Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πήγα σε 2 Lidl, υπήρχαν τα πάντα αλλά αυτο το ηλεκτρικό πολυεργαλείο δεν το βρήκα. Αέρος υπήρχαν αρκετά.
Δεν ξέρω τι έγινε, η εξαντλήθηκε ή δεν το έφεραν καθόλου. Κάποιος υπάλληλος που ρώτησα δεν γνώριζα.

Ειμαι σιγουρος οτι εξαντληθηκε. Η τιμη του συγκεκριμενου για την ποιοτητα του ειναι απαιχτη γιαυτο και εξαφανιστηκε νωρις νωρις. Τσεκαρα το video παρουσιασης και ειναι super.

Αν μπορει ο Κυριακος που το πηρε να μας πει εντυπωσεις θα ειναι χρησιμο. Σκεφτομαι να το παρω την επομενη φορα αν και εχω παρομοιο. Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...:))

Καλημερα στην παρεα!!!

Μιχαλη το εργαλειο ειναι απλα αψογο και για τα χρηματα του απλα δεν παιζεται.

Εκοψα δοκιμαστικα ξυλο μοριοσανιδα και ενα κομματι σωληνα.

Εσυ απο οτι καταλαβα απο το χρωμα εχεις το FEIN ε?????

Καλημερα και σε σενα!!

Οχι δεν ειναι fein, γερμανικο και φτηνο ειναι αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα και βαριεμαι να σηκωθω να κοιταξω.

Τωρα oμως εσυ με τις ηλεκτροσυγκολλησεις , μας πας σε αλλο επιπεδο, ...εχεις ξεφυυυυγει :))

Αν δεν ειναι Fein ειναι Kraussman!!!
Για τσεκαρε το!

Ναι, ζηλευω χρονια την MIG του συνεργειου που εχω φιλους και τωρα εχω την ευκαιρια να αποκτησω μια με μικρη μπουκαλα!

Αν δεν ειναι Fein ειναι Kraussman!!!
Για τσεκαρε το!

Ναι, ζηλευω χρονια την MIG του συνεργειου που εχω φιλους και τωρα εχω την ευκαιρια να αποκτησω μια με μικρη μπουκαλα!

Καλα εισαι φοβερος, που τα ξερεις ολα απ'εξω ρε Κυριακο??!!

Ναι, Κraussman ειναι, το θυμηθηκα οταν το ειδα που το εγραψες! Επισης νομιζω οτι το Parkside που πηρες εσυ απο το Lidl ειναι καλυτερο. Ετσι που το κοβω με το εμπειρο ματι μου :))

Σημερα στο Lidl (για να μην ξεχνιωμαστε :)
Αξιζει η εργαλειοθηκη 23" (τεραστια) με αποσπωμενα θηκακια, 16.99ευρω και σετ λιμες/ρασπες (12τεμ) 14.99 ευρω. Τα παχυμετρα εχουν εξαφανιστει.

off the record, εχει και ενα καταπληκτικο φουρνακι 1380w με 39.99 ευρω. Ψηνει οικονομικα με αερα και κανονικα, πληρες με ταψακι, σχαρα και εξαρτημα για να πιανεις το καυτο ταψι :)

Καλημερα στην παρεα!
Μιχαλη ευχαριστω! Εχω τρελλα με τα εργαλεια!

Αυτη ειναι η argon που θελω να παρω! Καλο το inverter που εχω αλλα για πιο ψιλοδουλειες -ακριβειας αυτο ειναι μανουλα.

0820067TELMIG150-1.jpg

Εχει κανεις ακρη για μια μπουκαλα που θελω με αεριο αργκον???
Μικρουλα στα 10 λιτρα.

βρε μουρλε ποσο κανει αυτη η mig??..λογικα κανει και tig ε?..εγω οταν ρωτησα για μπουκαλα εδω σαμο βρηκα μονο μεγαλη (οχι τις τεραστιες αλλα ενα μεσαιο μεγεθος) δε θυμαμαι λιτρα, αλλα ηθελε 200ε και κολωσα..

Σιφη καλημερα!
Εχει γυρω στο 500αρικο! Λογικα μια δεκαλιτρη που θελω εγω θα κοστιζει γυρω στο 100αρικο.
Εχει βεβαια και τις μονολιτρες μιας χρησεως με 22 ευρω αλλα δεν συμφερουν.

Παχυμετρο και τσιμπιδες ακριβειας απο πλαστικο, για υλικα και μετρησεις χωρις βραχυκυκλωματα :)

Θυμαμαι οτι καποιος ειχε ρωτησει σχετικα με αυτα, παλαιοτερα.

D7K_2079.jpg

http://dx.com/p/170mm-abs-resin-sliding-caliper-144010

http://www.fasttech.com/products/0/...tic-precision-straight-curved-tweezers-3-piec

εγω.....
σλουρπ σλουρπ...

Παραλαβη χρησιμων μικροεργαλειων!

Περα των 2 εργαλειων στο κατω μερος της φωτο που προυπηρχαν (το στυλο που χαρασσει μεταλλο, τζαμι κλπ και τον πτυσσομενο μαγνητη), μου ηρθαν σημερα και τα υπολοιπα.

Απο πανω προς τα κατω: πτυσσομενο καθρεπτακι, πτυσσομενο..χερι, και πτυσσομενος μαγνητης με λεντ στην ακρη.

D7K_2092.jpg

Ναι, εχεις δικιο για το λινκ.

Ειναι ολα απο DX, βαλε stainless steel retractable στο search του DX. Εκτος απο το πτυσσομενο μαγνητακι με το λεντ οποτε βαζεις retractable pickup tool

Ετσι τα βλεπεις ολα γιατι εχει και καποια με μικροδιαφορες.

Το στυλο που χαρασσει το εχω αγορασει απο φυσικο μαγαζι, παλαιοτερα.

Walkie Talkie απο Lidl στα 29,99 ευρω, με λειτουργια VOX (επικοινωνια χωρις πατημα πληκτρου), water resistant IPX4, 8χλμ εμβελεια και 3 χρονια εγγυηση.

Ερχεται με το φορτιστη του και 2 units που λειτουργουν με 4χΑΑΑ που περιλαμβανονται (8 επαναφορτιζομενες εχει η συσκευασια!!) οπως και 2 hands free.
Το δοκιμασα προχειρα για να δω οτι λειτουργει και ακουγα καμπανα απο δωματιο 1ου+ οροφου (σοφιτα) σε κλειστο δωματιο υπογειου.

Σιγουρα δεν προκειται για παιχνιδακι και ειναι οτι πρεπει για το χωριο. Χωρις να το εχω τσεκαρει ιδιαιτερα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος για 0.5w walkie talkie.

walkie.jpg

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Προχθές δεν αισθανόμουν να και πολύ καλά και πήγα στο γιατρό.
Μου είπε οτι αν δεν ξαναμπώ σ´αυτό το νήμα θα είμαι μια χαρά, πιο ευτυχής και πιο πλούσιος !!!!

Ούτε ξέρω τι έχω πληρώσει για εργαλεία που πιθανόν δεν θα χρησιμοποιήσω ποτε. Θα με καταστρέψετε εσείς... :bigcry:

Αμα θες εχω κατι midland και καθονται. Να στα φερω.

Αμα θες εχω κατι midland και καθονται. Να στα φερω.

Τι Midland μου λες τώρα... Όταν λέω έχω πετάξει λεφτά το εννοώ... Icom 5V και βάλε... :bawling: