Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Καλη φαση,αλλα δεν το στελνουν Ελλαδα!

Το Amazon.de δεν το στέλνει Ελλάδα αλλά ο sourcingmap ο ίδιος το στέλνει, κάνε κλικ στο "2 new from EUR 7.31" και κλικ στο "Add to Basket".

Δημήτρη διαφέρει σε ελάχιστα σημεία από αυτό που φέρνει το lidl με ένα κατοστάρικο.
Αν δεν επείγει πόσταρε στο κατάλληλο νήμα μπας κια υπάρχει πουθενά διαθέσιμο να σου το στείλει κάποιος.

Νικο το λεω μηπως και η διαφορα στην τιμη αντικατοπτριζεται σε σημαντικες διαφορες οπως η ακριβεια κοπης. Αν μπορει καποιος να προτεινει καποιο ας το κανει, μεχρι 170 ευρω.

Νικο το λεω μηπως και η διαφορα στην τιμη αντικατοπτριζεται σε σημαντικες διαφορες οπως η ακριβεια κοπης. Αν μπορει καποιος να προτεινει καποιο ας το κανει, μεχρι 170 ευρω.

Χρειαζεσαι πραγματικα συρομενο φαλτσοπριονο? Θα κοβεις 20-30 ποντους πλατος σανιδες συχνα? Μη μπλεκεις με τα μιζερα Einhell. Χιλιες φορες parkside.
Με 70 ευρουδακια παιρνεις ενα κανονικο και skil.

βρε παιδιά επειδή είμαι στο ψάξιμο για radial φαλτσοπρίονο, καλοβλέπω το παρακάτω.

http://www.e-shop.gr/faltsopriono-syromeno-ilektriko-einhell-me-laser-th-sm-2131-dual-4300835-p-TLS.051084

Βλέπω ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και από το amazon και άλλα γερμανικά site έχει καλή βαθμολογία.

φίλε μου, εάν δεν χρειαστείς radial, στο λιντλ μεταμόρφωσης και ν.ιονιας έχει ένα φαλτσοπριονο για 69 ευρω.

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα την γνώμη σας για ένα παλμικό που θα ήθελα να πάρω και μου φαίνεται πολύ καλή προσφορά

Κατσαβίδι παλμικό μπαταρίας DEXTER 12V στα 70 ευρώ με ροπή 90Nm

8862428_AE8_A9_DC3_F3752_A44_D3_B39_B2_B6.jpg]

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...savidi-palmiko-mpatarias-dexter-12v-61456374/

Ποια είναι η άποψή σας;

Τελικά το αγόρασα. Μικρό και βολικό όπως το περίμενα, ωραία υφασμάτινη θήκη.
Τα θετικά, η ανταλλακτική μπαταρία κοστίζει 23 ευρώ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα εργαλεία της σειράς των 12V.
Επίσης φορτίζει πλήρως στα 30 λεπτά!
Καλό μου φάνηκε, θα το τεστάρω και θα γράψω εντυπώσεις και παρουσίαση.
Θα το εκτιμούσα αν μου έγραφε κάποιος κάποιο σκληρό τεστ για το εργαλείο γιατί είναι το πρώτο παλμικό που πιάνουν τα χέρια μου.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Τελικά το αγόρασα. Μικρό και βολικό όπως το περίμενα, ωραία υφασμάτινη θήκη.
Τα θετικά, η ανταλλακτική μπαταρία κοστίζει 23 ευρώ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα εργαλεία της σειράς των 12V.
Επίσης φορτίζει πλήρως στα 30 λεπτά!
Καλό μου φάνηκε, θα το τεστάρω και θα γράψω εντυπώσεις και παρουσίαση.
Θα το εκτιμούσα αν μου έγραφε κάποιος κάποιο σκληρό τεστ για το εργαλείο γιατί είναι το πρώτο παλμικό που πιάνουν τα χέρια μου.

Αφου το πηρες τωρα τι τομθες το τεστ...
Ευκαιρια να το κανεις ΕΣΥ ενα σκληρο τεστ και να μας πεις τις εντυπωσεις σου, που ισως βοηθησουν σε μελλοντικο ενδιαφερομενο και αγοραστη.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αν δεν το χρειαζεσαι το radial, και δεν το βρισκεις ως parkside, δες το skill!

Πάντα λιθίου - λόγω ηλιθίου.
ΟΚ θα το τεστάρω σε μια μεγάλη βίδα κάθετα σε ξύλο σε σχέση με το 18V B&D που έχω (40Nm αλλά δεν ξέρω αν η μέγιστή ροπή του B&D είναι για βίδωμα ή διάτρηση)

όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, το ευκολότερο τεστ είναι να πάρεις ένα μακρύ στριφώνι και να διαπεράσεις ένα μασίφ τάκο παλέτας, εάν το χωνέψεις κιόλας ακόμη καλύτερα, πρόσεχε μόνο μετά που θα το ξεβιδώσεις...το στριφώνι θα είναι "βαρύ"....

Καλημέρα παιδιά. Το φαλτσοπρίονό μου το έδωσα επειδή θέλω radial. Μου έχει χρειαστεί να κόψω 30 πόντους σανίδα πολλές φορές, γιαυτό.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, το ευκολότερο τεστ είναι να πάρεις ένα μακρύ στριφώνι και να διαπεράσεις ένα μασίφ τάκο παλέτας, εάν το χωνέψεις κιόλας ακόμη καλύτερα, πρόσεχε μόνο μετά που θα το ξεβιδώσεις...το στριφώνι θα είναι "βαρύ"....

Χαχα.... Και εγω το λεω αυτο .... Αλλα λίγοι το πιάνουν το νοημα ....