Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

καλησπερα σε ολους
αξιζει αυτη η προσφορα για γωνιακο τροχο??

τον εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

μια ανακοινωση που ειχε ποσταρει ενας φιλος απο εδω σχετικα με καποιους τροχους της bosch λογω προβληματος ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως ηταν για ολα τα μοντελα??

http://www.e-shop.gr/goniakos-ilekt...25-cie-1700watt-125mm-060179h002-p-TLS.031096
Έχει μια ανακοίνωση που ειχε βγάλει η bosch https://www.anglegrindercare.com/el_EL/form

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα σε ολους
αξιζει αυτη η προσφορα για γωνιακο τροχο??

τον εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

μια ανακοινωση που ειχε ποσταρει ενας φιλος απο εδω σχετικα με καποιους τροχους της bosch λογω προβληματος ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως ηταν για ολα τα μοντελα??

http://www.e-shop.gr/goniakos-ilekt...25-cie-1700watt-125mm-060179h002-p-TLS.031096

Είναι φοβερό εργαλείο με στοιχεία προσανατολισμενα στην δύναμη και την προστασία του χρήστη!
Το θέμα με την ανάκληση ήταν για 230 χιλιοστά μοντέλα.

καλησπερα στη παρεα.Εχω κατι δοκαρια και ταβλες και θελω να φτιαξω ενα σκυλοσπιτο, συν και αλλες δουλειες στην πορεια.Το προβλημα μου και οι αποριες μου ειναι οτι θελω να αγορασω ενα φαλτσοπριονο.Οι διαφορα με το δισκοπριονο ειναι οτι κοβει και φαλτσα?Να προτειμησω σταθερο ή χειρος?
Καποια Einhell βλεπω σε καλες τιμες ή να περιμενω του Litl? Τι αλλο να κοιταξω στις προδιαγραφες (δοντια δισκου, βαθος κοπης,να εχει λειζερ,κ.α)
Καποια προταση?

Αναφερει δεκαπλασια πιεση απο αυτη του δικτυου και 3-4 φορες μεγαλυτερη απο την πιεση που παιρνεις εαν στο λαστιχο του δικτυου βαλεις απλο πιεστικο.
Εγω στον κηπο και στις βεραντες εχω πιεστικα λαστιχου που πετανε το νερο με ισχυρη πιεση. Και αυτοκινητο πλενεις και μηχανες και επιπλα κηπου και τοιχους.
Αν το εργαλειο τωρα ειναι 3-4 φορες ισχυροτερο απο τα κοινα πιεστικα του λαστιχου, κρινω οτι ειναι μια χαρα για εργαλειο μπαταριας με ολα τα καλα που αυτο συνεπαγεται.
Αποδοση ηλεκτρικου με τα 100+ bars αποκλειεται να πιασει ποτε, αυτο το γνωριζουμε. Αν θελω να τριψω τις πλακες στον κηπο, οκ, θα βγαλω το bosch :))

Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ, θα το ήθελα...

οποτε αν κρινω απο τα σχολια σας αξιζει το μηχανακι με 1000....
πιστευω και η τιμουλα ειναι πολυ καλη

ειχα σταμπαρει τον Bosch GWS 11-125 CI και ολο το σκεφτομουνα να τον παρω αλλα ηρθε τωρα η προσφορα αυτη και ειναι περιπου 15 - 20 η διαφορα τους οποτε πιστευω δεν τιθετε θεμα

αν και ο φιλος που τον εχει στην κατοχη του μας πει 1-2 λογια παραπανω τον κλεινω ...

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

καλησπερα στη παρεα.Εχω κατι δοκαρια και ταβλες και θελω να φτιαξω ενα σκυλοσπιτο, συν και αλλες δουλειες στην πορεια.Το προβλημα μου και οι αποριες μου ειναι οτι θελω να αγορασω ενα φαλτσοπριονο.Οι διαφορα με το δισκοπριονο ειναι οτι κοβει και φαλτσα?Να προτειμησω σταθερο ή χειρος?
Καποια Einhell βλεπω σε καλες τιμες ή να περιμενω του Litl? Τι αλλο να κοιταξω στις προδιαγραφες (δοντια δισκου, βαθος κοπης,να εχει λειζερ,κ.α)
Καποια προταση?
Και τα δυο κοβουν σε γωνια....απο εκει και περα το φαλτσοπριονο παγκου ειναι για καθετες κοπες ενω το δισκοπριονο χειρος βολευει περισσοτερο σε μακριες οριζοντιες κοπες(πχ κοντρα πλακε) χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν κοβει και καθετα.Εαν θες ενα και για τις δυο περιπτωσεις πας σε χειρος.Εγω δεν μπορω να σου προτεινω κατι λιγοτερο απο το gks190 της bosch(ειναι το μονο που εχω δουλεψει και ειμαι υπερευχαριστημενος)!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Και τα δυο κοβουν σε γωνια....απο εκει και περα το φαλτσοπριονο παγκου ειναι για καθετες κοπες ενω το δισκοπριονο χειρος βολευει περισσοτερο σε μακριες οριζοντιες κοπες(πχ κοντρα πλακε) χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν κοβει και καθετα.Εαν θες ενα και για τις δυο περιπτωσεις πας σε χειρος.Εγω δεν μπορω να σου προτεινω κατι λιγοτερο απο το gks190 της bosch(ειναι το μονο που εχω δουλεψει και ειμαι υπερευχαριστημενος)!
εριξα μια ματια στο youtube το bosch και ειδα καποια βιντεακια.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι με ενα σταθερο θα κανω πιο ευθειες και σταθερες κοπες ενω με το χειρος μπορει να εχει κραδασμους και να ξεφευγει λιγο.Βεβαια οπως ειπες το σταθερο σε περιοριζει στο μηκος (π.χ. κοντρα πλακε). Δηλαδη το σταθερο ειναι μονο για καδρονια και ταβλες αν καταλαβα σωστα.
Μπορει το χειρος να γινει σταθερο με καποιο ετοιμο παγκο ή με εναν παγκο φτιαχτο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

εριξα μια ματια στο youtube το bosch και ειδα καποια βιντεακια.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι με ενα σταθερο θα κανω πιο ευθειες και σταθερες κοπες ενω με το χειρος μπορει να εχει κραδασμους και να ξεφευγει λιγο.Βεβαια οπως ειπες το σταθερο σε περιοριζει στο μηκος (π.χ. κοντρα πλακε). Δηλαδη το σταθερο ειναι μονο για καδρονια και ταβλες αν καταλαβα σωστα.
Μπορει το χειρος να γινει σταθερο με καποιο ετοιμο παγκο ή με εναν παγκο φτιαχτο?
Αν ψαξεις στο youtube υπαρχουν πολλα αυτοσχεδια πλανα αλλα παραμενει κατι πολυ επικινδυνο

οποτε αν κρινω απο τα σχολια σας αξιζει το μηχανακι με 1000....
πιστευω και η τιμουλα ειναι πολυ καλη

ειχα σταμπαρει τον Bosch GWS 11-125 CI και ολο το σκεφτομουνα να τον παρω αλλα ηρθε τωρα η προσφορα αυτη και ειναι περιπου 15 - 20 η διαφορα τους οποτε πιστευω δεν τιθετε θεμα

αν και ο φιλος που τον εχει στην κατοχη του μας πει 1-2 λογια παραπανω τον κλεινω ...

Τάσο να τον πάρεις, τον καινούργιο δεν τον έχω δουλέψει πολύ αλλά έχει δύναμη να καταφέρει τα πάντα.
Έχω έναν 13-125 εδώ και χροοοοοονια και φτου φτου είναι σκύλος!!!!
Φαντάσου αυτός που επιπρόσθετα έχει και σύστημα συμπλεκτη ασφαλείας για μπλοκάρισμα άξονα σε μάγκωμα δίσκου.

Εδω υπαρχουν ενα σωρο πανιισχυρα 18βολτα, απο αλυσοπριονα μεχρι σκαπτικα δραπανα, που βασιζεσαι και λες οτι δεν θα εχει τοση πιεση ωστε να πλυνει εναν τοιχο??
Και γω ειχα τις αμφιβολιες μου οταν πρωτοπηρα 18βολτο αλυσοπριονο μπαταριας, μεχρι που το δοκιμασα...

Μιχάλη το λες σε εμένα που είχα 40βολτο αλυσοπρίονο?
Εχω αμφιβολίες γιατί πιεστικό είναι από πιο ενεργοβόρα μηχανήματα, οπότε δεν είναι λογικό ένα 18βολτο να μπορεί να πλένει τοίχος. Για να καθαρίζεις καρέκλες, τραπεζάκια άντε και λίγο την λάσπη καλό είναι, από εκεί και πέρα όμως δεν κάνει για τίποτε άλλο.

Αυτο δεν λεγεται αμφιβολια, λεγεται βεβαιοτητα:))
Αλλο βρε Νικο να εχεις αμφιβολιες για την αποδοση του, οπως εχουν ολοι και αλλο να επιμενεις οτι περα απο τραπεζακια και καρεκλες δεν κανει για τιποτε αλλο.

Ποσο βεβαιος λοιπον μπορει να εισαι οτι δεν μπορει να πλυνει επαρκως ενα τοιχο η ενα αυτοκινητο την στιγμη που λεει οτι δεκαπλασιαζει την πιεση απο το νερο του λαστιχου?

Αυτο δεν λεγεται αμφιβολια, λεγεται βεβαιοτητα:))
Αλλο βρε Νικο να εχεις αμφιβολιες για την αποδοση του, οπως εχουν ολοι και αλλο να επιμενεις οτι περα απο τραπεζακια και καρεκλες δεν κανει για τιποτε αλλο.

Ποσο βεβαιος λοιπον μπορει να εισαι οτι δεν μπορει να πλυνει επαρκως ενα τοιχο η ενα αυτοκινητο την στιγμη που λεει οτι δεκαπλασιαζει την πιεση απο το νερο του λαστιχου?

Η πίεση από μόνη της δεν λέει κάτι, σημασία έχει και η παροχή νερού.
Αν κρίνω από το βίντεο αυτή είναι πολύ μικρή σε σημείο να νομίζεις ότι ψεκάζεις με ψεκαστήρα πλάτης.

Δυστυχώς και εγώ δεν έχω πειστεί.
Λοιπόν θα βάλουμε ρεφενε χρήματα να το αγοράσουμε να δούμε.
Αν δε μπορεί να βγάλει βρυα κ μουχλα από τοίχο χάνεις το στοίχημα.
Παιδια,οταν ο τοιχος εχει βρυα,δεν θελει πλυσιμο...θελει σοβάτισμα!
Δεν θελουμε να βγαλουμε το μαρμαρο,θελουμε να τον ξεπλυνουμε απ την σκονη του τριψιματος ή να ξεπλυνουμε τη σκονη απ το ασταρι.
Και μιλαμε ότι θα κανουμε τη δουλεια μας με ένα κουβα νερο και σε μερος που δεν εχουμε όχι μονο ρευμα αλλα και δικτυο νερου!!!

Το Κ6 εχω και δεν τραβάει από κουβα...

Δυστυχώς και εγώ δεν έχω πειστεί.
Λοιπόν θα βάλουμε ρεφενε χρήματα να το αγοράσουμε να δούμε.
Αν δε μπορεί να βγάλει βρυα κ μουχλα από τοίχο χάνεις το στοίχημα.

Mα δεν ανταγωνιζεται τα ηλεκτρικα πιεστικα! Τα ηλεκτρικα βγαζουν τα βρυα και τη μουχλα απο τις πλακες, εκει χρειαζονται πολλα bar.
Δε χρειαζεται ρεφενε, αμα βγαλει η ryobi θα το παρω μονος μου :))

Εχεις δουλεψει ποτε το πιεστικο σου με πηγη νερου εκτος βρυσης? Μειωνεται η αποδοση αν τραβας απο κουβα απο το να εχεις το λαστιχο πανω στο πιεστικο?

Δεν μειώνεται η απόδοση του.
Τα 3 τα κάνει 150 bar, τα μηδέν να τα κάνει 147?

Επίσης όταν λέμε πλενουμε τοίχο κάτι τέτοιο εννοούμε και όχι να βγάλουμε σκόνη ρε παιδιά.
Αυτό γίνεται και με το λάστιχο.

Καλησπέρα παιδιά έχω το Bosch psr 1080 li και θελω να το δώσω σε τι τιμή λέτε να το βαλω;ειναι αγορασμένο τον 11/2015 Στα 77 ευρώ
465c560fc3f13e1c7cc04b8a6e0b387c.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με 60 πιστεύω φεύγει για πλάκα... 70 ίσως και αν σε παζαρέψει κάποιος να το δώσεις 60 - 65

Εγώ πάνω από 45 ευρώ δεν θα έδινα

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk