Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Και τη Δευτέρα "χτυπάμε" αυτό:

90851_01_f.jpg

Παναθεμα σε νικαντρε...

Για τα μαχαιρια μου θα ναι ταμαμ!...:music-smiley-005:

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

χαχα, Αξιος!!

Παντως για το καθαρισμα του πλακιδιου καλυτερα να χρησιμοποιησεις και ενα πιο ειδικο εξαρτημα (πχ το dremel MM920) που ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια. Το scraper δεν ειναι τοσο καταλληλο και ζοριζεται εκει.

10351301903_98463fb3c2_z.jpg
10351117656_87a23b5b7d_z.jpg

Aπλα μαγικο..!!

Αν και δεν κολλάει εδώ, έχει κανείς να προτείνει καμιά πολύ δυνατή ταινία διπλής όψης για να στερεώσω σε τοίχο καθρέφτη;
Thanks

Σε τοιχο με πλακακι η με σοβα? Εξωτερικο/εσωτερικο?
Καλυτερα ρωτα ενα χρωματοπωλειο. Υπαρχουν πολλες ταινιες ισχυρες ειδικα για καθρεπτες. Δεν εχεις θεμα.
Απλα ρωτα για το ειδος του τοιχου μηπως χρειαστει να βαλεις και ειδικη σιλικονη (ουδετερη) μαζι με την ταινια.

Για καθρεφτη οποσδηποτε εξειδικευμενη για καθρεπτες, ταινια και σιλικονη η κολα!
Οχι οτι να ναι. Χαλαει η επαργυρωση στο τζαμι και σε χρονο dt θα φανουν τα σημαδια απτις ταινιες-κολλες, χαλωντας τον καθρεπτη.

H teza η κόκκινη ειναι οτι καλύτερο σε ταινία διπλής όψεως που ξερω

Τη συνιστά και η μικρή Τερέζα :p

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

χαχα, Αξιος!!

Παντως για το καθαρισμα του πλακιδιου καλυτερα να χρησιμοποιησεις και ενα πιο ειδικο εξαρτημα (πχ το dremel MM920) που ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια. Το scraper δεν ειναι τοσο καταλληλο και ζοριζεται εκει.

10351301903_98463fb3c2_z.jpg
10351117656_87a23b5b7d_z.jpg

Aπλα μαγικο..!!

Δεν έχεις άδικο.... Το scraper δεν άντεξε, ζορίστηκε ζεστάθηκε κι άρχισε να φθείρεται...
Η κάθε δουλειά θέλει το δικό της εργαλείο.

απο το post #1221

Ψαχναμε ενα φωτιστικο για παιδικο δωματιο....

Ειδαμε διαφορα, η κυρα μου "κολλησε" σε καποιο συγκεκριμενο, το οποιο το ειδε σε ενα προσπεκτους, αλλα το καταστημα δεν το εφερνε πλεον, το εργαστασιο εκλεισε κλπ...

Κατι εγινε τελικα...

Τωρα παω να κλεισω με πολυκαρβονικο ενα διαδρομακι στον κηπο.., :D

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

To parkside dremel που έχει το lidl αυτή την εβδομάδα λέει τίποτα? ή είναι πολύ μικρή η ισχύς του και οι στροφές (22 W αντί για 130 W και μέγιστο 20000 στροφές αντί για 33000)?
20 ευρώ βέβαια είναι τιμή χώμα...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Στα LIDL Λάρισας (3 έχουμε) μας λέγανε προφορικά,
οτι όλη την προσεχή εβδομάδα (21-26/10)
θα ανοίγουν από τις 07:00 το πρωί και για αγορές από 07:00-08:00
θα κάνουν EXTRA έκπτωση 10% σε όλα τα είδη

Το λέω γι' αυτούς ειδικά που έχουν να πάρουν εργαλεία κάποιας αξίας...!

To parkside dremel που έχει το lidl αυτή την εβδομάδα λέει τίποτα? ή είναι πολύ μικρή η ισχύς oτου και οι στροφές (22 W αντί για 130 W και μέγιστο 20000 στροφές αντί για 33000)?
20 ευρώ βέβαια είναι τιμή χώμα...

Απαντηθηκε λιγες σελίδες πριν.

Θέλω να τρυπήσω πλακάκια μπάνιου για πετσετοκρεμάστρα. Το θέμα ειναι ότι τα πλακάκια αυτα ειναι πολυ σκληρά (ο μάστορας όταν τα τοποθετούσε τα έκοβε με κόφτη νερού και οχι με τον κλασσικό κόφτη πλακιδίων) και έχω καταστρέψει αρκετά τρυπάνια. Έχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόπιστο που να μην καίγεται με το παραμικρό; Κάτι απλα της Bosch δεν άντεξαν ούτε για δυο τρύπες!

Θέλω να τρυπήσω πλακάκια μπάνιου για πετσετοκρεμάστρα. Το θέμα ειναι ότι τα πλακάκια αυτα ειναι πολυ σκληρά (ο μάστορας όταν τα τοποθετούσε τα έκοβε με κόφτη νερού και οχι με τον κλασσικό κόφτη πλακιδίων) και έχω καταστρέψει αρκετά τρυπάνια. Έχετε να μου προτείνετε κάτι αξιόπιστο που να μην καίγεται με το παραμικρό; Κάτι απλα της Bosch δεν άντεξαν ούτε για δυο τρύπες!

Δεν τρυπάς πλακάκι τρυπάς στον αρμό....

Δεν τρυπάς πλακάκι τρυπάς στον αρμό....

Δεν γίνεται, εκει που πρέπει να μπει ειναι μόνο πλακακι. Μακάρι να ήταν τόσο απλό

http://www.stereotiki.gr/store/index.php?target=products&product_id=1588