Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Nαι και εγω αυτον ηθελα αλλα οπως ειδα δεν εχει καμμια διαφορα για ευρεση καλωδιων ρευματος.

Η διαφορες που βλεπω εγω, που δεν δικαιολογουν τα διπλα χρηματα, ειναι οτι εχει ξεχωριστο καναλι για ρευμα, μεταλλο και ξυλο καθως και διακοπτη για το ηχητικο σημα.
Το LCD πινακακι, οπου οφειλεται και η διαφορα τιμης, ειναι μαλλον περιττο.

Ευχαριστω!
Δεν εχει μεγαλυτερο βαθος ευρεσης στο ρευμα. Και οι δυο εχουν 5 εκατοστα. Στο μεταλλο εχει λιγους ποντους παραπανω το ακριβο.
Και το ρευμα ειναι ο κυριος λογος που χρειαζομαι ενα τετοιο μηχανημα.

Και το μεγάλο του lidl έχει αποδειχθεί σωτήριο

Και το μεγάλο του lidl έχει αποδειχθεί σωτήριο

Και τα δυο του lidl, και το μεγαλο (ο πολυμετρητης) και το μικρο το μπλε (το αμιγως ανιχνευτικο) ειναι καλα. Δεν ειδα διαφορα με αυτο του bosch oπως εγραψα παραπανω. Το bosch ειναι λιγο πιο ευαισθητο.

Απο περιεργεια και μονο, σε καποια φαση θα κανω μια πιο εμπεριστατωμενη συγκριση.

Αλλα και μονο η αξιοπιστια του oνοματος και ιδιαιτερα το γεγονος οτι παιζεις με ρευμα, ισως να δικαιολογει τα (πολυ) παραπανω χρηματα.

Προσωπικα αν και το ειχα στα υπ'οψιν γενικοτερα, δεν το αγοραζα. Μου ηρθε ομως σαν δωρο, οποτε οκ :)

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το φθηνό του lidl σκέφτομαι να το πάω πίσω, γιατί σφυρίζει όπου να είναι και δεν μπορώ να το εμπιστευτώ καθόλου. Περιμένω να το ξαναβγάλει να το πάω πίσω τότε για να το αλλάξω ουσιαστικά μήπως έπεσα σε χαλασμένη συσκευή.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το φθηνό του lidl σκέφτομαι να το πάω πίσω, γιατί σφυρίζει όπου να είναι και δεν μπορώ να το εμπιστευτώ καθόλου. Περιμένω να το ξαναβγάλει να το πάω πίσω τότε για να το αλλάξω ουσιαστικά μήπως έπεσα σε χαλασμένη συσκευή.

Αν θες απλά να το επιστρέψεις δεν χρειάζεται να περιμένεις. Αν πάλι θες να πάρεις άλλο, επειδή δεν ξέρεις πότε θα το ξαναβγάλουν, πάρτους τηλέφωνο μήπως και μπορείς να το αλλάξεις στο Service τους, κάπου στη Ν. Ιωνία είναι.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Kαι το bosch σφυριζει στα ιδια σημεια που σφυριζουν και τα υπολοιπα, εκει που δεν εχει καλωδια ρευματος. Ετσι κανουν τα περισσοτερα. Δεν ειναι χαλασμενο.

Επηρρεαζονται ευκολα. Βοηθα να μην φορας πλαστικες σολες για να κανει το εργαλειο γειωση. Η ακομα καλυτερα βαλε το αλλο σου χερι στον τοιχο, διπλα απο εκει που μετρας για να κανει γειωση. Θα δεις διαφορα.

Καλησπέρα
Ψήνομαι να αγοράσω ένα πιστόλι σπρέι ηλεκτρικό.
Τι παίζει με αυτά;
Θα μπορέσω να βάψω κάγκελα πιο εύκολα από ότι με πινέλο;
Κάνουνε δουλειά αυτά;

O πιο ανορθοδοξος, ευκολος αλλα και πιο αποτελεσματικος τροπος να βαψεις καγκελα, ιδιως αν ειναι σε μεγαλη εκταση, ειναι να βουτηξες ενα στουπι στο μπουγελο με τη μπογια και να τελειωσεις στο πι και φι.

Αν δεν βολευει, αγοραζεις 2-3 πινελακια αναλογα με τις επιφανειες που εχεις να βαψεις. Μεγαλυτερα για τις μεγαλες επιφανειες, μικροτερα για τις μικρες/λεπτομερεις επιφανειες.

Πινελο? Τρελος εισαι.....
Παρε ρολακι με σφουγκαρακι. Θα μη θυμηθεις

Με στουπι με τίποτα, είναι πολυκατοικία..

Ρόλο, πινέλα και τετοια έχω ρε παιδιά.
Απλά δεν θα βολέψει παντού γιατί τα κάγκελα έχουμε κάτι σημεία σαν σαλιγκάρι που κάνει, ελπίζω να καταλάβατε.
Αλλιώς να βάλω φωτογραφίες.

Θα μου χρησιμεύσει και αλλού το πιστόλι αρκεί να κάνει δουλίτσα

μιλαμε ρολακι των 4-5 εκατοστων πλατος και 2-3 διαμετρο. Μπαινει παντου και μπορεις να βαψεις και τις γωνιες/ενωσεις με αυτο αν το περασεις καθετα.
Δοκιμασε το...Αυτο με εσωσε σε βαψιμο σε καγκελα που ειχαν και εξτρα τελαρο με τζαμι μπροστα απο την κυριως σιδερια

Δεν ανεβαζεις καμμια φωτο με αυτο που θελεις να βαψεις καθως και τον περιγυρο?

Φέτος τελείωσα κι εγω με τα κάγκελα (καμια 60αρια μέτρα με γυριστά κομμάτια, λεπτομέρειες -χαμός ) και απο όλα όσα δοκίμασα το καλύτερο ήταν ρολάκι μικρό χνουδωτό οχι λείο, αυτο έκανε την καλύτερη δουλεια!

Την ερχόμενη Πέμπτη το Lidl έχει προσφορές σε εργαλεία. Κάτι πήρε το ματάκι μου για δράπανο, διάφορα τρυπάνια, ποτηρόπανα, τροχό κοπής και άλλα. Δεν έχω και το φυλλάδιο μπροστά μου....καλημέρα