Μαλιστα.
βρηκα λοιπον το σετακι αυτο με 15 ευρω με ακομη 5 ταχυδρομικα απο εμπευ Αγγλια και λεω να το παραγγειλω!
http://www.ebay.co.uk/itm/BOSCH-KEO...arden_GardenPowerTools_CA&hash=item2ecb9e6435
Μιχαλη εσυ ποσο τις πηρες???
μαστορια ψαχνω, κατσαβιδι ισιο και σταυρο - pozidriv Νο2 αλλα με μονωση χοντρη, δηλαδη ηλεκτρολογικο, ΑΛΛΑ οχι πολυ μακρυ,και ουτε να ναι χοντροκοπιες. αντε να ναι το πολυ 14-15cm. Ολα ειναι 20cm μινιμουμ.. αν δειτε κατι πουθενα σφυριχτε το μου πληζ!
για το maxpedition μου τα θελω..
Παρομοιο μινι μεγεθος που παιρνει εναλλαξιμες μυτες 1/4 δεν εχω δει.
Η stanley βγαζει τετοια αλλα με σταθερη μυτη, σε διαφορα μεγεθη philips. Επισης η stanley βγαζει μια κατσαβιδολαβη για 1/4 μυτες αλλα σε μεγαλυτερο μεγεθος (και λεπτοτερο).
Για τα wiha ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα ειναι εδω, οπως ειδα στο site τους. Παρε κανα τηλεφωνο να δεις.
Canetti C. & Co.
Max Canetti
269 Messogion Ave.
152 31 Halandri
Tel.: 30/210/6721 500
Fax: 30/210/6775 005
E-Mail: [email protected]
E-Mail: [email protected]
Αν δεν μπορεις να το αγορασεις απο εδω, δοκιμασε απο το amazon.uk, σιγουρα θα το εχει.
Μιχαλη αυτό θα κάνω και εγώ. Θα πάρω δύο ξύλου και δύο μετάλλου-ξύλου. Πολύ καλή τιμή. Έτσι και αλλιώς το πλαστικού περιττο θα είναι καθώς το μετάλλου- ξύλου τα κόβει μια χαρά.
Ο κωδικός όμως του ΚέντρουΒίδας διαφέρει από αυτόν της φώτο.
Έχει κανείς ιδέα που βρίσκω αυτό ή κάτι σε αντίστοιχο μέγεθος & ποιότητα στην Αθήνα;
Ψάχνω κάτι που να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα laptop μου και δεν θα μου μείνει στα χέρια μετά από 10 βιδώματα. Μύτες έχω ήδη.
Χρειάζομαι μεγάλο μέγεθος σε philips και τα πολυεργαλεία δεν με καλύπτουν...
View attachment 98486
μαστορια ψαχνω, κατσαβιδι ισιο και σταυρο - pozidriv Νο2 αλλα με μονωση χοντρη, δηλαδη ηλεκτρολογικο, ΑΛΛΑ οχι πολυ μακρυ,και ουτε να ναι χοντροκοπιες. αντε να ναι το πολυ 14-15cm. Ολα ειναι 20cm μινιμουμ.. αν δειτε κατι πουθενα σφυριχτε το μου πληζ!
για το maxpedition μου τα θελω..

δυσκολο...
σφυρα και απο δω αν βρεις τελικα
Μπαμπη μην πεταξεις χρηματα γιατι μας βλεπω ολους μαζι στο παγκακι του Αρη.
Στις περισσοτερες των περιπτωσεων αυτο ειναι υπεραρκετο!!!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.