Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Και πολύ καμάρι ο Κυριάκος !
Αλήθεια τι ομάδα να είναι ; φαντάζομαι καμμιά ΑΕΚ, ΑΡΗΣ έτσι για να πηγαίνει ασορτί με τα εργαλεία αχαχαχαχα :ernaehrung004:

Χαχαχαχα.
Παναθηναϊκός είμαι Γιώργο.
Πάντως παιδιά όντως παιδική χαρά ήταν εκεί!!! Όλα ήταν λειτουργικά να τα δοκιμάσεις!!!!
Τζουτζη βάλε τις φώτο ρε συ!!!
Λειτουργικά και τα δοκίμαζες!!!
Κλαίω πραγματικά!
Λες να μπορέσω το απόγευμα της τρίτης στο Δετσικα να δουλέψω την σέγα που την βλέπω στον ύπνο μου?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Χαχαχαχα.
Παναθηναϊκός είμαι Γιώργο.
Πάντως παιδιά όντως παιδική χαρά ήταν εκεί!!! Όλα ήταν λειτουργικά να τα δοκιμάσεις!!!!
Τζουτζη βάλε τις φώτο ρε συ!!!

Τις ανέβασα !
Ρίξε μια μάτια πιο πανω.
Δεν εχω άλλες.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αααααχ ποια σέγα.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4959
Ή
http://ergalia.gr/seges/5333-dcs331n.html

Βασιλη θα τη δεις σίγουρα. Για δοκιμή, δεν ξέρω.

Τις ανέβασα !
Ρίξε μια μάτια πιο πανω.
Δεν εχω άλλες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασιλη θα τη δεις σίγουρα. Για δοκιμή, δεν ξέρω.

Να τη δω μόνο δεν μου λέει κάτι. Το θέμα είναι να δεις πως κάθεται στο χέρι την ώρα που κόβει, αμα έχει κραδασμους, αμα γενικά είναι αυτό που αξίζει τα 2 κατοσταρικα.

Αν το ζητησεις δεν νομιζω να στο αρνηθουν τα παιδια του φορτηγου.

Στο event αυτο ειχα την ευκαιρεια να δω και να δουλεψω την φορητη μεγγενη-παγκο της TRITON.
Αγαπη και Μπαμπη εχω να πω πως ειναι εργαλειο!!!

Ειδικα σε σιδηρο-ξυλοκατασκευες σε συνδιασμο με ενα σταντ με ραουλα κανει θαυματα!!
51m3RP%2BA76L._SL1000_.jpg

51cCIRZZC-L._SL1000_.jpg

317aKAIik6L.jpg

Εχει δυο τυπους.
Την Triton SJA200 SuperJaws Portable Clamping System που εχω βαλει παραπανω και ξεκινα στις 90 λιρες αγγλιας συν μεταφορικα στην αμαζονα και την μεγαλυτερη Triton SJA300 Super Jaws XXL στα 114 αγγλικα λιρονια.
Η 300 βλεπω παραδιδεται και Ελλαδα απο οτι βλεπω.
61CfGCR%2Bf6L._SL1000_.jpg

Εχει δυο τυπους.
Την Triton SJA200 SuperJaws Portable Clamping System που εχω βαλει παραπανω και ξεκινα στις 90 λιρες αγγλιας συν μεταφορικα στην αμαζονα και την μεγαλυτερη Triton SJA300 Super Jaws XXL στα 114 αγγλικα λιρονια.
Η 300 βλεπω παραδιδεται και Ελλαδα απο οτι βλεπω.
61CfGCR%2Bf6L._SL1000_.jpg

Δεν την λες και πανάκριβη. Πλέον σχεδόν ένα κατοστάρικο (1.15 έχει η λίρα σήμερα)

εάν μαζευτούν αρκετά κομμάτια δεν ρωτάτε σε κάποιο μαγαζί μήπως το φέρει αυτός μαζί με άλλα που θα παραλάβει και να το πουλήσει με ένα λογικό κέρδος?