Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μα δε θα την συγκρινουμε με την κλειστη που εχω αλλα με αυτη.:award:
XMS08TOTE.jpg

Αυτή μοιάζει πολύ με τη δική μου...

Επισης δειτε μια προσφορουλα που θεωρω συμφαιρουσα!

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Shop4less/29263610?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_310&a=1656

Μονο τα δεκα γερμανοπολυγωνα καστανιας και τα καρυδακια κοστιζουν τοσα.

Έχω ακριβώς την ίδια τσάντα στο εξοχικό. Επειδή την έχω 3-4 χρόνια έχει μια (σημαντική) διαφορά μ´αυτή. Τα γερμανοπολύγωνο δεν είναι καστάνιας. (Αν κι απ´τη φωτογραφία δεν μπορώ να διακρίνω αν κι αυτά έχουν καστάνια).
Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό είναι σίγουρα πολύ καλής ποιότητας εργαλεία. Μέχρι στιγμής δεν έχω καμία φθορά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Αυτή μοιάζει πολύ με τη δική μου...

Έχω ακριβώς την ίδια τσάντα στο εξοχικό. Επειδή την έχω 3-4 χρόνια έχει μια (σημαντική) διαφορά μ´αυτή. Τα γερμανοπολύγωνο δεν είναι καστάνιας. (Αν κι απ´τη φωτογραφία δεν μπορώ να διακρίνω αν κι αυτά έχουν καστάνια).
Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό είναι σίγουρα πολύ καλής ποιότητας εργαλεία. Μέχρι στιγμής δεν έχω καμία φθορά.

Ναι μοιαζει αλλα σου λεω η δικια μου ειναι πιο ομορφη!
Χεχεχεχε

Καστανιας ειναι Μπαμπη το αναφερει στην περιγραφη.
Και με εχει βαλει και εμενα σε σκεψεις αν και εχω και το εξοχικο πληρως εξοπλισμενο με ολα αυτα.
Τι να πω ειναι παθος τα εργαλεια.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εδώ βρίσκω μόνο αυτό

spin_prod_257690401

Αλλά ζαχαρώνω αυτό...

knipex-twinkey.png

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασε

Καστανιας ειναι Μπαμπη το αναφερει στην περιγραφη.
Και με εχει βαλει και εμενα σε σκεψεις αν και εχω και το εξοχικο πληρως εξοπλισμενο με ολα αυτα.
Τι να πω ειναι παθος τα εργαλεια.

Δεν φαίνεται στη φωτογραφία αλλά αν είναι ολόϊδια με τη δική μου (που είναι απ´ότι βλέπω) έχει στην πλάτη και ροδάκια με τηλεσκοπικό χερούλι κι έτσι, αντί να την κουβαλάς, γίνεται πολύ βολικό καροτσάκι, σαν να σέρνεις βαλίτσα σ´αεροδρόμιο. :rolleyes:

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καταραμένη εφορία... θα χα πάρει τόσα ωραία εργαλεία...

την καστάνια που την αναφέρει? Μόνο 10 wrench βλέπω...

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Κι εγώ δεν είδα πουθενά για καστάνια γι´αυτό ρώτησα. Υπάρχει όμως σίγουρα ακριβώς ίδια τσάντα με καστάνια και στην ίδια τομή. Την έχω δεί.

Χθες πηγα μια βολτιτσα στα Careffour να βγαλω ενα e-pass για την αττικη οδο και ειδα τα παρακατω τα οποια θεωρο πολυ συμφεροντα για αγορα!

2000Watt αλυσσοπριονο στο οποιο ειμαι πεπεισμενος πως κρυβεται η Einhell απο πισω στα 50 ευρω!!!!
Μονο η 40αρα λαμα και η αλυσσιδα της OREGON κοστιζουν 40 ευρω για αγορα!!!

th_88767.jpg

Επισης εργαλειοθηκη τροχηλατη που σπαει σε 2 κομματια με το πανω ανεξαρτητο της Stanley με 25 ευρω!

20120215_99f088.jpg

Stanley Mobile work center, 25 euro! Αριστο!!

Eπιτελους βλεπω τιμη Αμερικης (με το κερδος του εμπορου μεσα).

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μαλλον εχετε δικιο για τα καστανοκλειδα.

'Οπως είπα και παραπάνω, υπάρχει, στην ίδια τιμή, η ίδια βαλίτσα με καστανόκλειδα και είναι αυτή.

ergaleiothiki_pictures_cr-deals.gr.jpg

Το κέρατο μου μέσα…

Είχα πάρει κάποτε ένα σετ κατσαβίδια και πενσο-κοφτάκια της Handyman, μάλλον από τα lidl. Όχι γιατί τα χρειαζόμουν, αλλά γιατί μου άρεσε το βαλιτσάκι τους. Σήμερα διαπίστωσα ότι η κακοκαιρία μου είχε ξηλώσει τα εξωτερικά, σάπια πια, μπουριά και μου πέρασε μέσα στην σόμπα και στο πάτωμα μπόλικα νερά. Πήγα λοιπόν μέσα στην βροχή (και έγινα σαν νουνί καλλιγραφίας) να πετάξω κάτω τα ξηλωμένα, να βάλω ένα καινούργιο οριζόντιο μπουρί και να δέσω στην άκρη του μια σακούλα για να μην μπαίνουν μέσα νερά και με την πρώτη ευκαιρία να τα φτιάξω κανονικά.

Επειδή είχα γεμίσει μουτζούρες και έβρεχε λυπήθηκα να πάρω το κοφτάκι της NWS ή της Facom για να μην τα κάνω χάλια και πήρα αυτό της Handyman. Μιλάμε μου έφυγε η ούγια να κόψω τα σύρματα με τα οποία ήταν δεμένα τα παλιομπουριά. Προφανώς ήταν πολύ μαλακό το μέταλλο του κόφτη. Αφού επέστρεψα στο εργαστήριο μου και έσταζα σαν το παπί, έκανα μια μεγάλη χάρη στον εαυτό μου, μάζεψα ότι είχε επάνω την ένδειξη Handyman και τα πέταξα στα σκουπίδια. Κράτησα μόνο τα κατσαβίδια για να ανοίγω και να ανακατεύω τίποτε μπογιές, μη χαλάμε και τα ξυλαράκια άδικα.

Ως γενικό συμπέρασμα καταλήγω ότι, η ευχαρίστηση στην τιμή φτηνιάρικων εργαλείων, θα σας κοπή όταν έρθει η ώρα της σοβαρής χρήσης. Ή κατά το παραδοσιακότερων, ότι πληρώνεις παίρνεις. Εντάξει, θα μπορούσα να έρθω να πάρω το καλό εργαλείο και να ξεμπερδεύω, αν όμως αγοράζετε τέτοια σκουπίδια για βασικά εργαλεία, να ξέρετε ότι θα το μετανιώσετε. Πριν από τα Handyman, είχαν φάει πέταμα κάποια εργαλεία της Powerfix, επίσης άθλια και αυτά. Στο εξής θα λερώνω τα facom, έτσι και αλλιώς για κακουχίες φτιάχτηκαν.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

attachment.php

Αυτό το φάκομ εκεί δεν το λυπάσαι;

Το κέρατο μου μέσα…

..... Στο εξής θα λερώνω τα facom, έτσι και αλλιώς για κακουχίες φτιάχτηκαν.

Δεν θα μιλήσω... Δεν θα σχολιάσω... Δεν θα πώ κουβέντα.... -bye-

Last edited:

Συμφωνώ και για τα powerfix... Χρειάστηκε πρόσφατα να φτιάξω κάποια βύσματα σούκου και ήθελα να σφίξω καλά τα καλώδια... Το μικρό ίσιο κατσαβίδι από το σέτ που πουλιόταν πριν κανά μήνα στράβωσε με τη μία και χωρίς να το ζορίσω πολύ... Τα φτηνιάρικα δοκιμαστικά της λαϊκής είναι πιο ανθεκτικά... Μ ένα τέτοιο έκανα τη δουλειά μου τελικά...

χαχα, επεσες στην περιπτωση...τον κοφτη! Απο τα ελαχιστα απλα εργαλεια που πρεπει να ειναι 'ακριβο'!

Με ολα τα αλλα απλα εργαλεια (κατσαβιδια, πενσες, λιμες, ρασπες πριονια, σφυρια, γαλλικα κλπ), ποιοτητας lidl και πανω, μπορεις να τη σκαπουλαρεις, αλλα με τους κοφτες δυσκολο!

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Οταν πρωτοειδα αυτη τη φωτο, το ματι μου πηγε κατευθειαν στο λαθος εξαρτημα για καθαρισμο σοβα απο πλακακι!! Και το λυπηθηκα :)))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Οταν πρωτοειδα αυτη τη φωτο, το ματι μου πηγε κατευθειαν στο λαθος εξαρτημα για καθαρισμο σοβα απο πλακακι!! Και το λυπηθηκα :)))

Και δεν είχες άδικο... Έπαθε ζημιά. Πολύ μικρή μεν αλλά φάνηκε οτι το έβαλα να κάνει πράγματα που δεν είναι φτιαγμένο να κάνει.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

έλα, βάρα και συ

Δωρο...Ανιχνευτης ρευματος/μεταλλου bosch PMD7 . Δουλευει με 3χΑΑΑ. Ερχεται σε ενα πολυ ωραιο μεταλλικο κουτι στα πρασινα χρωματα της bosch.

Ενας μονο διακοπτης και απο κει και περα αν βρεθει μεταλλο αναβει κοκκινο με συνεχη συριγμο αν βρεθει ηλεκτροφορος αγωγος αναβοσβηνει κοκκινο με διακοπτομενο συριγμο. Αλλιως μενει πρασινο.
Βαθος ανιχνευσης ρευματος μαξ. 5 ποντοι. Για μεταλλο λιγο παραπανω.

Σε μια πολυ προχειρη συγκριση με τους 2 που βγαζει κατα καιρους το Lidl δεν διαπιστωσα καμμια διαφορα.

Η (μεγαλη) διαφορα ομως ειναι οτι αισθανεσαι σαφως μεγαλυτερη σιγουρια με τον bosch, ειδικα οταν παιζεις με ρευματα..

Nα πω την αληθεια, ειχα βαλει στο ματι το μεγαλυτερο μοντελο της bosch PΜD10, αλλα οπως ειδα, το βαθος ανιχνευσης ρευματος ειναι ακριβως το ιδιο με τον PMD7, στα 5 εκατοστα. Οποτε οκ.

10707328815_749b51f3ae_b.jpg