Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

http://www.xtools.gr/κόλλες-ειδικών...ratoga-500gr-πολυουρεθάνης-8005860577008.html
μπαμπη αν διαβασεις τα χαρακτηριστικα μαλλον εχει δικιο ο εμπορος που μου την προτεινε!

Βασίλη δεν αμφιβάλω.... Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος.
Αυτή που σου είπα εγώ έχει τα ίδια χαρακτηρηστικά και στη σύστησα λόγω τιυ οτι την έχω και την έχω δοκιμάσει.

μπαμπη εισαι απ τα ατομα εδω μεσα που για μενα η γνωμη σου μετραει !!αν ειχα ρωτησει πριν την παρω εδω θα επαιρνα την mercola!

Vfm μοιρογνωμονιο χαρακας, αναλογικο και κατα προτιμιση συμμαζεμενο σε μεγεθος, υπαρχει?

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Vfm μοιρογνωμονιο χαρακας, αναλογικο και κατα προτιμιση συμμαζεμενο σε μεγεθος, υπαρχει?
Ποσο συμμαζεμενο μεγεθος; Και θες να ειναι και χαρακας;

στα σχολικά είδη, κάτι πλαστικά.

Ισως δεν εδωσα καλα τη περιγραφη.
Αυτα τα σπαστα που βγαζει κατα καιρους το lidl, τα ηλεκτρονια και δειχνει τις μοιρες. Κατι τετοιο σε αναλογικο ομως. Οσο για το μεγεθος να μην ειναι πχ μισο μετρο, πιο μικρο. Γενικοτερα δεν θελω να ειναι ηλεκτρονικο η μπαταριας, δεν με νοιαζει η ακριβεια δεκατων. Απλα να ειναι ευδιαγνωστο και ακριβες σε αυτο που λεει. Κατσε να γοογλαρω λιγο.,λ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://images.e-shop.gr/images/TLS/BIG/TLS.030475.jpg
Αυτο αλλα στο αναλογικο.

Το αναλογικο ειναι αυτο
storm%20024-42.jpg

και αυτο
46-825.jpg

Νεκ αν θυμάσαι είχα φέρει ένα πολύεργαλειο μετρήσεων Rolson.
Γωνιομετρο, γωνία μαραγκού και εύρεση κέντρου μαζί σε ένα.
Ναι εσυ λες για αυτο
DT55312.jpg

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το αναλογικο ειναι αυτο
storm%20024-42.jpg

και αυτο
46-825.jpg

Ναι εσυ λες για αυτο
DT55312.jpg
Κάτι τέτοιο. Θελω όμως απο τον άξονα περιστροφής και πίσω να μην έχει συνέχεια ο χαρακας. Σαν τη στελα δηλαδή αλλα με μοίρες.

Υπαρχει ψηφιακή στελα... Σε αναλογικό η λυση ειναι μια στελα και ενα πίνακας μοιρών για να την ρυθμίζεις . Εγω παντως θα αγόραζα την ψηφιακή στελα...
ss_UniversalAngleGuide.jpg

41fONvIpIyL.jpg

Αυτο ισως;

http://www.axminster.co.uk/veritas-bevel-setter-202376

202376_xl.jpg

Νεκ μιλά τι θέλεις.
Και το λιντλ βγάζει κατά καιρούς ψηφιακό γωνιομετρο.

Θελω ενα εργαλειο να μετραει κλισεις, να μετραει γωνιες χωρις να βασιζομαι στη πλακετοσυνη του και τις συνοδες μπαταριες.

Καποιος ειχε βαλει ενα πορτοκαλι παγκοπριονο einhell. Δεν το βρηκα ουτε σε καταστηματα ουτε σε καταλογους. Θυμαται καποιος αν ειναι παλαιο μοντελο ή αν εχει το Link; Φαινοταν ποιοτικο( ! ) και μεγαλο.

Καποιος ειχε βαλει ενα πορτοκαλι παγκοπριονο einhell. Δεν το βρηκα ουτε σε καταστηματα ουτε σε καταλογους. Θυμαται καποιος αν ειναι παλαιο μοντελο ή αν εχει το Link; Φαινοταν ποιοτικο( ! ) και μεγαλο.

Ο βασιλης μαλλον και ηταν στοκ, παλιο μοντελο απο φυσικο καταστημα.