ζεσταθηκε (καθολου) σε κανενα σταδιο, ουτε ζοριστηκε στο κοψιμο του χαλκοσωληνα.
Το ξυλο το κοβει σα βουτυρο (δεν το δοκιμασα σε πολυ σκληρο ξυλο) με το ειδικο εξαρτημα που μοιαζει με σφεντονα (το παρηγγειλα χωριστα), αλλα και με το επιπεδο εξαρτημα της συσκευασιας που κοβει και μεταλλα και πλαστικα.
Μου λειπει το εξαρτημα σπατουλας το οποιο ειναι σημαντικο, αλλα θα το παραγγειλω. Οπως θελω να παραγγειλω απο περιεργεια το εξαρτημα που καθαριζει το σοβα απο τους αρμους πλακιδιων κλπ.

Η μπαταρια του ηρθε μισογεματη, στο δευτερο επιπεδο (απο τα 3 που εχει η ενδειξη) και μετα το περας των δοκιμων ειχε παραμεινει στο ιδιο επιπεδο.
Πιστευω οτι μπορει να κανει συνεχομενη δουλεια για 45+, ισως και 60+ λεπτα, αν δεν το τρεχεις στις μαξ. στροφες. Μεγαλη δουλεια η εξτρα δευτερη μπαταρια η οποια διπλασιαζει το χρονο δουλειας.
Η ιδια μπαταρια λιθιου μπαινει και στο cordless dremel 8200. Επειδη ηρθε απο Αμαζον Aγγλιας, εχει UK πριζα στην οποια εχω βαλει προσωρινα ανταπτορα, αλλα συντομα θα κοψω το καλωδιο και θα βαλω ευρωπαικη πριζα.

Οι πρωτες εντυπωσεις ξεπερασαν τις προσδοκιες μου, σε ολα τα επιπεδα. Τα δε (εξυπνα) εξαρτηματα που παιρνει το Multi Max, και εχει πολλα, δεν τα εχει καμμια αλλη μαρκα.

10088017096_68eb857fc1_b.jpg

Η επιλογή του εργαλείου βάση εξαρτημάτων δεν έχει βάση μια πού σχεδόν για όλα υπάρχει ο αντίστοιχος αντάπτορας για να χρησιμοποιήσεις εξαρτήματα άλλου κατασκευαστή.

Dremel-Multi-Max-Oscillating-Tool-Universal-Adapter.jpg

Επίσης κυκλοφορούν και εξαρτήματα Universal που εφαρμόζουν σε πολλά μοντέλα χωρίς την χρήση αντάπτορα.

univ.jpg