Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχει site. Είναι στην Ηλιουπολη Ελ. Βενιζελου 56 και λέγεται Γεωργακοπουλος Γιωργος. Εξυπηρετικός τύπος. Απ' ότι γράφανε στο άλλο φορουμ δεν δέχεται αλλαγές, οπότε τσεκάρεις επιτόπου αν σου κάνει. Δεν ήξερα και τι ακριβώς να τσεκάρω απλά το έβαλα μπροστά, ανεβοκατέβασα τον μοχλό - δεν είδα τίποτα περίεργο και το πήρα.

Το δεν δέχεται αλλαγές, είτε σε νέο είτε σε μεταχειρισμένο αλλά λειτουργικό (όχι για ανταλλακτικά δηλαδή) πράγμα , από την στιγμή που το πουλάει κανονικά με παραστατικά....είναι κάτι που δεν στέκει νομίζω.

Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχει site. Είναι στην Ηλιουπολη Ελ. Βενιζελου 56 και λέγεται Γεωργακοπουλος Γιωργος. Εξυπηρετικός τύπος. Απ' ότι γράφανε στο άλλο φορουμ δεν δέχεται αλλαγές, οπότε τσεκάρεις επιτόπου αν σου κάνει. Δεν ήξερα και τι ακριβώς να τσεκάρω απλά το έβαλα μπροστά, ανεβοκατέβασα τον μοχλό - δεν είδα τίποτα περίεργο και το πήρα.
Την καθετοτητα τρυπανιού και τράπεζας έπρεπε να κοιτάξεις προφανώς!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το δεν δέχεται αλλαγές, είτε σε νέο είτε σε μεταχειρισμένο αλλά λειτουργικό (όχι για ανταλλακτικά δηλαδή) πράγμα , από την στιγμή που το πουλάει κανονικά με παραστατικά....είναι κάτι που δεν στέκει νομίζω.
Ναι, όντως ακούγεται περίεργο. Βασικά εμπιστεύτηκα ένα φορουμίτη που δείχνει να ξέρει, και είπα πάρ'το και ότι γίνει. Για να είμαστε δίκαιοι, ο τύπος δεν μου είπε τίποτα περί επιστορφών - στο φόρουμ το έγραφαν μόνο

Την καθετοτητα τρυπανιού και τράπεζας έπρεπε να κοιτάξεις προφανώς!
Από την έρευνα που έκανα στο internet πριν την αγορά, μου έμεινε η εντύπωση ότι τα τραπέζια στα πιο φτηνά δράπανα ΔΕΝ είναι τελείως κάθετα. Απλά ρυθμίζεις με την βίδα το δεξιά-αριστερά και με λάμες το μπρος-πίσω για να το φέρεις στα ίσια του. Αντίθετα ο τζόγος στο τσοκ είναι θέμα που δεν λύνεται εύκολα. Εξάλου το μισό χιλιοστό διαφορά φάνηκε μόνο όταν έβαλα μια λοξή βέργα στο τσοκ που να ακουμπάει στην άλλη άκρη της, τις γωνίες του τραπεζιού. Με χάρακα-γωνία δεν το έπιανε το μάτι μου.

Επειδή βλέπω πολλά να λέγονται για router, εγώ που ψάχνω κάποιο για πολύ σπάνια χρήση και κυρίως ανάποδα σε πάγκο, τι να πάρω;
1) parkside
2) κάποιο από τα φτηνά einhell-verto
3) να ψάξω για κάποιο μεταχειρισμένο black&decker

Επειδή βλέπω πολλά να λέγονται για router, εγώ που ψάχνω κάποιο για πολύ σπάνια χρήση και κυρίως ανάποδα σε πάγκο, τι να πάρω;
1) parkside
2) κάποιο από τα φτηνά einhell-verto
3) να ψάξω για κάποιο μεταχειρισμένο black&decker
Έχεις κάποιο budget κατά νου;

Δημήτρη επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, μπορεί να σου αρέσει πολύ και να το χρησιμοποιείς πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις τώρα.

εγώ εάν έπαιρνα τώρα ρούτερ για ανάποδα στο πάγκο θα αγόραζα κάποιο που να παίρνει 12,7 κοπτικά.

Η γνώμη μου είναι να βρεις ένα που να παίρνει 1/2 κουτί και, να μπορείς να αλλάξεις collet και να μπορεί ψιλό εύκολα να ανεβοκατεβαινει.

Το γνωριζετε οτι οι κολλες πολυουρεθανικης βασης διαστελλονται?
Τουλαχιστον η durostickd90 ναι!
Τη χρησιμοποιησα σημερα και διαπιστωσα πως οσο περνουσε η ωρα εσπρωχναι αυτα που κολλησα. Αναγκαστικα χρησιμοποιησα σφικτηρες για συγκρατηση.
Να παραμενουν σε ιδιο ογκο ή συστολη ειχα συναντησει, αλλα διαστολη οχι.

Το γνωριζετε οτι οι κολλες πολυουρεθανικης βασης διαστελλονται?
Τουλαχιστον η durostickd90 ναι!
Τη χρησιμοποιησα σημερα και διαπιστωσα πως οσο περνουσε η ωρα εσπρωχναι αυτα που κολλησα. Αναγκαστικα χρησιμοποιησα σφικτηρες για συγκρατηση.
Να παραμενουν σε ιδιο ογκο ή συστολη ειχα συναντησει, αλλα διαστολη οχι.

Εννοείται...
Η καλύτερη ξυλόκολλα που έχω χρησιμοποιήσει είναι η Bisson. Πολύ κοντά και η Mercola.
Πάντα με σφιχτήρα γιατί διαστέλλονται και γεμίζουν τα κενά. Ειδικά η Bison λες και είναι αφρός πολυουρεθάνης. Θέλει προσοχή στα τρεξίματα όμως, ακόμα κι απ´ τα χέρια πολύ δύσκολα φεύγει.

B682E90290B49703B924FCB6FB04D2ED.jpg

Το αναποδο κανει η titebond . Απορροφα υγρασια απο το ξυλο και το τραβα. Βεβαια αυτο εχει το μειονεκτημα οτι οταν εχει υγρασια ο χωρος που κολλαμε, η κολλα δεν στεγνωνει...

Μολις γυρισα απο τοπικο μαγαζι και πηρα μια πολυουρεθανης saratoga , αυτος μου την προτεινε οταν του ειπα για θαλασσα και ξυλινα ψαροντουφεκα για να δουμε θα ειναι καλη;

Μολις γυρισα απο τοπικο μαγαζι και πηρα μια πολυουρεθανης saratoga , αυτος μου την προτεινε οταν του ειπα για θαλασσα και ξυλινα ψαροντουφεκα για να δουμε θα ειναι καλη;

Αυτή Βασίλη είναι για τη δουλειά που θες.