Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Με κόλλα δύο συστατικών!
Ίσως να είναι καλύτερο ένα κομμάτι πλεξιγκλας τεσσαρακι.
Για ρώτα όμως μήπως βρεις ένα πενταρακι η εξαρακι καλύτερα αλουμίνιο θαλάσσης που θα είναι εντελώς ακαμπτο.
Αν με δέκα δεκαπέντε ευρώ αγοράσεις αυτό θα είναι για μια ζωή.

Μαστόρια, γιά προτείνετε ένα χρώμα να βάψω το ξήλινο βαλιτσάκι (γιά το GOP 10,8) που φτιάχνω.
Να το κάνω στο χρώμα των L-BOX λέτε, ή καλύτερα να μη δίνει στόχο, αφού είναι φτιαχτό?

Μαστόρια, γιά προτείνετε ένα χρώμα να βάψω το ξήλινο βαλιτσάκι (γιά το GOP 10,8) που φτιάχνω.
Να το κάνω στο χρώμα των L-BOX λέτε, ή καλύτερα να μη δίνει στόχο, αφού είναι φτιαχτό?

Αν χρησιμοποιήσεις λαδομπογιά πρέπει πρώτα να περάσεις ένα χέρι βελατούρα.
Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις βερνίκι εμποτισμού σε μπλε χρώμα (ΜΥΚΟΝΟΣ).

Για εμένα το OSB είναι πολύ όμορφο όπως είναι!
Επίσης αν το βαψεις θα φαίνεται πολύ άσχημο καθώς είναι ανάγλυφο και θα δείχνει σαν ένα κουτί που έχει περάσει χίλια κύματα και κακουχιες χιλιογδαρμενο!
Πέρασε το ένα βερνικακι και αν βρεις κανένα αυτοκόλλητο του το βάζεις για ομορφιά!
Γνώμη μου!

Με εμποτισμού?...να το κάνω σκούρο και να φαίνονται και τα νερά?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ή να του ρίξω μιά κάσια, να το κάνω κατράμι μαύρο?

Εγώ στο τραπέζι του ρούτερ έβαλα πλάκα inox. Είναι 2 χιλιοστά νομίζω αλλά δεν κινείται στο ελάχιστο. Το μόνο πρόβλημα είναι το τρύπημα. Εγώ το τρυπησα με πλάσμα από εκεί που το πήρα. Για τις τρύπες για βίδες χάλασα καμία δεκαριά τρπανια κ τα κατάφερα.

Καινουργιοι δισκοι κοπης απο την Bosch
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Νεκταριε για πες...Ειναι στη wish list μου..
Τι να πω' απλα ενα κακεντρεχο σχολιο εκανα. Αν και δεν μου γεμισε και το ματι :smash:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εγώ στο τραπέζι του ρούτερ έβαλα πλάκα inox. Είναι 2 χιλιοστά νομίζω αλλά δεν κινείται στο ελάχιστο. Το μόνο πρόβλημα είναι το τρύπημα. Εγώ το τρυπησα με πλάσμα από εκεί που το πήρα. Για τις τρύπες για βίδες χάλασα καμία δεκαριά τρπανια κ τα κατάφερα.

Τι είδους τρυπάνια χρησιμοποίησες και χάλαγαν ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Τι να πω' απλα ενα κακεντρεχο σχολιο εκανα. Αν και δεν μου γεμισε και το ματι :smash:

Α,οκ!Νομιζα βρε πως το ειχες δουλεψει.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Τι είδους τρυπάνια χρησιμοποίησες και χάλαγαν ?
Κοβαλτιου. Αν λίγο ανέβει η θερμοκρασία, λέγεται το Ινδή κ δεν τρυπιέσαι με τίποτα.

Φιλτατε βγαλε το auto correction!!
Χάχαχα. Το marshmallows το έχει κάνει το κινητό καινούριο!! Λοιπόν, το ινοξ όταν ανεβάσει λίγο θερμοκρασία, καίγεται κ δεν τρυπιέται με τιποτα.
Κοβαλτιου. Αν λίγο ανέβει η θερμοκρασία, λέγεται το Ινδή κ δεν τρυπιέσαι με τίποτα.

Περίεργο.
Χρειαζόταν σχετικά χαμηλές στροφές και λαδάκι σαπουνόνερο ή έστω σκέτο νεράκι για ψύξη αλλά είσαι σίγουρος οτι χρησιμοποίησες κοβαλτίου;