Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Η χάρτινη συσκευασία περιλαμβάνει μόνο μια λάμα ξύλου. Οι λάμες είναι αυτές:

815961_GB_00_FB.EPS_1000.jpg

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μαλιστα.

βρηκα λοιπον το σετακι αυτο με 15 ευρω με ακομη 5 ταχυδρομικα απο εμπευ Αγγλια και λεω να το παραγγειλω!

http://www.ebay.co.uk/itm/BOSCH-KEO...arden_GardenPowerTools_CA&hash=item2ecb9e6435

Μιχαλη εσυ ποσο τις πηρες???

Λαμες παρηγγειλα απο το κεντρο βιδας που τις εχει σε καλη τιμη.

Πηρα ενα ζευγαρι για μεταλλο και ενα για ξυλο και μεταλλο. Την πρωτη και την τελευταια οπως βλεπουμε τη φωτο του Μπαμπη παραπανω.

Η συσκευασια που πηραμε ολοι, η χαρτινη, εχει μια λαμα, για ξυλο. Το κεντρο βιδας εχει τις δυο λαμες για ξυλο 4.77 ευρω το ζευγαρι.

http://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1146
Προσοχη στο νουμερο της λαμας να ειναι το ιδιο με αυτο οπως παρουσιαζεται στη φωτο παραπανω.

Υπαρχουν και φτηνοτερες λαμες, αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Τσεκαρα την λαμα για ξυλο που ειχε μεσα η συσκευασια με αλλη παρομοια λαμα που εχω και ειναι μερα με τη νυχτα..
Γιαυτο παρηγγειλα τις υπολοιπες λαμες τις bosch (αν και ειχα παρομοιες no name λαμες) διοτι φανταζομαι θα ειναι ιδιας ποιοτητος με αυτη του ξυλου, της συσκευασιας.

Μαλιστα.

βρηκα λοιπον το σετακι αυτο με 15 ευρω με ακομη 5 ταχυδρομικα απο εμπευ Αγγλια και λεω να το παραγγειλω!

http://www.ebay.co.uk/itm/BOSCH-KEO...arden_GardenPowerTools_CA&hash=item2ecb9e6435

Μιχαλη εσυ ποσο τις πηρες???

Ναι το εχω δει αυτο το σετακι, το εχει και το amazon.uk σε ιδια τιμη.

Προτιμησα ομως να παρω ξεχωριστα λαμες απο το κεντρο βιδας.

μαστορια ψαχνω, κατσαβιδι ισιο και σταυρο - pozidriv Νο2 αλλα με μονωση χοντρη, δηλαδη ηλεκτρολογικο, ΑΛΛΑ οχι πολυ μακρυ,και ουτε να ναι χοντροκοπιες. αντε να ναι το πολυ 14-15cm. Ολα ειναι 20cm μινιμουμ.. αν δειτε κατι πουθενα σφυριχτε το μου πληζ!
για το maxpedition μου τα θελω..

μαστορια ψαχνω, κατσαβιδι ισιο και σταυρο - pozidriv Νο2 αλλα με μονωση χοντρη, δηλαδη ηλεκτρολογικο, ΑΛΛΑ οχι πολυ μακρυ,και ουτε να ναι χοντροκοπιες. αντε να ναι το πολυ 14-15cm. Ολα ειναι 20cm μινιμουμ.. αν δειτε κατι πουθενα σφυριχτε το μου πληζ!

Δες τους protwist ζουμπάδες της facom (αν και 1000V δε θυμάμαι αν είναι) και εάν σου είναι χοντροί δες και στη σειρά με τα κρεμ ωρολογοποιού

Μιχαλη αυτό θα κάνω και εγώ. Θα πάρω δύο ξύλου και δύο μετάλλου-ξύλου. Πολύ καλή τιμή. Έτσι και αλλιώς το πλαστικού περιττο θα είναι καθώς το μετάλλου- ξύλου τα κόβει μια χαρά.
Ο κωδικός όμως του ΚέντρουΒίδας διαφέρει από αυτόν της φώτο.

Παρομοιο μινι μεγεθος που παιρνει εναλλαξιμες μυτες 1/4 δεν εχω δει.
Η stanley βγαζει τετοια αλλα με σταθερη μυτη, σε διαφορα μεγεθη philips. Επισης η stanley βγαζει μια κατσαβιδολαβη για 1/4 μυτες αλλα σε μεγαλυτερο μεγεθος (και λεπτοτερο).

Για τα wiha ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα ειναι εδω, οπως ειδα στο site τους. Παρε κανα τηλεφωνο να δεις.
Canetti C. & Co.
Max Canetti
269 Messogion Ave.
152 31 Halandri

Tel.: 30/210/6721 500
Fax: 30/210/6775 005

E-Mail: [email protected]
E-Mail: [email protected]

Αν δεν μπορεις να το αγορασεις απο εδω, δοκιμασε απο το amazon.uk, σιγουρα θα το εχει.

Ευχαριστώ για την απάντηση !

Μιχαλη αυτό θα κάνω και εγώ. Θα πάρω δύο ξύλου και δύο μετάλλου-ξύλου. Πολύ καλή τιμή. Έτσι και αλλιώς το πλαστικού περιττο θα είναι καθώς το μετάλλου- ξύλου τα κόβει μια χαρά.
Ο κωδικός όμως του ΚέντρουΒίδας διαφέρει από αυτόν της φώτο.

Στη λαμα μεταλλου υπαρχει μεν διαφορα στον κωδικο αλλα στην ουσια ειναι ιδια (ιδιος αριθμος TPI -δοντια ανα ιντσα)
http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6452

Στην λαμα ξυλου ισχυει το ιδιο, ιδιος αριθμος TPI.

Στην αλλη λαμα, ξυλου μεταλλου, ο κωδικος ειναι ο ιδιος.

Συμφωνω οτι η λαμα πλαστικου ειναι περιττη, αν και οι λαμες μεταλλου και ξυλου μεταλλου κοβουν μονο οταν τραβιωνται, ενω η λαμα πλαστικου κοβει στο πηγαινε και στο ελα.

Last edited:

Έχει κανείς ιδέα που βρίσκω αυτό ή κάτι σε αντίστοιχο μέγεθος & ποιότητα στην Αθήνα;
Ψάχνω κάτι που να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα laptop μου και δεν θα μου μείνει στα χέρια μετά από 10 βιδώματα. Μύτες έχω ήδη.
Χρειάζομαι μεγάλο μέγεθος σε philips και τα πολυεργαλεία δεν με καλύπτουν...

View attachment 98486

http://www.neteberg.eu/en/bit-screwdriver-with-bits-teng-tools-m908n.html

185920105.jpg

wolfcraft κατσαβίδι 1/4 (praktiker)

1239000.jpg

δυσκολο...
σφυρα και απο δω αν βρεις τελικα

Η είμαστε καμμένοι τελικά ή δεν είμαστε...

Έκανα upscale λίγο το μέγεθος και κατέληξα σε αυτό το compact επεκτεινόμενο για να με καλύπτει σε κάθε περίπτωση στο πεδίο.

31BQFHT1YWL.jpg
817_r.jpg

Με την ευκαιρία τσίμπησα και αυτό
2035_6_a.jpg

Αμαρτία εξομολογουμένη δεν είναι αμαρτία !

Last edited:

δυσκολο...
σφυρα και απο δω αν βρεις τελικα

I know my friend... Τα facom αν δε κανω λαθος τα χω δει, και ειναι μακρυουτσικα..θα βρω, που θα παει..

Σωστός ο Σιφης. Θα πάρω και εγώ.

Ωχ το άκουσε η μάνα μου.....

Ποιος θα με φιλοξενήσει όταν με διιιωωωωωωωξεειιιιιιιι???????

Θα σε φιλοξενησω εγω στο παγκακι της πλατειας που θα κοιμαμαι σε λιγο καιρο που θα με διώξει η γυναίκα μου με αυτα που αγοραζω τελευταια. Θα ανεβασω το ΣΚ φωτογραφία κ θα καταλαβετε!!!

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Σήμερα θα πάω για ψώνια, κι εκτός απ´το πιστόλι θερμοκόλλησης λέω να "χτυπήσω" αυτό.
Ποιά είναι η γνώμη σας; Μήπως θα πετάξω τσάμπα λεφτά αφού την, ίδια σχεδόν, δουλειά μπορώ να την κάνω και με το Makita το πολυεργαλείο;

BOSCH-xeo-cisaille-B.jpg

Μπαμπη μην πεταξεις χρηματα γιατι μας βλεπω ολους μαζι στο παγκακι του Αρη.
Στις περισσοτερες των περιπτωσεων αυτο ειναι υπεραρκετο!!!

BAHCO%20SQZ15003%20koftis%20bareos%20tupou.png

Και εδω ενα foldable STANLEY!!!

Stanley%200-10-825%20anadiploumeno%20maxairi.png

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μπαμπη μην πεταξεις χρηματα γιατι μας βλεπω ολους μαζι στο παγκακι του Αρη.
Στις περισσοτερες των περιπτωσεων αυτο ειναι υπεραρκετο!!!
Stanley%200-10-825%20anadiploumeno%20maxairi.png

Καλά λές... Μόλις μου γλύτωσες 55 :chinese:

Και να σκεφτείς οτι το συγκεκριμένο της STANLEY το πήρα πριν 15 μέρες κι ενώ ούτε αυτό το χρειαζόμουν αφού έχω ένα της Facom.
Αυτό μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξουμε, μην το αφήσουμε... Είνα αρρώστεια, δεν το συζητάω... :blink: