Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

καλησπερα σε ολους
αξιζει αυτη η προσφορα για γωνιακο τροχο??

http://www.e-shop.gr/goniakos-ilekt...25-cie-1700watt-125mm-060179h002-p-TLS.031096

Πόσο τον είχε προσφορά; γιατί τώρα το δείχνει εξαντλημένο. Είναι από τις κλασικές προσφορές eshop που μπαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πόσο τον είχε προσφορά; γιατί τώρα το δείχνει εξαντλημένο. Είναι από τις κλασικές προσφορές eshop που μπαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα;

Νομίζω στα 169 .

Καλησπέρα παιδιά έχω το Bosch psr 1080 li και θελω να το δώσω σε τι τιμή λέτε να το βαλω;ειναι αγορασμένο τον 11/2015 Στα 77 ευρώ
465c560fc3f13e1c7cc04b8a6e0b387c.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ παιδιά αύριο θα βάλω την αγγελία στο κατάλληλο νήμα

Όταν με 85 ευρώ περίπου βρίσκεις το GSR που και δυνατότερο, ποιοτικότερο αλλά και μεγαλύτερης αντοχής είναι, δεν έχεις και πολλές ελπίδες να δώσεις πάνω από 50 ευρώ το PSR.

Όταν με 85 ευρώ περίπου βρίσκεις το GSR που και δυνατότερο, ποιοτικότερο αλλά και μεγαλύτερης αντοχής είναι, δεν έχεις και πολλές ελπίδες να δώσεις πάνω από 50 ευρώ το PSR.

Σωστά, επιπρόσθετα το μεγαλύτερο μείον του είναι η μη αποσπωμενη μπαταρία.

Έχω πάρει το gsr και γι'αυτό θελω να το πουλήσω από το να κάθετε Μπορεί κάποιος να κάνει την δουλειά του με αυτο

Χθες μπηκα και ηταν εξαντλημενο και τρελαθηκα που δεν το παραγγειλα μολις το ειδα αλλα περιμενα μια μερα.
Σημερα μπαινω και βλεπω οτι ειναι διαθεσιμο σε αθηνα και θεσσαλονικη και επι τοπου το παραγγειλα καθως εγραφε κομματι σε στοκ.
Με το που κανω την παραγγελια ξαναμπαινω να δω και εγραφε εξαντλημενο.
Τωρα το προλαβα εγω το προλαβε καποιος αλλος δεν ξερω θα δειξει απο δευτερα τριτη.
Αλλα 169 για το συγκεκριμενο οπως ειπαν τα παιδια αξιζει

Κυριάκο εσύ που τον έχεις το συγκεκριμένο τροχό όταν τον έχεις ρυθμίσει σε χαμηλές στροφές και τον ζορίσεις κρατάει σταθερές στροφές η πέφτουν;

Δημήτρη weather κοίτα σε τι στενά με έβαλες!

https://www.pam.gr/98-43-50-Dynamokleido-1-2-KNIPEX

Χάχάχά Μιχάλη τά λέγαμε,αλλά ομολογώ ότι μέ ξάφνιασες,ανέβασες πολύ τόν πήχη,άντε καλώς νά τό δεχτείς μιάς πού βλέπω νά τό παραλαμβάνεις λίαν συντόμως -bye-

Σφυροκατσαβιδα απο την craftsman, η νεα γενια σφυροκατσαβιδων!

Craftsman-Impact-Screwdriver-Set-Package.jpg

http://toolguyd.com/craftsman-impact-screwdriver-set/
Η συσκευασια περιεχει δυο κατσαβιδια, ενα philips #2 και ενα ισιο. Δεν αλλαζουν οι μυτες, αλλα λεει οτι εχει life time guarantee.

Μεγεθος νορμαλ κατσαβιδιου και πιο ελαφρια απο τις βαριες παραδοσιακες γκουμουτσες!
Xρησιμοποιειται και σαν κανονικο κατσαβιδι, αλλα οταν το χτυπας γυρνα (ξεβιδωνει) 12 μοιρες το καθε χτυπημα.

καλημερα σε ολους,
ενα αναμονη της παραλαβης του γωνιακου τροχου bosch gws 17-125 που ειχε προσφορα το eshop
θα ηθελα να μου πειτε τι δισκακια για σιδηρο-πλακακι και δισκακι λειανσης (πτερωτο) να προτιμησω

η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να προτιμησω της bosch ή εχετε δουλεψει δισκακι καλυτερης αντοχης