karmen1983
AVClub Addicted Member
Εποξική βάλε και άσε πάνω τούβλα ή κάτι βαρύ τεσπα αφου βάλεις άλλο ένα κομμάτι κόντρα πλακέ απο πάνω για να πιέσει ομοιομορφα
Μαστόρια, γιά προτείνετε ένα χρώμα να βάψω το ξήλινο βαλιτσάκι (γιά το GOP 10,8) που φτιάχνω.
Να το κάνω στο χρώμα των L-BOX λέτε, ή καλύτερα να μη δίνει στόχο, αφού είναι φτιαχτό?
Της πλακας ειναι νικο...
Τι να πω' απλα ενα κακεντρεχο σχολιο εκανα. Αν και δεν μου γεμισε και το ματι :smash:Νεκταριε για πες...Ειναι στη wish list μου..
Εγώ στο τραπέζι του ρούτερ έβαλα πλάκα inox. Είναι 2 χιλιοστά νομίζω αλλά δεν κινείται στο ελάχιστο. Το μόνο πρόβλημα είναι το τρύπημα. Εγώ το τρυπησα με πλάσμα από εκεί που το πήρα. Για τις τρύπες για βίδες χάλασα καμία δεκαριά τρπανια κ τα κατάφερα.
Τι να πω' απλα ενα κακεντρεχο σχολιο εκανα. Αν και δεν μου γεμισε και το ματι :smash:
Κοβαλτιου. Αν λίγο ανέβει η θερμοκρασία, λέγεται το Ινδή κ δεν τρυπιέσαι με τίποτα.Τι είδους τρυπάνια χρησιμοποίησες και χάλαγαν ?
Χάχαχα. Το marshmallows το έχει κάνει το κινητό καινούριο!! Λοιπόν, το ινοξ όταν ανεβάσει λίγο θερμοκρασία, καίγεται κ δεν τρυπιέται με τιποτα.Φιλτατε βγαλε το auto correction!!
Κοβαλτιου. Αν λίγο ανέβει η θερμοκρασία, λέγεται το Ινδή κ δεν τρυπιέσαι με τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.