Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μαγικο Lidl την ερχομενη Πεμπτη με εργαλεια!!!

Ναι, αλλα και την Δευτέρα (20/1) έχει τον "κλασσικό" φορτιστή μπαταριών (6/12volt) που πουλάει εδώ και χρόνια
αλλα στην (νεα) ανανεωμένη μορφή του, με οθόνη ένδείξης!
92517_01_f.jpg

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αυτός ξέρουμε πόσα Ah είναι;
Γιατί καλό ειναι το φθηνό, αλλά να έχει και κάποια χρησιμότητα.
Θεωρώ ότι ένας φορτιστής θα πρέπει να δινει το ελάχιστο για αργή φόρτιση 8 Ah (στα 12 v).
Εδώ τι έχουμε, γιατί με ενδιαφέρει ένας φορτιστής, αλλά στα 6 Ah έχω.

Εγω παντως το παλιο μοντελο το πηγα πισω γιατι δεν εκανε δουλεια.
Τον Σεπτεμβριο την μια (σχεδον καινουργια) μπαταρια που ειχε αδειασει εντελως δεν καταφερνε καν να την φορτισει. Την πηγα σε συνεργειο να την φορτισει και δουλευει αψογα μεχρι και σημερα.
Στην 2η μπαταρια η φορτισει διαρκουσε 15 λεπτα και ηταν σαν να μην εγινε τιποτα.
Δεν το βρηκα καθολου χρησιμο.

Ο φορτιστής για μπαταρίες μοτοσυκλέτας μάλλον είναι ανεκτός.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

θελει προσοχη η αγορα εργαλειων απο ενα καταστημα οπως το lidl γιατι θεωρω οτι, οτι πληρωσεις περνεις σε εργαλεια παντα.

θελει προσοχη η αγορα εργαλειων απο ενα καταστημα οπως το lidl γιατι θεωρω οτι, οτι πληρωσεις περνεις σε εργαλεια παντα.

Δυστυχώς αυτό ισχύει πλέον για τις μεγάλες και πολύ ακριβές σειρές μόνο

Οι budget σειρές επώνυμων εργαλείων έχουν πάρει για τα καλά τον κατήφορο ποιοτικά, σε τιμές που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Και τα parkside κάνουν πραγματικά τη διαφορά με λιγότερα χρήματα και μεγαλύτερη εγγύηση.

Προσοχή χρειάζεται πάντα, αλλά με 3 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. ο κίνδυνος είναι πρακτικά 0

Last edited:

Οπως το λες.
Εχει καποιος να προτεινει καποιο αξιολογο ακονιστηρι????

"Πολλα τα λεφτα Αρη...!!!!" (Σπυρος Καλογηρου στην ταινια Λολα) Για ενα καλο μηχανημα.

Ενα βιντεο δανεισμενο απο αρθρο του cnchobby.gr

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

http://www.jkmachinescorp.com/drill_bit_grinder_machine.html

Φοβερό μηχάνημα.
Δείχνει πως το τροχισμα ενός.τρυπανιου δεν είναι απλά η εισαγωγή του σε μια τρύπα....
Πόσο να κάνει όμως???

εγω και στην μηχανη αλλα και στο αυτοκινητο χρησιμοποιω τις Night braker +90% και εχω δει αρκετα καλα αποτελεσματα...οχι ομως 90%περισσοτερο φως...

αυτο γιατι η αντιληψη του φωτος απο το ανθρωπινο ματι ειναι λογαριθμικη και οχι γραμμικη
Λογικα θα πρεπει να αντιληφθηκες διαφορα καπου λιγότερο απο το μισό

Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Η αλήθεια ειναι ότι αντιλήφθηκα απλά περισσότερο φως ειδικά στην μηχανή δεν μπορώ να το ποσοστικοποιησω όμως...αρχικά μου έκανε εντύπωση το πολύ περισσότερο φως καθώς έμοιαζε σαν να άνοιξε η δέσμη αριστερά και δεξιά...

Moλις τελειωσα τις δοκιμες με την επιτραπεζια σεγα της Dremel (MS20).

Ενα εχω να πω..μετανιωσα που δεν ειχα αγορασει αυτο το εργαλειο απο τοτε που πρωτοβγηκε!!

Απλα καταπληκτικο, ευκολοχρηστο, ησυχο και το μαζευεις στο κουτι του μεσα σε 1 λεπτο κυριολεκτικα.

Παρ'ολο που διαβαζα για κοπη ξυλου μεχρι 1.8εκ, εκοψα (σκληρη) καρυδια 3.1 εκατοστα και ενα αλλο ξυλο 5,2 εκατοστα.

Φωτο και περισσοτερες εντυπωσεις αργοτερα.

12012328754_c2eb72fc64_b.jpg

Δε πιστεύω να κόβεις τα δικά μου κομμάτια!!!
Χεχεχεχεχεχε..
Αν το πας σιγά σιγά πιστεύω μπορείς να κόψεις και πιο παχύ κομμάτι όπως αποδείχθηκε κιόλας!!!

Oπως το λες Κυριακο.
Αν πας σιγα σιγα μπορεις να κοψεις ενα μαξιμουμ 7-8 ποντων που ειναι και το οριο της λαμας και του εργαλειου, κατασκευαστικα.

Τα δικα σου "κομματια"? Ποια κομματια? Ενα κομματι μου ζητησες, ενα σου εχω κρατησει, το καλυτερο :)))

χαχα, την αχλαδια δεν την εχω κλαδεψει!! Σου'ταξα ξυλο αχλαδιας? τι γινεται εδω?? :))))

Μουρια κλαδεψα πατριωτη!! Ωραιο, σκληρο ξυλο αλλα φρεσκο ακομα.

Ελα απο το σπιτι οποτε θες να διαλεξεις !!

Καλημερα και καλη εβδομαδα...
Ανταποκριση απο Lidl...

σημερις πηρα τον φορτιστη μπαταριας...
ΔΕΝ πιστευω οτι θα υπαρχουν φορτιστες μετα τις 10 αν και πολυ λεω...
8 η ωρα...10μηχανοβιοι (τρομαρα μας) εξω απο τα Lidl για τον φορτιστη...οι περισσοτεροι πηραν περισσοτερους απο εναν...χεχεχεχεχεχε

ο συγκεκριμενος φορτιστης εχει πολυ καλη φημη για φορτησεις μπαταριων μηχανης...αν και εγω την χρησιμοποιω καθημερινα...καλο ειναι που και που να την βαζεις για μια πληρη (και καλη φορτιση) για λογους καλης συντηρησης...

πηρα και φυλλαδιο και απο οτι βλεπω την επομενη Δευτερα θα παρω και αλλα δωρα...(θα με χωρησει η γυναικα το βλεπω)...

Δραπανοκατσαβιδο 10.8V 1.3Ah. 39,99€.
Εχετε να προτεινεται τιποτα καλυτερο ισως Λιιιγο πιο ακριβο...?
Νομιζω οτι τα 10.8v ισως ειναι λιγα τι λετε...???

http://www.lidl-service.com/cps/rde...ΙΖΟΜΕΝΟ+ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ+PABS+10.8+C2&count=1

Βαση δραπανου...
http://www.lidl-service.com/cps/rde....html?id=59163448&rdeLocaleAttr=el&title=ΒΑΣΗ ΔΡΑΠΑΝΟΥ

Γωνιακο βιδωμα Τσοκ

http://www.lidl-service.com/cps/rde...ml?id=42847664&rdeLocaleAttr=el&title=Γωνιακό τσοκ για δράπανα

και μπιτ

http://www.lidl-service.com/cps/rde...l?id=66297063&rdeLocaleAttr=el&title=Εξάρτημα γωνιακού βιδώματος μπιτ

και για τους γκατζετακηδες...
Ανιχνευτης και αποστασιομετρο (τι ειπα ο μαστορας :) ) στα 9,99€.

Γνωμες για τα παραπανω...???

ΓΙα τον φορτιστή θα πάω αύριο να κοιτάξω, για να δουμεεε....

Αναφορικά με το δραπανοκατσάβιδο, το 10.8ν δεν είναι λίγα για βίδωμα-ξεβίδωμα και τρύπες σε τοίχους. Τώρα αν περιμένει κανείς να τρυπάει μπετόν 4-5 εκ. μάλλον θα απογοητευτεί. 20mn ροπής λέει ότι έχει.

Για το δράπανο θά ´λεγα να περιμένετε να βγάλει το μεγάλο το 18βολτ

Για το δράπανο θά ´λεγα να περιμένετε να βγάλει το μεγάλο το 18βολτ
Αναφερεσαι σε αυτο το εχω...
http://www.lidl-service.com/cps/rde...ml?id=49267426&rdeLocaleAttr=el&title=ΔΡΑΠΑΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 2-ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ PABH 18 LI A1
Αυτο:

http://www.lidl-service.com/cps/rde...ΙΖΟΜΕΝΟ+ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ+PABS+10.8+C2&count=1

Tο θελω πιο πολυ για χρηση κατσαβιδιερας κυριως...να αναβαθμιστω απο την 4ετιας IKEA που εχω τωρα..

Last edited: